Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών ο Γιώργος Δρακάκης!!!...



   Στον Δήμο Δελφών φουντώνουν οι προετοιμασίες των ενδιαφερομένων  για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2014. 
  Ακούγονται ισχυρές υποψηφιότητες, υποψηφιότητες γρίφοι  αλλά και ισχνές υποψηφιότητες.

  Μπορεί να είναι νωρίς για προβλέψεις.


  Ο Έλληνας όμως θέλει να γνωρίζει ποιός θα είναι ο τοπικός άρχοντα που θα έρχεται σε άμεση επικοινωνία μαζί του. Θέλει να ξέρει τις επιλογές που θα έχει. Άλλωστε από την κρίση των αιρετών περνά η καθημερινότητα του πολίτη. Περνούν θέσεις εργασίας και αποφάσεις που καθορίζουν την βιωσιμότητα, την οικονομία και την ανάπτυξη μιας περιοχής.

   Ανάμεσα σε όσα ακούγονται, σίγουρη υποψηφιότητα θεωρείται αυτή του δημοτικού Συμβούλου  Γιώργου Δρακάκη  ο οποίος δηλώνει ευθέως ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών και ότι δεν κοιτάει κόμματα και κομματάρχες στην Διοίκηση του Δήμου και πως είναι γνωστό σε όλους ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζεται  και υπερασπίζεται το δίκαιο και το συμφέρον των πολιτών ανεξαρτήτου πολιτικής πεποίθησης και κομματικής ταυτότητας.
   
 Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Δρακάκης, αυτή την στιγμή, καλώς ή κακώς είναι ο μόνος Δ.Σ. που ασκεί δυναμική και καθαρή αντιπολίτευση στον Δήμο Δελφών. Ο ίδιος έχει απόλυτα αποστασιοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό από τις κομματικές κατευθύνσεις, τις οποίες άλλωστε ουδέποτε υπηρέτησε. 
  Σε όλη την διάρκεια της αυτοδιοικητικής του προσφοράς, ουδέποτε οι πολιτικές και οι προσωπικές σχέσεις έγιναν εμπόδιο στην άσκηση κριτικής και ελέγχου στα κακώς κείμενα και πάντοτε οι διαδικαστικές ενέργειες  είχαν σαν γνώμονα το καλό των συμπολιτών. Υπήρξε εξ αρχής πολέμιος του Καλλικράτη και συγκρούστηκε ανοιχτά για την αδικία που υφίσταται η περιοχή της Ιτέας και όχι μόνο.  
  Συνεπώς η επίσημη ανακοίνωση της βούλησής του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών είναι αυτονόητη!

Μάλιστα ήδη έχει αρχίσει επαφές με αυτοδιοικητικούς και φορείς αλλά και δημότες που έχουν διάθεση να ξεκινήσουν κάτι υγιές και αποτελεσματικό για το τόπο προκειμένου να καταρτιστεί ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο!

  Το βέβαιο είναι ότι έχουμε άτυπη  έναρξη της προεκλογικής περιόδου με το θερμόμετρο να ανεβαίνει από τον Αύγουστο και μετά...

12 σχόλια:

  1. Μην αγχώνεστε... το κλειδί το κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ κι αποσα καταλαβαίνω δεν πρόκειται στηρίξει ούτε Γαννοσπύρο ούτε Δρακάκη... Έχει άλλα στο μυαλό του... Ακούτε τι σας λέω και θα με θυμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι τυχερός ο Φουσέκης και άτυχοι όλοι εμείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο,τι πει ο Οδυσσεας...και συμφωνησουν οι σισιλιανοι..που μας κυβερνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι οι κλεφτες......κανας καλος;;; τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργο
    Έχεις δώσει καλά δείγματα μέχρι σήμερα.
    Κάλλιστα θα μπορούσες να ηγηθείς ενος ψηφοδελτίου το οποίο να απαρτίζεται απο πολέμιους της διαπλοκής με νέα άφθαρτα στελέχη για ένα νέο ξεκίνημα και μία ελπιδοφόρο αλλαγή στο τόπο μας.
    Μη βιάζεσαι.
    Ανάμεσα σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον να προκρίνετε τον καταλληλότερο προκειμένου να υπάρξει το αναμενόμενο απο τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποτέλεσμα.
    Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στα εκλογικά παιχνίδια του απερχόμενου τοπικού βαθέος κράτους στη προσπάθειά του να διασωθεί και πάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σόκ!!!!!! Απίστευτο!!!!!! Συγλονιστικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑ;ΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ. ΠΡΟΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με λενε Γιωργο και ...."ποτε δεν τραγουδαω" !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !!!ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ !!! Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ,ΚΑΜΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή