Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Σάλος στη Ν.Δ. με την στήριξη στελεχών ΝΟΔΕ στον Καπετζώνη και όχι στον γαλάζιο υποψήφιο της Δωρίδας Τάσο Φλώρο...


   * Μετά από άρθρο που όπως πληροφορούμεθα αναρτήθηκε σε τοπικό μπλογκ ακολούθησε αποκαλυπτική απάντηση, την οποία μας κοινοποίησαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι:


  -  Σχετικά με το άρθρο σας '' άστραψε και βρόντηξε'' ο γραμματέας αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Νίκος Χαρδαλιάς, έχω να σας σχολιάσω τα εξής. 

  1. Γιατί επικεντρώνεστε στην απουσία του κ. Φλώρου και όχι των δύο άλλων υποψηφίων Δημάρχων του του Δήμου Δελφών, προερχομένων από την ΝΔ;

  2. Πόσο ακριβείς είναι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι τα στελέχη του κ. Φλώρου δεν επέτρεψαν σε αυτόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση, όταν είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι δεν παρεβρέθη κατόπιν συνενοήσεως με τον κ. Χαρδαλιά για προσωπικούς λόγους;
   'Ισως να διασταυρώνατε τις πληροφορίες σας πριν τις κοινοποιήσετε, πράγμα που επιβάλλει η δημοσιογραφική δεοντολογία;

  3. Γιατί δεν αναρωτηθήκατε τι δουλειά και με ποια ιδιότητα παρευρέθη ο κ. Καπεντζώνης σε μία κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ - γιατί η ΝΟΔΕ κάλεσε τους παρευρισκομένους - όταν είναι γνωστό σε όλους ότι είναι στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και πρόσφατα μάλιστα συμμετείχε στο συνέδριο με την ιδιότητα αυτή. 


   Μετά τιμής

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΓΙΑΣ 
 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
με τον συνδυασμό
 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ

6 σχόλια:

  1. 1. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    2. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ.
    3. Ο κ. ΚΑΓΙΑΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ κ. ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΦΛΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗ ΣΤΙΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ.
    4. Ο ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ. Ο ΦΛΩΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΟΣΜΗΠΩΣ Ο κ ΚΑΓΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιοσ ρωταει???? ο κ. Καγιάς είναι απώνυμος εσύ για τινος λογαριασμο απαντας???

      Διαγραφή
  2. ΑΣΕ ΚΑΓΙΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΗ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΚΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ερωτημα κρισεως, ειναι επισημα μελη της ΝΟΔΕ στον Καπεντζωνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προσκληση ηταν της ΝΟΔΕ ετσι ανεβηκε στα σαιτ καλουσε στις 3 για ΝΟΔΕ και μετα παρουσια του χαρδαλια τα μελη της ΝΟΔΕ στην παρουσιαση του Σπανου.Πουθενα δεν βγηκε σαν προσκληση Σπανου.Δεν πηγε κανενας δημαρχος πλην Καπετζωνη.Γιατι αραγε?Μηπως βλεπει οτι την κανουν ολοι απο το σπιτι του το ΚΙΝΑΛ και ψαρευει στα ξενα σπιτια?α ρε χαιβανια ΝΔ σας πουλαει και σας αγοραζει καλα σας κανει εσεις εκει να τρωγεστε μεταξυ σας κιαν δειτε δημο η και κυβερνηση ποτε σφυριξτε μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή