Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Για δεύτερη φορά άδειασμα του βουλευτή από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ... εκ διαμέτρου αντίθετες οι θέσεις με τον Πρωθυπουργό!







ΑΠΟΦΑΣΗ

Οργάνωσης Μελών (Ο.Μ.) Δήμου ΔΕΛΦΩΝ ΣΥΡΙΖΑ


           Η Ο.Μ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δήμου Δελφών, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση των παρευρισκόμενων μελών της στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 13-7-2015, εκφράζει καθαρά και ξάστερα την αντίθεσή της στην πρόταση  συμφωνίας της Κυβέρνησης με τους Δανειστές.      

      Η πρόταση αυτή  είναι ένα 3ο Μνημόνιο με μέτρα λιτότητας, υφεσιακά, ιδιωτικοποιήσεις, φοροκαταιγίδα, εργασιακή ομηρία και ασφαλιστική κατάρρευση για όλους τους εργαζόμενους Έλληνες & Ελληνίδες. Μέτρα που παραβιάζουν την εντολή της 25ης  Γενάρη, τις προγραμματικές της δηλώσεις,  την εντολή του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα στις 5 Ιούλη και την ελπίδα του λαού για ένα καλύτερο αύριο.

      Έστω και την ύστατη στιγμή καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει την πραξικοπηματική Πρόταση – Συμφωνία των Δανειστών. Δεν δίνει διέξοδο και προοπτική στα τραγικά οικονομικοκοινωνικά προβλήματα της χώρας. Αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του κόμματός μας και του προγράμματός μας, πάνω στα οποία χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς με κοινωνικά, λαϊκά και ταξικά κινήματα που αποτελούν την μεγαλύτερη πολιτική επένδυση που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια.

   Ζητάμε την άμεση σύγκλιση της Κ.Ε. Θεωρούμε πως είναι επιτακτική ανάγκη να συνεδριάσουν όλες οι κομματικές οργανώσεις Πανελλαδικά προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για την υλοποίηση ή όχι της Πρότασης- Συμφωνίας με τους Δανειστές από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούμε πως είναι επιτακτική ανάγκη η προετοιμασία του κόμματος και του Ελληνικού Λαού, για την απευθείας σύγκρουση με τους Δανειστές και τα Μεγάλα Ληστρικά οικονομικά συμφέροντα, έχοντας ως επιλογή ακόμα και την προοπτική της ρήξης.
                                                               
                                                                                   
                                                                    Ο.Μ. Δελφών 13.07.2015



9 σχόλια:

  1. Μη φοβαστε ΩΡΕ παλικαρια η Ελ.πηδα ηρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αραξε οπως εισαι Κωστοπαναγιωτου,μην χαλας την ζαχαρενια σου με τιποτα,τραβα τα κρασακια σου και μην χολοσκας με τιποτα,επανω μας θα μαθεις και εσυ,Α, πες στα στελεχη του συριζα να ετοιμασουν τα παιδια τους για διορισμους,αν και ξερουν, στο πασοκ ηταν ολοι τους,επισης μιλα και με τους αλλους πολιτες ,ειναι εμβολιασμενοι δεν δαγκωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΛΑΓΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ !!!!
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σχέδιο της Ν.Δ. δεν ήταν η αριστερή παρένθεση..Ήταν να πιεί όλο το κώνειο ο Τσίπρας και να γλυτώσει η Ν.Δ. τον καταποντισμό..Τα μέτρα ήταν προαποφασισμένα, γιατί δεν έβγαινε αλλιώς το πρόγραμμα..Το οποίο φυσικά περιλαμβάνει και το ξεπούληλα του εθνικού πλούτου !!! Ούτε μπορούσε η Ν.Δ. να τα περάσει από μόνη της...Τώρα, εάν ο Τσίπρας ήταν στο κόλπο ή απλά πάτησε την μπανανόφλουδα, αυτό θα αργήσει να το γράψει η ιστορία..
    Καληνύχτα και πάλι ελληνικέ λαέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eγω θα σας αποκαλεσω κτηνη, αθλιους,ψευτες,αριστεροιτης πενταρας,ψευτομαγκες,θα φατε τα λεφτα με τις κλικεςσας και παλι εμεις θα την πληρωσουμε,οτι παθαμε με τα καταραμενα κτηνη του πασοκ ,αν ειχες το θαρρος αθλιε τσιπρα να εκανες δημοψηφισμα να φυγουμε απο το ευρο,εχετε κανει την πατριδα μας μπου.........λο και ασελγουν επανω της ολα τα κτηνη της υφηλιου,τι γυρευες με την αγγελοπουλου, με τον παπα,και αλλους?για μα......ες μας περνας?ολη ηεννοια σας ηταν να δωσετε ιθαγενειες,που ακουστηκε παλιανθρωποινα μοιραζετε ιθαγενειες με το τσουβαλι, ο λαος υποφερη και εσεις παλιοτομαρα κοιτατε τους μεταναστες ,ντρεπομαι για την καταντια της χωρας μου,θα μου παρουν τον πλουτο της πατριδας μου και θα μου δινουν επισιτιστικα προγραματα να ζησω,και θελετε και ψηφο ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΑΣ ΣΚΩΤΟΝΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορώ να ρωτήσω με τι απαρτία συντάχθηκε αυτό το κείμενο των γνωστών και μη εξαιρετέων Συριζαίων του 4%???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ εσείς που γράφετε τα παραπάνω, επειδή πολύ καλά φιλοξενηθήκατε και φάγατε τον άμπακα με το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια, έχετε τα ταγάρια σας γεμάτα και δεν σας νοι'άζει για όσους μπήκαν στο λούκι της πείνας γιατί δεν έχουν ευρώ στη τσέπη. Κοιτάξτε ποιοί απο τους γνωστούς σας λένε όξω απο το ευρώ, θα δείτε ότι είναι λίγο πολύ ματσό, οι φτωχοποιημένοι θα πεθάνουν; Δύσκολα ξεδύσκολα πρέπει να πιάσουμε τη τελευταία σανίδα σωτηρίας. Για τον Βουλευτή το έύκολο θα ήταν να το παίξει ήρωας κατα της συμφωνίας, γιατι είτε έξω είτε μέσα δεν έχει και μεγάλη ανάγκη. Η υπεύθυνη θέση είναι στα δύσκολα και όχι στα εύκολα. Αυτοί που φωνάζουν το ένα πόδι τόχουν στο πασόκ και παίζουν διπλό ρόλο κι όπου τους κάτσει των συμφεροντολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ, ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕ..ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΔΕΞΙΟΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ..ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΕΞΗ, ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ??????
    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή