Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αργύρη Ταλαμάγκα για πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φωκίδας...


  Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, 

   Αναλογιζόμενος την κρισιμότητα των καταστάσεωνκαι κατόπιν ωρίμου σκέψεωςδηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Φωκίδας Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της 13-5-2018,με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που αυτό συνεπάγεται. 

    Η υποψηφιότητά μου,όπως και οι λοιπές υποψηφιότητες, θα υποβληθούν από 25 έως 27 Απριλίου 2018 σύμφωνα με την εγκύκλιο του κόμματος. 
   Η μέχρι σήμερα πορεία μου σας είναι γνωστή, γιατί είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές σε όλους τους όμορφους και δύσκολους αγώνες για τα ιδανικά και τις ιδέες της παράταξής μας. 

  Γεννήθηκα και ζω στην Άμφισσα και ασκώ ενεργή δικηγορία επί 24 έτη θεωρώνταςότι χαίρω της εκτίμησης των συμπολιτών μου. 
 Όλα αυτά τα χρόνια προσέφερα τις υπηρεσίες μου στην παράταξή μας με ανιδιοτέλεια,διαλλακτικότητα,ειλικρίνεια, προσπαθώντας πάντοτε για την ενότητα της νομαρχιακής μας οργάνωσης η όποια πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού,μένοντας μακριά από κάθε είδους μηχανισμούς και συμφέροντα.
  Πάντοτε υπηρετήσα ως απλός στρατιώτης τις ιδέες και τα ιδανικά της παράταξής μας χωρίς να επιζητώ αξιώματα και ανταλλάγματα.
  Αυτό πράττω και σήμερα και θα πράξω και στο μέλλον χωρίς επιρροές από κανέναν (ανεξάρτητα από τις όποιες δηλώσεις στήριξης των υποψηφιοτήτων, οι οποίες άλλωστε είναι αναμενόμενες), με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και του τόπου μας. 

  Εάν θεωρείτε ότι με γνώμονα τις παραπάνω αρχές πρέπει να πορευθούμε στο μέλλον, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε για το καλό του τόπου μας,δίνοντας στην παράταξή μας την θέση που της αρμόζει για το καλό της πατρίδας μας. 

   Για να επιτευχθούν τα ανωτέρω, δεν αρκεί η δική μου ή άλλες υποψηφιότητες αλλά απαιτείται η ενεργή και μαζική συμμετοχή σας στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές με την άμεση εγγραφή σας ως μελών του κόμματος.

  Με εκτίμηση 
ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΑΛ. ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
ΔΕΣΤΕΡΛΗ 5 - ΑΜΦΙΣΣΑ
 ΤΗΛ. (22650)-28321-(6944)-768956 FAX (22650)-28321,
e-mail:argytalamagas@me.com

6 σχόλια:

  1. Ωραία τα ... προεκλογικά λόγια. Είναι γνωστό όμως ότι ο Ταλαμάγκας εμφανίστηκε λόγω της προφανούς αδυναμίας επανεκλογής της σημερινής Προέδρου Ματσάκη, ως εκλεκτός των Μανδρέκα, Κάππου, Μαντούβαλου κλπ. Για τη μελλοντική επιτυχία της παράταξης εύχομαι να μην τον εκλέξουν οι ψηφοφόροι, κυρίως, για να σταματήσει ο ασφυκτικός έλεγχος του, έτσι κι αλλιώς, απαξιωμένου κόμματος, από παλαιοκομματικούς μηχανισμούς και ανεπαρκείς πολιτευτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλυτερο που σου λεω εγω ειναι να καθησεις σπιτι σου,με το παρελθον δεν παει τιποτα μπροστα,προσωπικα ντρεπομαι για τα χαλια της ν.δ σταματηστε πια αυτου του ειδους τα αθλια παιχνιδια στην πλατη μας,μονο και μονο για να κανετε της δουλειες σας.Αφηστε να αλλαξουν επιτελους πολλα πραγματα στο κομμα,θα καταντησουμε χειροτερα απο το πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗς ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ? ΗΜΑΡΤΩΝ ΠΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΝΔ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ!!!!.....ΠΦΦΦΦΦ
    ΑΛΛΑΖΩ ΣΕΛΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή