Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου...

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: καλούμε την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων αντί να μας επιτίθεται αδικαιολόγητα για την συνδικαλιστική υποστήριξη των απλήρωτων συμβασιούχων, να φροντίσει να καταβληθούν ΑΜΕΣΑ τα δεδουλευμένα...

Άμφισσα 21/03/2018 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  Για τους 5μηνίτες συμβασιούχους στην Εφορία Αρχαιοτήτων Φωκίδας

   Πληροφορηθήκαμε ότι η έκφραση συναδελφικής αλληλεγγύης από μέρους του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας προς τους 5μηνιτες συμβασιούχους που διεκδικούν τα δεδουλευμένα 3 μηνών προκάλεσε την επιθετική και αδικαιολόγητη αντίδραση της προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Φωκίδας. 

   Είναι αυτονόητη η υποχρέωση ενός σωματείου, πόσο μάλλον ενός δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου όπως του Εργατικού Κέντρου να στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα στον χώρο εργασίας τους χωρίς να χρειάζεται από τα πριν την έγκριση - άδεια της εργοδοσίας. 

  Οι συμβασιούχοι συνάδελφοι δεν είναι εργαζόμενοι δεύτερης κατηγορίας, δουλεύουν ισάξια με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους και γι’ αυτή τους την εργασία πρέπει να πληρώνονται άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, όπως το μόνιμο προσωπικό. 

  Καλούμε την προϊσταμένη της υπηρεσίας αντί να σχολιάζει με άσχημο τρόπο τα δελτία τύπου - συμπαράστασης του Εργατικού Κέντρου, να δώσει λύση στο πρόβλημα, να καταβληθούν ΑΜΕΣΑ τα δεδουλευμένα, να σταματήσει επιτέλους το καθεστώς της καθυστέρησης της μισθοδοσίας των συμβασιούχων...

1 σχόλιο:

  1. Παραιτήθηκε και ο ένας από τους 2 παθολόγους! Διαλύεται το νοσοκομείο και κανείς δεν κάνει τίποτα! Μήπως υπάρχει σχέδιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή