Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Πάει πολύ! να φέρνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον ΓΓ Εργασίας στην Άμφισσα για να αυξήσουν τις εισπράξεις από τις δόσεις των στεγαστικών δανείων και μάλιστα την ώρα που βγάζουν στο σφυρί και αρπάζουν τα σπίτια μας...!


 Αποτέλεσμα εικόνας για πλειστηριασμοι


  Σχετικά με την παρουσίαση των νέων ρυθμίσεων των στεγαστικών δανείων του τ.ΟΕΚ από τον γ.γ. του Υπουργείου Εργασίας 

      Πάει πολύ να πανηγυρίζει η κυβέρνηση με διθυραμβικές κορόνες ότι ασκεί κοινωνική πολιτική με τις νέες ρυθμίσεις των στεγαστικών δανείων του τέως ΟΕΚ που παρουσίασε σε εκδήλωση την περασμένη Δευτέρα στην Άμφισσα ο γ.γ. του υπουργείου εργασίας.

   Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να παραδώσει στα αρπακτικά χιλιάδες λαϊκές κατοικίες μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών καμώνονται ότι προστατεύουν τις «ευάλωτες κοινωνικές ομάδες». 

  Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τράπεζες για το 2018 έχουν προγραμματίσει 10.000 πλειστηριασμούς ενώ σε βάθος τριετίας θα έχουν βγει στο σφυρί 130.000 ακίνητα. 
  Εμφανίζονται προστάτες των συνταξιούχων, των ανθρώπων με αναπηρίες όταν έχουν περικόψει τουλάχιστον 3 συντάξεις μόνο τα τελευταία χρονιά ενώ έχουν κυριολεκτικά πετσοκόψει επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας φέρνοντας σε πολύ δύσκολη κατάσταση χιλιάδες οικογένειες. 

  Άλλωστε όπως ομολογούν τα ίδια τα στελέχη του υπουργείου εργασίας ο στόχος τους με τις νέες ρυθμίσεις για τα στεγαστικά δάνεια του τ.ΟΕΚ είναι η αύξηση της εισπραξιμότητας του ΟΑΕΔ για να λειτουργήσουν τα κοινωνικά προγράμματα. 

 Δηλαδή στόχος τους είναι να μπορούν εισπράττουν χρήμα από τους φτωχούς για να κάνουν με αυτά κοινωνική πολιτική για τους φτωχότερους, την ώρα που για τους βιομήχανους ετοιμάζουν νέα προνόμια μέσω φοροαπαλλαγών, αναπτυξιακών νόμων, χαριστικών ρυθμίσεων κτλ...

2 σχόλια:

  1. Την εταιρεία παιδια... την εταιρεία μην και πεσουν τα κέρδη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εργατικο κεντρο ηταν εκει? δοθηκαν λυσεις σε πολλα προβληματα,μην κανετε τοσο αθλια προπαγανδα,μου βαλατε και την φωτο για να παιξετε με τον πονο του κοσμακη,αισχος,οι εργαζομενοι του γηροκομειου αμφισσας ειναι απληρωτοι εδω και χρονια εσεις τι κανατε για αυτο?και δεν ηταν ολοι με τον συριζα εκει στην συναντηση,εσεις ως εργατικο κεντρο επρεπε να ειστε εκει και να φωναζετε περισσοτερο,ζητωντας ακομα καλυτερες λυσεις,ποιον κοροιδευετε εεεε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή