Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο Μαρκόπουλος επιστρέφει στο "μαντρί"...



   Με επιστολή του προς τον  Αντώνη Σαμαρά, ο ανεξάρτητος βουλευτής  Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας)  δηλώνει «παρών» στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ πριν λίγες ημέρες.
Όπως αναφέρει ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του, «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη.  Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».
Υπογραμμίζει μάλιστα ότι «σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο».
Τέλος, ο κ. Μαρκόπουλος σημειώνει ότι «ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα.  Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος»...
  Στη φωτο με την βουλευτή Φωκίδας Ασπασία Μανδρέκα η οποία λέγεται ότι λειτούργησε μεσολαβητικά και με τον επίσης φίλο τους βουλευτή Βοιωτίας Ανδρέα Κουτσούμπα.

5 σχόλια:

  1. Απ τους ανεξάρτητους εξαρτημενους της περιοχής εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ...ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ!
    Γ.Ν.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΛΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εεεεεε τι θα εκανε θα εχανε την μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή