Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Στο Υγείας το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Άμφισσας... εξηγήσεις θα ζητηθούν από την ΥΠΕ για την πιο υποστελεχωμένη μονάδα της χώρας αλλά και από την Διοικήτρια για τον αποκλεισμό προσλήψεων γιατρών στα ΤΕΠ...!!!






  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ
 ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Φωκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Σας ενημερώνουμε πως το σωματείο μας σήμερα 29/3/18 , πραγματοποίησε επίσκεψη στο υπουργείο υγείας , όπου και συναντήθηκε με τον γεν. γραμματέα του υπουργείου κ. Γιαννόπουλο Γιώργο, λόγω απουσίας του υπουργού. 

  Στην συζήτηση που ακολούθησε, παρουσία κλιμακίου της ΠΟΕΔΗΝ, αναφέρθηκαν από μέρους μας όλα τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας του νομού. 

   Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην λειτουργία της παθολογικής κλινικής, της μονάδας τεχνητού νεφρού, και του ακτινολογικού. 
   Ο κ. Γιαννόπουλος έδειξε να γνωρίζει τα θέματα που του αναλύσαμε και χαρακτήρισε το νοσοκομείο μας ως το πλέον υποστελεχωμένο νοσοκομείο στην χώρα. 

  Δεσμεύτηκε εντός είκοσι ημερών σε συνεδρίαση με τους διοικητές των Υ.ΠΕ να θέση θέμα στην ημερήσια διάταξη την στελέχωση του Γ.Ν Άμφισσας. 

  Έγινε αναφορά στον οργανισμό του νοσοκομείου, και υποστήριξε πως μπορεί να παρακαμφτεί για δύο με τρεις θέσεις ιατρών, και θα γίνει μια προσπάθεια προς αυτή την λύση. 

  Επίσης ανέφερε πως έχει προκυρηχθεί μία θέση παθολόγου και μία καρδιολόγου για το νοσοκομείο μας, και εξέφρασε την απορία του γιατί δεν ενισχύθηκε με γιατρούς για τα ΤΕΠ με την τελευταία προκύρηξη, όπου η διοίκηση του νοσοκομείου μας δεν διεκδίκησε καμία θέση, όπως τον ενημερώσαμε. 

   Τέλος του επιδόθηκε από μέρους μας έγγραφο διαμαρτυρίας του συλλόγου νεφροπαθών του Γ.Ν. Άμφισσας όπου περιγράφεται η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η μονάδα τεχνητού νεφρού. 

  Καταλήγοντας του γνωστοποιήσαμε την πρόθεση μας να προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας και τα σωματεία του νομού, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη που θα αντιστρέψει την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου μας. 

    Ο πρόεδρος                                                                                                          η γεν. γραμματέας Τσάμης Χρήστος                                                                                                       Γεωργία Σαμπάνη

6 σχόλια:

  1. Πολυ καλα κανει ο βουλευτης και βοηθαει σε οποιο επιπεδο μπορει τους πρωην εργαζομενους και στις προσπαθειες απαναλειτουργιας του γηροκομειου Αμφισσας ειναι μεσα στα καθηκοντα του και αυτο . Ομως το να μπαινουν στην διαδικασια της απαντησης στις ευχαριστιες των πρωην εργαζομενων γεννα την απορια γιατι δεν απαντουν και στα δελτια του σωματειου του νοσοκομειου για τα προβληματα του ; γιατι δεν απαντα για οσα γινονται με υπευθυνη την διοικηση και το νοσοκομειο οδηγειται στα βραχια ; Αυτος δεν ελεγε οτι σε 100 μερες θα λυσει τα προβληματα αλλιως θα παραιτηθει ; Αλλα θα μου πεις και τα μνημονια εσκιζε προεκλογικα και μετα τα ψηφισε με δυο χερια και αυτος και ολοι οι αλλοι.Νεα ηθη νεα εθιμα ( αριστερα αυτη την φορα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν απαντανε γιατί είναι ακριβώς όπως τα λεει το σωματείο χωρίς καθολου υπερβολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε και ...30.000 μισθό το μήνα να δίνονται. Γιατροί στην Άμφισσα δεν στεριώνουν! Αφού "έργο" δεν υπάρχει, τι να κάνουν οι άνθρωποι; Καλύτερα να επιλεγεί στην περιφέρεια ένα νοσοκομείο-κέντρο με όλες τις δυνατότητες, πχ στη Λιβαδειά ή τη Λαμία, και όλα τα υπόλοιπα να περιοριστούν σε ΚΥ. Και καλύτερες υπηρεσίες θα προσφέρονται και χρήματα θα εξοικονομούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΜΕΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.37-ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ.ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΜΕ ΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Η ΕΝΑΝ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Α,ΡΕ ΒΟΪΔΟ.... Π'ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή