Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ένδοξο παρελθόν τα ΦΩΚΙΚΑ για τον χρεωμένο Δήμο Δελφών...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι θερινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις των «Φωκικών» πραγματοποιούνται με επιτυχία τις τελευταίες δεκαετίες στην Άμφισσα, έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση των Δημοτών. Δυστυχώς, η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται η χώρα μας, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους και τους Ο.Τ.Α.
Έχοντας πλήρη επίγνωση της περιόδου που διερχόμαστε και με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του Δήμου και των Πολιτών, η Δημοτική Ενότητα  Άμφισσας και η Δημοτική Κοινότητα  Άμφισσας αποφασίσαμε να μην πραγματοποιήσουμε τις καθιερωμένες θερινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις της τρέχουσας περιόδου.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε.Άμφισσας                Ο Πρόεδρος της Δ.Κ.Άμφισσας


Παναγιώτης Ταγκαλής                                Ιωάννης Βαρκούτας

9 σχόλια:

  1. μαλιστα.για τα ΦΩΚΙΚΑαποφασιζει ο Ταγκαλησ και ο Βαρκουτασ.σε λιγο θα τους δειτε να αποφασιζουν και για τα ΣΤΕΡΕΟΛΛΑΔΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νεφτηλα σε ολοτης το φορτε. Ο φουσεκης ντρεπεται να βγει να κάνει δήλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το πιστευω! Με ποση ευκολια λες οτι καταργειται ενας θεσμος...Ποσο κυνικος πρεπει να εισαι...Για τα βλαχοτσιφτετελια του Μαντζωρου στην Δεσφινα, υπαρχουν λεφτα; Απλα ειστε αναξιοι! Και επικινδυνοι! Εκλογες γρηγορα, να φυγετε...Και να δωσετε περισσοτερες εξηγησεις στους Αμφισιωτες. Καταργησατε το καρναβαλι, πανε και τα ΦΩΚΙΚΑ. Ντροπη σας!!! Πρεπει να σας φτυνουν στην Αμφισσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΜΦΙΣΣΗΣ.....26 Ιουλίου 2013 στις 3:29 μ.μ.

    Θα έπρεπε να ντέπεστε για αυτή σας την απόφαση!
    Μόνο η χούντα το 1967 κι εσείς το 2013 καταργήσατε τα ΦΩΚΙΚΑ!!
    Αλλο ένα έγκλημα μετά την κατάργηση του Καρναβαλιούκαι την εγκατάλειψη του γηπέδου του Φωκικού....
    Εχει και η υπομονή τά όρια της!!!
    ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗΔΩΝ ΑΥΓΕΡΗ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΝΙΚΟΥ ΦΟΥΣΕΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ‘’ΦΩΚΙΚΑ’’ , ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ , ΟΠΩΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ.
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΦΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ ΣΤΗ ΔΕΣΦΙΝΑ ΘΕΛΕΙ.

    Αλήθεια , πόσα θα πάρει το κορυφαίο συγκρότημα ''Μαύρη Μαγιονέζα'' του υιού , του άλλου κολλητού, Ασημ. Ασημακόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ μονο ΝΤΡΟΠΗ για ενα θεμα τοσο σημαντικο να αποφασιζουν μικροι ανθρωποι και να καταργουν ενα θεσμο που καποιοι σε αλλοτινους και μαυρους χρονους εστησαν με οραμα και κοπο.Ο Ταγκαλης αυτοχειριαζεται (μετα και απο αλλες πατατες του π.χ παρκινγκ ) για τον αλλο δεν συζηταμε καν .Οχι οτι οπως ειχαν καταντησει τα τελευταια χρονια τα ΄΄ΦΩΚΙΚΑ¨¨ηταν τιποτα αξιολογες πολιτιστικες εκδηλωσεις αλλα αντι να διορθωθουν και να γινουν πιο αξιολογες να τις καταργουμε;;;; αυτο παει πολυ.Και το ακομη χειροτερο να προκρυνουμε αλλες εκδηλωσεις σε Δεσφινα. Ιτεα ,Κιρρα, σε ποταμια , βουνα και λαγκαδια για να ικανοποιουνται οι δημογεροντες και κομματαρχες-αντιδημαρχοι αυτων των περιοχων. ΠΡΟΤΑΣΗ . Η μπαντα του δημου να βγει στην πλατεια και να παιζει (αλλωστε ο μαεστρος ειναι υπαλληλος μονιμος του δημου ) να δοθει βημα στα γκρουπακια της περιοχης ,να δοθει βημα στα χορευτικα της περιοχης ,να δοθει βημα σε ανεξαρτητους τοπικους καλλιτεχνες πασης φυσης και επιτελους αυτο παρεϊστικο και κουμπαροπληκτο πολιτιστικο κεντρο ας αρθει στο υψος των αναγκων της εποχης και ας παρει πρωτοβουλιες πολιτιστικου περιεχομενου ειδαλως ας πανουν την παρεα τους χωρις την καλυψη του κεντρου.Αρα πιο συμπυκνωμενο προγραμμα και μαλιστα μεσα στον Αυγουστο ,με ελαχιστα εξοδα ,με ευκαιριες σε νεα παιδια και με ικανοποιηση των πολιτων.ΚΥΡΙΟΙ θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και η αυτοδιοικηση θελει οραμα ,φαντασια και τολμηρες αποφασεις ειδαλλως τον δρομο για το σπιτι σας τον γνωριζετε καλα ,δεν σας μενει παρα να τον ακολουθησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
    Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΚΛΑΤΑΡΕ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ.
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΥΙΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή