Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

29 Οκτωβρίου 2016: Ο Κωστοπαναγιώτου καταργεί το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας και το κάνει Δημοτικό (έδρα Ιτέα) με εισήγηση της Αντιδημάρχου Ιτέας Λιάνας Πιλάλα-Τσακίρη...!!





  
  * Επί τέλους μετά από πολλά σκαμπανευάσματα, πολλές αποφάσεις που ζητήθηκαν και πολλές "πρόβες"  στην διαχείριση της περιφέρειας για οικονομικούς λόγους, λύσεις μεταφοράς κλπ!

   Πριν λίγη ώρα, ο  Βουλευτής Φωκίδας Ηλίας Κωστοπαναγιώτου  αποκάλυψε στα πλαίσια ωριαίας συνέντευξης στη web tv της εφημερίδας Αυγή, (video) κατά τις εργασίες  του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ όλες τις διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί για την κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος και την μεταφορά του μαζί με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Γαλεξειδίου σε Λιμενικό Ταμείο Δήμου Δελφών με έδρα την Ιτέα!!...
   1.  Όπως τονίζει ο βουλευτής,  μετά από εισήγηση της Αντιδημάρχου Ιτέας προχώρησαν  όλες  οι προβλεπόμενες ενέργειες για την κατάργηση του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδος, διότι όπως επισημαίνει μετά την δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δωρίδος και το ήδη αποσχισθέν Γαλαξειδίου,  εξέλιπαν οι λόγοι λειτουργίας του…

    2.   Παράλληλα αναφερόμενος στα προβλήματα των μονάδων υγείας του Νομού ανακοίνωσε το άνοιγμα της Παθολογικής Κλινικής, που είχαμε ανακοινώσει από ημερών:

 Το νοσοκομείο της Άμφισσας είχε τεράστια προβλήματα και ήταν για κλείσιμο. Τώρα αναβαθμίστηκε και θα λειτουργήσει. Σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει η Παθολογκή Κλινική, είπε  και πρόσθεσε:   Έχει γίνει εδώ και καιρό διασύνδεση του Αττικού Νοσοκομείου και του νοσοκομείου Άμφισσας και ήδη οι γυναίκες της Άμφισσας επωφελούνται από αυτό!

 Ιδιαίτερα καυστικός, αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα του τομέα γενικότερα:  Το φαγοπότι στην υγεία τελείωσε! …  Παραλάβαμε ένα σάπιο ΚΕΕΛΠΝΟ και το απόστημα θα το σπάσουμε, συμπλήρωσε.

3.  Ανακοίνωσε ότι ο  Κουρουμπλής έχει υπογράψει για τα αντισταθμιστικά οφέλη…  Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια τα αντισταθμιστικά του Μόρνου γίνονται!  

Νεαρός κόντεψα να πάω φυλακή, θυμήθηκε,  γιατί ζήτησα να πάρουμε ανταποδοτικά τέλη για το νερό της Φωκίδας. Έκανα χρόνια να γυρίσω στην περιοχή!

 Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει.. Και το έκανε η δημοκρατική κυβέρνηση της αριστεράς.

   4.  Η Φωκίδα λόγω ορεινότητας  παίρνει ολοκληρωτικές ενισχύσεις  για τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις (γυναικεία επιχειρηματικότητα) και η ενίσχυση είναι στο 100%!!!

   5.  Δύο εκατομμύρια ευρώ υπέγραψε ο φίλος Υπουργός  για δρόμο Γλυφάδα- Μαλάματα…



   6.   Πήραμε  7 εκατομμύρια  ευρώ  για την ολοκλήρωση του έργου της άρδευσης του ελαιώνα!


  Τέλος για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:  Προτιμώ μια αριστερά που νοιάζεται για τους πολλούς. Αριστερός είναι αυτός που σηκώνει το χέρι του στην Βουλή και ψηφίζει αλλά ταυτόχρονα κοιτάζει την επίπτωση που έχει και για αυτόν που δεν είναι αριστερός…


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου