Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου..

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

Δρακάκης: Με τα δικά μας χρήματα κόβεις τα εντάλματα και «αγοράζεις» υποψηφίους προεκλογικά. κ. απερχόμενε δήμαρχε!...Τι τα θες όμως , το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…                               Απάντηση στον  απερχόμενο…    
             
 

 Αγαπητέ απερχόμενε, 

  Ένα περίεργο πράγμα. Ποτέ δεν σε κουράζει το ψεύδος εσένα! Ούτε η συκοφαντία και η ραδιουργία.  Όπως τα λες θα πίστευε κανείς ότι ζήτησα και συγχώρεση για το νερό που μας ποτίζεις… Κρίμα που δεν θα είσαι δήμαρχος όταν εκδικαστεί η μήνυση εναντίον σου για την ποιότητα των νερών…

   Κατά τα άλλα για την «ταμπακέρα»…  η νήσσα ποιεί σιγήν  ιχθύος. Ονομάζεις τους κουμπάρους σου πολίτες -όχι ότι δεν είναι- και κατηγορείς τα ραδιόφωνα. Υπάρχει μια διαφορά κ. Παναγιωτόπουλε.

 Τα ραδιόφωνα δεν τα πληρώνουμε και κυρίως δεν τα πληρώνουμε με χρήματα δημοτών! 
  Με τα δικά μας χρήματα κόβεις τα εντάλματα κ. Παναγιωτόπουλε. Με τα χρήματα των ανθρώπων που τους κόβεται το ρεύμα, τους παίρνουν το σπίτι, που δεν μπορούν να πληρώσουν τα φάρμακα και το φαγητό των παιδιών τους.
 Με αυτά τα χρήματα κάνεις τις αναθέσεις και «αγοράζεις» συμβούλους προεκλογικά.

   Στην Ιτέα στον σύζυγο υποψήφιας έχεις πληρώσει για υπηρεσίες, καθώς  και στην ίδια για τον σύλλογο όπου είναι πρόεδρος δεκάδες χιλιάδες  ευρώ.

    Σε άλλο υποψήφιο της Ιτέας (κατάστημα ρούχων στο κέντρο της πόλης) στον οποίο το τελευταίο ένταλμα πληρωμής εκδόθηκε 17/04/2019 και ο οποίος αμέσως μετά την έκδοση του εντάλματος δημοσιοποίησε την υποψηφιότητα του  τον πληρώνεις για τροφοδοσία αθλητικών εγκαταστάσεων γηπέδου Ιτέας!!! 
 Πώς τροφοδοτούνται οι αθλητικές εγκαταστάσεις από κατάστημα ρούχων και  ποια η αμειβόμενη υπηρεσία στον Δήμο και τους Δημότες;;;

   Και δεν είναι οι μόνες «σκοτεινές» κινήσεις  της Ιτέας που διαπιστώνονται.

   Άλλη υποψήφια από τα «υψηλά ορεινά» είναι σύζυγος εργολάβου που απολαμβάνει τις μόνιμες αναθέσεις και «Ηρωδιαδιακές» προτιμήσεις. 

  Τι τα θες όμως , το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον…
Γιώργος Δρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών
συνδυασμός "Δελφική Δημοκρατία" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου