Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Τάκης Μέγκος:περιφέρεια και δήμος πίσω από την πολιτική δίωξη της Βαγγελιώς Βανδώρου!!!...

                                          



                                                            Ιτέα  10-7-2013                                                                                                     
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ
«ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΕΣΗ»

      Συνδημότες – συνδημότισσες
      Οι προσπάθειες της δημοτικής μας παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στα δρώμενα και τις υποθέσεις του Δήμου Δελφών, τα 3 αυτά χρόνια της ύπαρξής μας, είναι εγνωσμένες και παραδεκτές. Πρώτα και κύρια από τον κόσμο, τους πολίτες του Δήμου μας, αλλά ακόμα και από τις αντίπαλες δημοτικές παρατάξεις. Εφαρμόζουμε την πολιτική μας σκέψη και δράση, δεχόμενοι  κριτική, καλόπιστη ή κακόπιστη, εποικοδομητική ή παρελκυστική. Υλοποιώντας στην πράξη την  αμφίδρομη σχέση που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον πολίτη και τους αιρετούς που τον εκπροσωπούν.
  Σχέση ενημέρωσης, πληροφόρησης, ελέγχου, απολογισμού και λογοδοσίας, που την επιδιώκαμε άλλωστε από την αρχή.
  Ενεργώντας ανοίξαμε μέτωπα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανοίξαμε μέτωπα ακόμα κι απέναντι σε οικονομικά συμφέροντα του τόπου μας. Μέτωπα κρίσιμα, από την στιγμή που ‘χεις να κάνεις με κέρδη και χασούρα. Συμφέροντα που δεν αφήνουν συνειδητά  τις τύχες ενός τόπου να περπατήσουν σε δρόμους ανοιχτούς.
   Όμως, αν θέλεις και πιστεύεις πως μπορείς στον τόπο σου να προσφέρεις, πρέπει τα χέρια σου να είναι λυτά, τα πόδια σου ελεύθερα να τρέξουν, η σκέψη σου να πάει ακόμα και στο άπιαστο, να μπορείς να διοικήσεις χωρίς ταλαντεύσεις, να οχυρώσεις τα κεκτημένα των δημοτών σου.
   Άρα πρέπει τον Δήμο σου και την Περιφέρεια να τα απαγκιστρώσεις από τα όποια συμφέροντα και να προσπεράσεις, υλοποιώντας μόνο τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των δημοτών σου.
  Να βάλεις πάλι μπροστά από το «Διοικώ», τον όρο «Αυτό», δημιουργώντας το «Αυτοδιοικώ», δίνοντας με τρόπο απόλυτο, την ετυμολογία στην λέξη ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.  
  Πολλοί από μας πίστευαν πως οι καιροί έχουν αλλάξει και οι προγραφές και η τιμωρία των αντιθέτων, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. «Πολιτικά μόνο θα μας αντιμετωπίσουν, δημοκρατία έχουμε» ισχυρίζονταν στις μεταξύ μας κουβέντες. Λιγότεροι ήταν αυτοί που κρατούσαν «πισινή» και υποστήριζαν πως την κρίσιμη στιγμή θα φανούν οι εξελίξεις...

  Χθες συνδημότες και συνδημότισσες, επιβεβαιώθηκαν από εμάς οι λιγότεροι!
  Σας γνωστοποιώ και σας καταγγέλλω την καθαρά πολιτική - εκδικητική τιμωρία, «πειθαρχική ποινή λόγω απουσίας από την εργασία της!!!» της συμπολίτισσάς μας Βαγγελιώς Μπεμπή, καθηγήτριας Μέσης Εκπαίδευσης, υπεύθυνης τα τελευταία 10 χρόνια του Ε.Κ.Φ.Ε. Άμφισσας.  Η Βαγγελιώ, 25 χρόνια καθηγήτρια, χωρίς την παραμικρή παρατήρηση-επίπληξη στην μακρόχρονη θητεία της, έκανε το «λάθος» να συμμετέχει και να πρωτοστατεί στην Δημοτική μας κίνηση. Από το Ψηφοδέλτιο, από την πρώτη στιγμή. 
   Η ύπουλη και άτιμη πράξη, η οποία μεθοδεύτηκε από την Προϊστάμενη αρχή της και στηρίχθηκε από τους Διορισμένους, ανήμπορους και αδύναμους να αντιδράσουν, λιγόψυχους συναδέλφους της,(3-2 η ψηφοφορία στο ΠΥΣΔΕ), υλοποιήθηκε αυτή την χρονική στιγμή Όχι Τυχαία. Τα σχολεία είναι κλειστά, οι συνάδελφοί της δεν μπορούν να την στηρίξουν, οι «υπηρεσίες» υποταγής από τους αυλοκόλακες, στους Τροϊκανούς και τους ντόπιους «εκτελεστές τους» είναι ευπρόσδεκτες. Τώρα που διώχνουν κόσμο από το Δημόσιο με συνοπτικές διαδικασίες. Ενήργησαν όπως οι κλέφτες στο σκοτάδι, ως άλλοι «κλέφτες» της ζωής, της ελευθερίας, της έκφρασης, των ονείρων των ανθρώπων.
   Συνδημότες – Συνδημότισσες, η Υποταγή, η Υποκρισία, η Δοσοληψία, η Συναλλαγή, η Διαπλοκή, ξεκινά από δίπλα μας, μέσα από τον ίδιο μας τον τόπο και στην συνέχεια εκφράζεται στην Κεντρική πολιτική σκηνή. Όλοι μας το γνωρίζουμε αυτό. Όμως είναι δύσκολο, το ξέρω, να το παραδεχτούμε. Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε, πίσω από το δάχτυλό μας.
  Υπάρχει άλλος δρόμος να ακολουθήσουμε. Αυτός της Αλληλεγγύης, της Συνέπειας και της Συμμετοχής.
  Για να τους σταματήσουμε!!!
  Καλώ ως δημοτικός σύμβουλος, τους δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση στο ζήτημα αυτό, ως Αυτοδιοικητικοί, όπως πρέπει και για τον κάθε πολίτη και για το κάθε πρόβλημα.
    Τα «χτυπήματα», για να «ακούσεις», κάτω από την μέση, είναι γνωστά. Λάθος τρόπο διάλεξαν να τα βάλουν μαζί μας. Δεν θα περάσει ούτε στιγμή, που θα τους αφήσουμε να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν ανάσα.
   Αυτό είναι υπόσχεση, που την κάνουμε πράξη 3 χρόνια!

Ο δημ σύμβουλος
Μέγκος Παναγιώτης
Δημοτική Παράταξη
Του Δήμου Δελφών
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

23 σχόλια:


  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Μ.Ε. καταγγέλλει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας κ. Δημητρίου Λουκά για τη στοχοποίηση της συνάδελφου Μπεμπή Ευαγγελίας κλάδου ΠΕ-04.02 και την επιβολή σε αυτή ποινής.
    Θεωρούμε ότι πρόκειται για στοχοποίηση, η οποία ξεκίνησε όταν σε σεμινάριο σχολικού συμβούλου Φυσικών, η συνάδελφος υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων απόφαση της ΕΛΜΕ Φωκίδας για πληρωμή οδοιπορικών σε συναδέλφους που θα μετακινούνταν από μακρινά σχολεία προκειμένου να παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαφορετικά να απέχουν από αυτό.
    Με την πιο πάνω τιμωρία προφανώς επιχειρείται να τρομοκρατηθεί η ίδια και να έχει αντανακλαστική επίπτωση στους άλλους συναδέλφους.
    Η συνάδελφος Μπεμπή Ευαγγελία κλ. ΠΕ 04.02, Υπεύθυνη του Ε.Κ.Φ.Ε. Ν. Φωκίδας επί σειρά ετών, είναι γνωστή για την εργασιακή, επιστημονική και παιδαγωγική της προσφορά, ιδιαίτερα δε κατά την άσκηση των καθηκόντων του Υπεύθυνου του Ε.Κ.Φ.Ε. Φωκίδας, όχι μόνο στα Γυμνάσια και Λύκεια αλλά και στα Δημοτικά Σχολεία του νομού.
    1) Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς την συνάδελφο Μπεμπή Ευαγγελία, ζητάμε την ανάκληση της ποινής που της επιβλήθηκε, την οποία θεωρούμε προσβλητική και εξοντωτική και δηλώνουμε ότι θα συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατό τρόπο μέχρι να ανακληθεί.
    2) Θεωρούμε παράνομη, απαράδεκτη και καταχρηστική άσκηση διευθυντικού δικαιώματος την απαίτηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Φωκίδας κ. Δημητρίου Λουκά, να παραμένει η συνάδελφος στα γραφεία της Διεύθυνσης, δηλ. εκτός του φυσικού χώρου εργασίας της (εργαστήριο ΕΚΦΕ), εντολή αντίθετη με ότι ορίζει και ο σχετικός νόμος.
    3) Επιθυμούμε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης να διαπνέεται από τις δημοκρατικές αρχές της αξιοκρατίας, της δικαιοσύνης, του αλληλοσεβασμού, της παιδαγωγικής ευαισθησίας και αντίληψης. Να θεωρεί την παρουσία του ΜΕΡΟΣ του εκπαιδευτικού σώματος και όχι άνωθεν ελεγκτή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
    ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
    (Ε.Λ.Μ.Ε.)
    Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ

    Λεωφόρος Σαλώνων 48
    33 100 Άμφισσα
    ΤΗΛ. - ΦΑΞ : 2265 0 29679
    elmefokidas@freemail.gr
    Άμφισσα, Τρίτη 11 Ιούνη 2013
    Αριθ. Πρωτ. : 143

    ΠΡΟΣ: ΕΛΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΚΟΙΝ. Περιφερειακή Διεύθυνση
    Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας mail@stellad.pde.sch.gr

    Η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Φωκίδας εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην συνάδελφο Μπεμπή Ευαγγελία, η οποία εδώ και 6 μήνες στοχοποιήθηκε από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η στοχοποίηση ξεκίνησε, όταν σε σεμινάριο η συνάδελφος αντέκρουσε επιτιμητικές παρατηρήσεις του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ04 για τους εκπαιδευτικούς.


    Μετά από αυτό, ο Διευθυντής μέσα από παράτυπες διαδικασίες επέβαλε με προσωπική του απόφαση την πειθαρχική ποινή περιορισμού μισθού 4+2 ημερών.
    Η συνάδελφος Μπεμπή Ευαγγελία, υπεύθυνη ΕΚΦΕ Φωκίδας επί σειρά ετών, είναι γνωστή για την εργασιακή, επιστημονική και παιδαγωγική της προσφορά, ιδιαίτερα κατά την άσκηση των καθηκόντων της ως υπεύθυνη ΕΚΦΕ όχι μόνο στα Γυμνάσια και Λύκεια αλλά και στα Δημοτικά σχολεία του Νομού.
    Η Γ.Σ. :

    1. Θεωρεί απαράδεκτη και καταχρηστική την επιβολή πειθαρχικής ποινής και περικοπής μισθού από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
    2. Ζητά ανάκληση της ποινής και απαλλαγή από κάθε δίωξη.
    ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΛΜΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φωκίδας ο πρόεδρος Ζωγράφος Γιώργος
    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Βοιωτίας η πρόεδρος Ρηγοπούλου Χριστίνα

    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευβοίας η πρόεδρος Κολιού Όλγα
    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας ο πρόεδρος Παλέτσος Θύμιος

    Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας ο πρόεδρος Μαστροκώστας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου11 Ιουλίου 2013 στις 4:37 μ.μ.


    Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

    Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου προσυπογράφει το κείμενο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ Φωκίδας και υπογραμμίζει ότι δεν μπορεί να είναι μέλη των ΕΛΜΕ, διευθυντές και σχολικοί σύμβουλοι που τάσσονται στην πράξη ενάντια στους συναδέλφους.
    Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στην συνάδελφο Μπεμπή Ευαγγελία, η οποία εδώ και 6 μήνες στοχοποιήθηκε από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η στοχοποίηση ξεκίνησε, όταν σε σεμινάριο η συνάδελφος αντέκρουσε επιτιμητικές παρατηρήσεις του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ04 για τους εκπαιδευτικούς.
    Μετά από αυτό, ο Διευθυντής μέσα από παράτυπες διαδικασίες επέβαλε με προσωπική του απόφαση την πειθαρχική ποινή περιορισμού μισθού 4+2 ημερών.
    Η συνάδελφος Μπεμπή Ευαγγελία, υπεύθυνη ΕΚΦΕ Φωκίδας επί σειρά ετών, είναι γνωστή για την εργασιακή, επιστημονική και παιδαγωγική της προσφορά, ιδιαίτερα κατά την άσκηση των καθηκόντων της ως υπεύθυνη ΕΚΦΕ όχι μόνο στα Γυμνάσια και Λύκεια αλλά και στα Δημοτικά σχολεία του Νομού.
    Η Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Φωκίδας:
    1. Θεωρεί απαράδεκτη και καταχρηστική την επιβολή πειθαρχικής ποινής και περικοπής μισθού από το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
    2. Ζητά ανάκληση της ποινής και απαλλαγή από κάθε δίωξη.
    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
    Κριαράς Στέλιος Ρώϊμπα Φωτεινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το μπαγκραουντ της Βαγγελιως ειναι απο τη συγκρουση της για το Λαρνακι που σα βιολογος μιλησε για τη καταστροφικη ρυπανση της περιοχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΡΑΚΑΚΗ ΕΣΚΑΣΕ Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.
    ΒΑΓΓΕΛΙΩ!
    Ένα νερό, κυρα-Βαγγελιώ, ένα νερό, κρύο νερό
    Κι από πούθε κατεβαίνει, Βαγγελιώ μου παινεμένη
    Από γκρεμό, κυρα-Βαγγελιώ, από γκρεμό γκρεμίζεται
    Σε περιβολάκι μπαίνε, Βαγγελιώ μου παινεμένη
    Ποτίζει δε... κυρα-Βαγγελιώ, ποτίζει δέντρα και κλαδιά
    Λεμονιές και κυπαρίσσια, σαν κι εσας, καλά κορίτσια.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΑ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩ ΠΩ ΠΙΚΡΑ! ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ.

      Διαγραφή
    2. Η ανθρωπινη ΒΛΑΚΕΙΑ δεν εχει ΟΡΙΑ !!!!!
      ( αναφορα στον ανωνυμο 11 Ιουλίου 2013 - 5:19 μ.μ.)

      Αρμαγεδδων

      Διαγραφή
    3. Όι..Όι μανα μ'! Τζουζ, α?

      Διαγραφή
  7. λοιπον βαγγελιω σε κανουν ηρωιδα με ροζ χρωμα επειδη εισαι και κοριτσι .οφειλεις να τους κανεις το χατηρι και να τους καθισεις στο σκαμνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μη τί άλλο τα σεξιστικά σχόλια για την ταυτότητα του φύλου για αυτόν που διώκεται θα έπρεπε να περισσεύουν αυτές τις ώρες...Όχι τίποτα άλλο αλλά προδίδονται οι ρατσιστικές,μυσογύνηκες και φαλλοκρατικές καταβολές σας! Σταθείτε στην ουσία και αν έχετε παραθέστε και αντικρούσετε την με επιχειρήματα!
    Αυτές οι γενικολογίες θυμίζουν άλλα καθεστώτα και συγκεκριμένους φασιστικούς χώρους!!
    Προδίδεστε!!
    Αλληλεγγύη στους διωκόμενους εκπαιδευτικούς που γι' άλλη μια φορά γίνονται πολιτικοί στόχοι όχι μόνο της κυβέρνησης των απολύσεων και της εξόντωσης των εργαζομένων αλλά και του κάθε εντολοδόχου διορισμένου προϊστάμενου-πολιτικού δούλου τους!
    Μίσος για όσους τους υπηρετούν και τάσσονται μαζί τους!Έτσι να καθαρίζει το τοπίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν το "καθεστώς" φτάνει στο σημείο να κυνηγά τη Βαγγελιώ, θα πρέπει να έχει αισθανθεί πολύ βαθιά τον τρόμο από το τρίξιμο της καρέκλας του!
    Αν είχαν κάνει μερικοί στη δουλειά τους τα μισά αποσα κάνει η Βαγγελιώ, αν είχαν τη μισή κοινωνική προσφορά αποτι η Βαγγελιώ, αν είχαν τη μισή διάθεση να είναι χρήσιμοι στην κοιωννία και τους συνανθρώπους τους, αν δρούσαν με τη μισή καθαρότητα, συνέπεια και διαφάνεια αποτι η Βαγγελιώ, σίγουρα η κοινωνία μας θα ήταν καλύτερη... απείρως καλύτερη!
    Τώρα, αν μου πείτε ότι σε μια τέτοια κοινωνία με πολλές "Βαγγελιές", κατί ποντικια και κάτι τρωκτικά δεν θα είχαν θέση... ψέματα δεν θα ήταν.
    Με την Βαγγελιώ μεχρι να "αποκατασταθεί η τάξη", υπηρεσιακή και κοινωνική.
    Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΑΚΗ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ Ή ΟΧΙ?
    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ?
    ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩΣΕ...
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΝ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ (ΑΠΟΛΥΣΗ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΩΝ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ροζ κολλεγιο της πρωτευουσης14 Ιουλίου 2013 στις 11:43 π.μ.

      Επί της ουσίας καλοπροαίρετε άνθρωπε ΔΕΝ υπάρχει παράπτωμα! υπάρχουν μάρτυρες για την ΜΗ απουσία από τα καθήκοντα! Το ερώτημα είναι: υπάρχουν μάρτυρες για το σκηνικό που στήθηκε και για τους λόγους που στήθηκε; αν και δεν έχω σχέση μαζι της απαντώ ΝΑΙ υπάρχουν κσαι είναι οι ίδιοι που το σχαδίασαν και μετά βγήκαν και είπαν στον κόσμο ότι συκοφαντήθηκαν για την δίωξή της. ΜΟΝΟΙ τους τα είπαν ΠΑΝΤΟΥ και έτσι τώρα υπάρχουν πολλοί μαρτυριάρηδες.

      Διαγραφή
  11. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΣΕΡΓΟΥΝΙΩΤΗΣ(ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..... .Κ.ΜΕΓΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες φιλε που δεν εχει σημασια η ιδεολογια μποστα στα συμφεροντα; και ο καλυτερος φιλος του δημαρχου ειναι ΣΥΝασπισμοκουβελικος και οι κοντινοτεροι της αλλης ειναι αλλου τα κακαρισματα κι αλλου γενουν οι κοτες. τι θελεις να πεις; ο μεγκος αυτο λεει οτι η παρουσια της στο δημοτικο ψηφοδελτιο και η συγκρουσιακη δραση του συζυγου της ειναι η αιτια .προσωπικα το δημαρχο το θεωρω δευτερευοντα αιτιο .ειναι κατι που εχει να κανει με το υπηρετικο κομπλεξ

      Διαγραφή
  12. Ξέρει κανείς ποιοί είναι οι τρεις διορισμένοι "εκπαιδευτικοί" που καταδίκασαν τη συνάδελφό τους; Λένε ότι είναι δύο από Άμφισσα και μία από Γαλαξίδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκτος του διορισμένου προιστάμενου ποιοι άλλοι άρραγε έβαλαν πλάτη στην δίωξη της κ. Βαγγελιώς? Εμεις πάντως που έχουμε παιδια στο δημοτικό ξέρουμε πολύ καλά την δουλειά της και την προσφορά της όλα τα χρόνια που είναι στην εκπαίδευση. Ας μάθουμε ποιοι από αμφισσα η ιτεα την κυνηγουν και θα πάρουμε μετρα ανάλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΜΕ:
    "Η στοχοποίηση ξεκίνησε, όταν σε σεμινάριο η συνάδελφος αντέκρουσε επιτιμητικές παρατηρήσεις του Σχολικού Συμβούλου ΠΕ04 για τους εκπαιδευτικούς.
    Μετά από αυτό, ο Διευθυντής μέσα από παράτυπες διαδικασίες επέβαλε με προσωπική του απόφαση την πειθαρχική ποινή περιορισμού μισθού 4+2 ημερών."

    Ούτε η ΕΛΜΕ ούτε η ΟΛΜΕ λένε στις ανακοινώσεις τους γιατί διώκεται πειθαρχικά.
    Παράτυπες διαδικασίες; «πειθαρχική ποινή λόγω απουσίας από την εργασία της!!!»

    Πήρε την εκδικησή του ο σύμβουλος φαίνεται, και τώρα την έχει σε γραφείο στην Διεύθυνση από κοντά να την προσέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΦΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ?ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ. ΧΑΖΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ..ΞΟΥΡΑΦΙ!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΒΑΣΚΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Ανώνημο της12 Ιουλίου 2013 - 2:08 μ.μ.

    Δεν φθάνει που είσαι εμπαθής, είσαι και ανίδεος......ρώτα στα σάλλωνα να σου πουν σε ποιό πολιτικό χώρο, είναι ο εν λόγω κύριος. Άλλη φορά να είσαι ποιό ενημερωμένος, για να μην κάνεις γελοία και κακεντρεχή σχόλια.Αλλά αυτά δεν αναιρούν την ουσία της ανάρτησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή