Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Άμφισσας: Λαέ της Φωκίδας... το Νοσοκομείο Άμφισσας κλείνει με ευθύνη Βουλευτή, ΥΠΕάρχη, Διοικήτριας...!


 Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομειο αμφισσασ κλεινει


  Λαέ της Φωκίδας το νοσοκομείο της Άμφισσας οδηγείται πλέον σε οριστικό κλείσιμο.
  Μετά από μια τριετεία συνεχών διαβουλεύσεων μεταξύ υπουργείου, βουλευτή, διοικητή της 5ης ΥΠΕ και της εδώ διοίκησης για την πλήρη λειτουργία της παθολογικής κλινικής αλλά και της γενικότερης στελέχωσης του Γ.Ν. Άμφισσας, άνθρακας ο θησαυρός.

Δελτία τύπου διαβεβαίωναν και παραπλανούσαν τους πολίτες ότι όλα βαίνουν καλώς, κάθε φορά που το σωματείο προέβενε σε ανακοινώσεις και δράσεις, για να ενημερώσει για τα μεγάλα προβλήματα του νοσοκομείου.
 
Αυτήν την ώρα όμως τελείωσαν τα ψέμματα:
 
1) Ο δεύτερος μόνιμος παθολόγος του Γ.Ν.Άμφισσας παραιτήθηκε, επαναφέροντας την υπολειτουργεία της παθολογικής σε νέο κλείσιμο της, μιας και ο μόνος παθολόγος πια είναι ο διευθυντής της κλινικής. 
 Η παθολόγος που εξυπηρετούσε τα πρωινά ωράρια και της εφημερίες ανήκει οριστικά στο ΤΟΜΥ Φωκίδας.
 
2) Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ Νεφρολόγος του νοσοκομείου μας παραιτήθηκε επίσης και η λειτουργία της ΜΤΝ είναι πλέον στον αέρα ,αφού καμία πρόβλεψη για τη μόνιμη αντικαταστασή της υπάρχει.
 Και επειδή η διοίκηση δεν βρίσκει το χρόνο να ενημερώσει το θεσμικό όργανο των εργαζομένων για κανένα θέμα ,δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει έστω προσωρινή αντικαταστασή της.
 
 Και το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί;
 Για ποιό λόγο παραιτούνται οι γιατροί;
 Μόνο από προσωπικούς λόγους ή μήπως γιατί η εξελιξή τους σταματά λόγω έλλειψης π,χ ακτινολόγου στην πρόχειρη διάγνωση και τελικά στη διακομιδή;
 Γιατί το σύστημα δεν τους παρέχει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό π.χ καρδιόλογοι χωρίς υπέρηχο για να μπορέσουν να πετύχουν σωστή και ασφαλή διάγνωση;
   Για αυτά και άλλα πολλά που η διοίκηση δεν θα παραδεχτεί ποτέ.
Η διοίκηση του νοσοκομείου η οποία στηρίζεται στον πολιτικό της προίστάμενο της, στην 5η ΥΠΕ και όλοι μαζί στην γραμμή του υπουργείου υγείας για λειτουργία του ΓΝ. Άμφισσας ως κέντρου υγείας και όχι ως νοσοκομείου δευτεροβάθμιας περίθαλψης, αλλά και ο απών από την περιοχή  και τα τεράστια προβλήματα  του νοσοκομείου, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, είναι οι μόνοι και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατρακύλα και την ταφόπλακα στην υγεία των Φωκέων...

                                                          ΤΟ  Δ.Σ.  ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

10 σχόλια:


  1. Παιδια σιγουρα ολοι οσους αναφερετε παραπανω εχουν ευθυνες για οσα περιγραφετε και για ακομη περισσοτερα αλλα για τις δυο παραπανω περιπτωσεις δεν νομιζω οτι εχουν ευθυνες , τουλαχιστον απο οσα γνωριζουμε γιατι η νεφρολογος προεβαλε προσωπικους-οικογενειακους λογους και δεν υπαρχουν λογοι αμφισβητησης,ο παθολογος πηρε θεση στην Λαμια , μεγαλυτερο νοσοκομειο , λειτουργουσα κλινικη και πιο κοντα στο σπιτι του ε και εσεις να εισασταν αυτο θα κανατε.Μηπως ομως θα πρεπει να βγαλετε και μια ανακοινωση για τον πιο ακριβοπληρωμενο δημοσιο υπαλληλο του νοσοκομειου που για περιπου μια δεκαετια διαμενει σε δωματιο του νοσοκομειου χρησιμοποιοντας και τις υποδομες του , οταν αλλοι χαμηλομισθοι υπαλληλοι διατηροντας την αξιοπρεπεια τους και τον σεβασμο τους διαμενουν σε σπιτια πληρωνοντας ενοικιο. Το γνωριζετε και εσεις και ολοι οι παραπανω που τους κατηγορειτε και κανετε ολοι κοινως την ¨παπια ¨.Αιδως αργειοι ¨η και αγριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο ουρανοκατεβατος!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Το θεμα ειναι να προσφερεις πριν παραιτηθεις, κανεις δεν ειναι φυλακισμενος στο νοσοκομειο,πλην του διευθυντη που διαμενει μονιμα μεσα,κ καθυστερει κ να προσελθει στην εργασια!!!!τι εμποδισε την διοικηση να προσλαβει 2ο νεφρολογο;;;πως εφημερευε ολο το μηνα το νεφρο με ενα γιατρο;;;με μπαλωματα επικυνδινα με γενικο γιατρο κ αγροτικο,ασπρη ρομπα να βλεπει ο κοσμος!!!η παθολογος ενω εφημερευει δεν κανει εισαγωγες κ οταν δεν εφημερευει ερχεται απο το σπιτι να κανει εισαγωγες,ζηλος η πελατιακες σχεσεις;;;αρα κ.διοικητρια ειστε ανικανη να λυσεται λειτουργικα θεματα τι διοικηση να ασκεισεται;;;

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ . ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΟΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ. Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ .ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη επι 3 χρονια προετοιμαζουν το κλεισιμο τησ εφημεριασ του παθολογικου τομεα ,αν τελικα το αποφασισουν τωρα, κινειται αυτοφωρη διαδικασια και αν ναι απο ποιους και εναντιον ποιου η΄ ποιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χειρότερη διοίκηση μετά της Καραγεώργου βέβαια!!! Απούσα από όλα , οι αγροτικοί εξετάζουν , οι ειδικευμένοι κοιμούνται στα εφημερία, κ άλλοι στα σπίτια τους, ο μανάβης κάθε μέρα νύχτα κ ύπνο !!!!! Πολλοί υπάλληλοι εργάζονται από το σπίτι κ κάνουν κ κάνα δυο βάρδιες στο νοσοκομείο, υπάλληλος του ακτινολογικού φαίνεται στο πρόγραμμα νύχτα αλλά είναι σπίτι!!!! Η ίδια το πρωί έρχεται στολισμένη κατά τις 8:30, ο διοικητικός διευθυντής κάνει μετατάξεις υπαλλήλων που προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας χωρίς απόφαση των ΚΕΠΑ,κ άλλους με ανάλογη απόφαση τους ταλαιπωρεί. Ο ίδιος φυσικά επειδή είναι άπορος διαμένει δωρεάν στο νοσοκομείο και σιτίζεται!!!! Αυτά κ αλλά πολλά τα γνωρίζει η κ. Αυγερινού κ ο κ. Υποδιοικητής βεβαίως βεβαίως!!!!!αλλά τι να κάνουν κ αυτοί αρμόδιοι είναι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χειροτερη διοικηση απο καταβολης νοσοκομειου η πιο αναποτελεσματικη και κινουμενη βραδεως ακομη χειροτερη και απο αυτη του ανεκδιηγετου περικλη και σε συνδιασμο με μια απαραδεκτη διευθυνση ( που την διορισε η ιδια διοικηση )το ιδιο μη καταλληλη ειναι φοβερο διδυμο που οδηγει το νοσοκομειο στα βραχια . Η νεφρολογος ειχε ενημερωσει πριν ενα μηνα για το ποτε θα φυγει και μεχρι την παρασκευη το μεσημερι η διοικηση δεν ηξερε τι θα γινει με την μοναδα και τους ασθενεις, τοσο καλα . Οσο για προισταμενο που αναφερει ο 2¨38 δεν καταφεραν προηγουμενες διοικησεις και διευθυνσεις να του βαλουν χερι ,πιστευετε οτι αυτη η διοικηση κσι η διευθυνση που διοριστηκαν ( πιθανως και προφανως ) και με δικη του συνηγορια θα τολμησουν ποτε να τον βαλουν στην ταξη που πρεπει ; Αστεια πραγματα για το νοσοκομειο μας. Το θεμα ομως το κυριο ειναι οτι με αυτα και με αυτα υποβαθμιζεται ο χωρος της υγειας στον νομο με οτι αυτο συνεπαγεται για τους πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάτι ακούγεται και για κάποια επιδόματα μαϊμου που χορηγούνται σε κάποιους αρεστούς έναντι φυσικά ανταλλαγματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή