Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Δελφών η Εκπρόσωπος Νεολαίας του συνδυασμού, Παρασκευή Καλύβα - Μποτίτση...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Της Παρασκευής Καλύβα - Μποτίτση
Εκπροσώπου Νεολαίας
του συνδυασμού «Δελφική Δημοκρατία»


    Ευτυχώς, για το μέλλον του τόπου μας, περισσότεροι νέοι αναλαμβάνουν ευθύνη και λένε ΟΧΙ  στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση, αφήνοντας πίσω τους την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία, την αναξιοκρατία, την διάβρωση.
   Είμαστε νέοι άνθρωποι, γεμάτοι όρεξη για προσφορά και συμμετοχή που δεν επαιτούμε για ευκαιριακές λύσεις, αλλά κάνουμε σταθερά βήματα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, στην ανοικοδόμηση ενός νέου Δήμου, μιας νέας Ελλάδας σε ισχυρά, δημοκρατικά και καθαρά θεμέλια.
     Νέοι που ξυπνούμε νωρίς, εργαζόμαστε πολύ και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το μέλλον αυτού του τόπου. Θέλουμε ζωντανή απόδειξη της ανανέωσης, της ρεαλιστικής στέγασης  των οραμάτων της νέας γενιάς. Και το διεκδικούμε.
    Στόχος μας είναι μαζί με μία ομάδα ικανών και εργατικών προσώπων, που ζουν και δραστηριοποιούνται στον τόπο μας, να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα που θα κάνει τον Δήμο μας περισσότερο λειτουργικό, φιλικό και ανθρώπινο για κάθε πολίτη, για κάθε επαγγελματία και εργαζόμενο, για κάθε συμπολίτη μας κάθε ηλικίας, για όλους.
     Αισθάνομαι τιμή που βρίσκομαι σε θέση ευθύνης μέσα σε ένα συνδυασμό που σέβεται τη νέα γενιά και σχεδιάζει το αύριο: στον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» με υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον Γιώργο Δρακάκη. 
    Η Αυτοδιοίκηση είναι μία μεγάλη πρόκληση με στόχο την ατομική και συλλογική μάχη για την ποιότητα της ζωής μας, τον τόπο, το αύριο, χωρίς καμία ιδιοτέλεια αλλά με όρεξη, με μεράκι, με επεξεργασμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις για κάθε τομέα, για κάθε πλευρά αυτού του δύσκολου και σημαντικού έργου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου