Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σοκ! Διαλύεται το ΕΒΕ Φωκίδας για την φωτογραφική πρόσληψη;;;



Υπό διάλυση και πάλι το Συμβούλιο του Επιμελητηρίου  Φωκίδας !

                             
 Άρχισαν τα όργανα στο Επιμελητήριο...
Φωτογραφική πρόσληψη 
από τον Γ. Γαζή 
θα δώσει την  προεδρία 
στο  Νίκο Γιογάκη;

   Πιστό στην μοιραία του παράδοση, σε τροχιά διάλυσης μπαίνει ευκρινώς πλέον το Συμβούλιο του ΕΒΕ Φωκίδας, με διαρροές και διαφοροποιήσεις και από τις δύο παρατάξεις. 

  Απόψε,  στα πλαίσια της  τακτικής  συνεδρίασης  του Επιμελητηρίου Φωκίδας,  τα αίματα άναψαν εξ αιτίας της επιμονής  του προέδρου Γιώργου Γαζή να διορίσει με φωτογραφική διάταξη, πρόσωπο που του επιβάλλουν  πολιτικοί παράγοντες, όπως καταγγέλθηκε στην αίθουσα! 

 Ο  επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου συνδυασμού Νίκος Γιογάκης, ο οποίος είχε επανειλημμένως αντιδράσει στην επιμονή του κ. Γαζή για το συγκεκριμένο θέμα,  και σε προηγούμενη συνεδρίαση τον είχε κατηγορήσει για υλοποίηση προεκλογικών δεσμεύσεων, είχε τελικά δύο διαρροές, που τείνουν να γίνουν αναμενόμενες... τους κ. κ. Δημητρίου και Τσατσαρώνη, οπότε και πέρασε η πρόταση του κ. Γαζή!. 

   Είναι αξιοσημείωτο ότι τέτοιες εποχές, τονίστηκε,   που τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις κλείνουν, θα πρέπει  τα μέλη του Επιμελητηρίου να πληρώσουν με τις συνδρομές τους, τα αποκλειστικά,  μοναδικά έσοδα του ΕΒΕ, 60 με  70 χιλιάδες ευρώ!  για να κάνει την πρόσληψη ο κ. Γαζής, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν τόσα άτομα στο Επιμελητήριο και δεν έχουν τι να κάνουν...

  Καταπέλτης για τις υπόγειες διαδρομές και την αδιαφάνεια στο όργανο ήταν το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Νίκος Δρόλαπας, που,  αναφερόμενος 
στους συναδέλφους επιχειρηματίες που πλήττονται, αλλά και στον ίδιο τον φορέα που έχει δοκιμαστεί σκληρά,  ζήτησε να  εφαρμοστεί η εκλογική εντολή, που  ισοψήφισε  ΑΚΡΙΒΩΣ τους  δύο συνδυασμούς!... και  να μοιραστεί η προεδρία ή να υπάρξει συνδιοίκηση με τον επικεφαλής της άλλης παράταξης Νίκο Γιογάκη! προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...





26 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΠΕΝΝΥ
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΡΟΛΑΠΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια απορία:Γιατί όταν καταγγέλλουμε μια παράνομη, άντε παράτυπη συναλλαγή, καταδικάζουμε, ονομαστικά μόνο το ένα μέρος αυτής της συναλλαγής και διατηρούμε την ανωνυμία του άλλου μέρους, το οποίο πιθανόν να έχει και μεγαλύτερες ευθύνες λόγω των πιέσεων που ασκεί εδώ κι εκεί για να πετύχει αυτή την παράτυπη συναλλαγή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαλωνιτη εχω μία απορία:το καπέλο που φοράς....γιατί το φοράς ?

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ "ανώνυμε", ας αφήσουμε το ότι γνώριζες το σχόλιο μου πριν ... δημοσιευθεί και ας πάμε κατευθείαν στην μεγάλης βαρύτητας απορία σου:
      Αν από όλα όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω μα έχεις μόνο αυτή την απορία, είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος!
      Μείνε στην "ευτυχία" σου και με τις απορίες σου!

      Διαγραφή
  3. Θα σταθώ στις διαροές. Με τα γραφόμενα του κειμένου συμπερένεται ότι ο κ. Γιογάκης μάλλον άδιασε τα μέλη της παραταξης του γιατί ο κ. Δημητρίου ήταν στην επιτροπή εισήγησης και εισηγήθηκε θετικά στην πρόσληψη διότι ξέρει πολύ καλά τις ανάγκες του Επιμελητηρίου νομίζω γιατί είναι και κάποια χρόνια εκεί. Όχι σαν κάποιες φρεσκαδούρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Σαλωνίτη, σε ενημερώνουμε ότι το όνομα ακούστηκε ολοκάθαρα στην συνεδρίαση.
    Αλλά γιατί αφήνετε την εντύπωση ότι γνωρίζετε καλά και το όνομα και ακόμη καλύτερα τον φέροντα το όνομα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορεί κανείς,πλέον,να είναι ειλικρινής;
      Δεν το γνωρίζω και λίγο με ενδιαφέρει! Έκανα μια γενική παρατήρηση, για το τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις!
      Πάντα φταίει ο πολιτικός και ποτέ εμείς που του ασκούμε εκβιασμό ,"ή με διορίζεις ή χάνεις 10 ψήφους"!
      Υπάρχει συνευθύνη σε αυτό!
      Οι πολιτικοί φταίνε για ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα!

      Διαγραφή
  5. Αγαπητέ Ανώνυμε αναγνώστα 4 Οκτωβρίου 2012 1:55 μ.μ.

    Επειδή έπραξα "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ" και αρθρογραφώ "ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ",

    θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις:
    - είναι νόμιμη η φωτογραφική προκήρυξη;
    - είναι νόμιμο να εισηγείται ο πρόεδρος πρόσληψη με διαδικασίες fast track τριών ημερών;
    - έχει προσδιοριστεί ο υπό πρόσληψη ειδικός σύμβουλος;
    - έχουν το δικαίωμα -εάν προκύπτει ζήτημα- να ψηφίζουν σύμβουλοι για την πρόσληψη συγγενούς τους;
    - γίνεται σεβαστή η εντολή του επιχειρηματικού κόσμου για την συμμετοχή του κ. Γιογάκη στην προεδρία του Επιμελητηρίου;

    Ευχαριστώ για την συμμετοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΗΝΟΣ5 Οκτωβρίου 2012 στις 12:58 π.μ.

    ΜΑ καλά κ. Πένυ έτσι λίγο για αλλαγή, παραπλάνηση, γιατί φωτογραφίζεσται, καθώς αναδικνύεται ότι έχεται άγνοια επί του θέματος και μονόπλευρη ενήμέρωση χωρίς επαλήθευση αλλάξτε λίγο τις εκφράσεις σας γιατί μου θημίζεται λαλίστατο ξενοδόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. ΓΑΖΗΣ , γνωστός πρόθυμος της εξουσίας , πως ήταν δυνατό να αρνηθεί ένα FAST TRACK ΔΙΟΡΙΣΜΟ , όταν μάλιστα του τον επέβαλαν , ΟΣΟΙ δεν κατάφεραν να τον εκλέξουν καθαρά Πρόεδρο στο Επιμελητήριο....

    ΜΕ άθλιες μεθοδεύσεις και με όρους στις προκηρύξεις που περιγράφουν συγκεκριμένο πρόσωπο , που μόνο η φωτογραφία του έλειπε, οδηγούν το επιμελητήριο , σε ένα διορισμό προδιαγεγραμμένο , για να καλύψει ανάγκες που..... δεν υπάρχουν....!!!

    ΕΤΣΙ , μπορεί να εμπεδωθεί πνεύμα δικαιοσύνης και ισονομίας ανάμεσα στους πολίτες και τους επαγγελματίες ;

    ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ , αυτές οι πρακτικές να συνεχίζονται , χωρίς ίχνος ντροπής , όταν , ο λαός μας υποφέρει και οι νέοι μας παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς......

    Για αυτούς τους κυρίους που προκαλούν το κοινό αίσθημα , μία πράξη ευθύνης υπάρχει : Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ μου αναγνώστη, ΠΕΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΗΝΟΣ5 Οκτωβρίου 2012 12:58 π.μ.

    Σου ξαναζητώ να μη με αφήνεις στην άγνοιά μου και στην παραπλάνησή μου, αλλά δεν με ενημερώνεις για το πως έχουν ακριβώς τα πράγματα!

    Έστω και τώρα, σε παρακαλώ να το πράξεις ώστε να μην έχω "μονόπλευρη ενήμέρωση"

    Περιμένω με χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντος ο κ. Γαζής στην συνάντηση των Επιμελητηρίων το μονο ζήτημα που έθεσε ήταν για το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τραπεζας στην Άμφισσα επειδή προφανός έχασε το ενοίκιο από το ακίνητό του. Αυτό ήταν όλο το πρόβλημα στην Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ , ότι ο Γαζής πήρε με οριακή πλειοψηφία την απόφαση του ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ της παχουλής κυρίας με το....μέζ μαλλί, γιατί οι σύμβουλοι ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ πούλησαν τον συνδυασμό του ΝΙΚΟΥ ΓΙΟΓΑΚΗ.
    Ο μέν ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ λόγω ΟΝΟΜΑΤΟΣ και των ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ του για τη καϋμένη τη ΦΩΚΊΔΑ ,
    Ο δε(ν) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , λόγω..υπερβολικής ΣΚΕΨΗΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ ανώνυμε,
    άσχετα με τις διαφωνείες που έχουμε στο ΔΣ θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο Παναγιώτης Δημητρίου ανέλαβε μια υποχρέωση απέναντι στο ΔΣ και μας παρουσίασε μια εισήγηση αντικειμενική και πλήρως αιτιολογημένη την οποία στήριξε τόσο αυτός όσο και ο συναδελφός του κύριος Τσατσαρώνης Γεώργιος. Είναι τιμή για το συμβουλιό μας, να έρχονται τέτοιες εισηγήσεις ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα που θα έχουν, καθώς αυτό διαμορφώνεται μετά απο διαλογική συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουξου βρε μαστετα και φυγετε να ξεβρωμήσει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κ Γαζή ο κ Δημητρίου εκανε μία καλή εισηγηση ΑΛΛΑ δεν ηρθε στο συμβούλιο να την στηρίξει και να την ψηφίσει. Σας λέει κάτι αυτό;;;;; Εμένα μου λέει. Τους διπλοπροσωπους μπορείς να τους ξεχωρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Γαζή

    Η γενική εκτίμηση είναι ότι ΚΑΙ οι δύο σύμβουλοι ΚΑΙ εσείς προσωπικά , ενταγμένοι στον ίδιο χώρο σκέψης και νοοτροπίας με τους εντολείς σας , έχετε τη πρεμούρα να ολοκληρώσετε το φωτογραφικό διορισμό , αδιαφορώντας για το πλήγμα που επιφέρετε στο κύρος του Επιμελητηρίου.
    ΟΜΩΣ , οι ηθικές διαστάσεις του ζητήματος αυτού και ο σάλος που προκάλεσε , δεν αφήνει πολλά περιθώρια περαιτέρω χειρισμών.....
    Μία ΦΡΟΝΙΜΗ ΚΊΝΗΣΗ θα ήταν να ματαιωθεί ο άνευ αντικειμένου διορισμός της κυρίας.
    Ίσως και η ίδια , θα έπρεπε να σας αποδεσμεύσει , προς λύση του αδιεξόδου και την εύρυθμη λειτουργία του Επιμελητηρίου.
    ΔΕΝ έχει πλέον νόημα , να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παιδιά ο γαζής πήγε να ρωτήσει δικηγόρο αν μπορούν να ακυρώσουν την πρόσληψη
    χαχαχα! άρα μπορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ.ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΤΕΛΟΣ Ο Κ. ΓΑΖΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ,Η ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ.ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ .

      Διαγραφή
  16. @Ανώνυμος 4/10/12 1.55 μ.μ. ( Επί του πρώτου σχολίου )

    Έχω απευθυνθεί δημόσια στους συμπολίτες μου , αλλά και έχω προκαλέσει κάθε λασπολόγο , σαν και εσένα ανώνυμε , να μου απαντήσουν , είτε επώνυμα , είτε ανώνυμα , αλλά με στοιχεία , αν έχουν κάτι να μου καταλογίσουν , πράγμα το οποίο εσύ , πιστεύω , πως δεν μπορείς να κάνεις .
    Μιλάς για διαμονή στο ξενοδοχείο μας πολιτικών προσώπων .
    Ξέρεις εσύ , ή οποιοσδήποτε άλλος , ότι εγώ εκμεταλλεύθηκα έστω και στο ελάχιστο , τις γνωριμίες αυτές , όπως ΑΛΛΟΙ ;
    Μιλάς για χρήμα ; για ποιο χρήμα ; μήπως έχεις κάτι υπόψη σου και δεν το έχω εγώ ;
    Αυτοί , που όλα τα ανάγουν στο χρήμα , το έχουν κάνει αυτοσκοπό και το αναζητούν παντού , αυτοί τελικά είναι οι ωφελημένοι με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ , γιατί είναι οι ίδιοι που ……ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ……..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα τα σχόλια για το ποιος η ποια τα γράφει είναι φανερό. Ένα πρόσωπο που έχει μίσος για όποιον πάει μπροστά στη ζωή του και η εξωτερική και κακόμοιρη εμφάνιση εσωτερική και εξωτερική, δεν τον η την αφήνει να έρθει σε επαφή με σοβαρούς ανθρώπους και να κρίνει αντικειμενικά Πως καταντά ο άνθρωπος όταν ειδήσεις και νέα βρίσκονται μόνο στη σφαίρα αρρωστημένης φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σχόλια όταν είναι βάσιμα και αληθή θίγουν μόνο εκείνους που σκόπιμα επιμένουν να πείσουν και τους άλλους ότι έτσι είναι. Φαντάσου τι εσωτερική ομορφιά έχεις !
      Τώρα όσον αφορά την εξωτερική και εσωτερική ομορφιά άσε να το κρίνουν τα μωρά. Εσείς η παρέα μία γνωρίσατε (και μάλλον από προξενιό για την προίκα) και μία πήρατε !

      Διαγραφή
  18. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΤΑΛ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΜΥΤΑΡΑ, Κ. ΓΑΖΗ;

    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 2:53μ.μ.

    ΔΙΑΚΡΙΝΩ να κορυφώνεται μέσα σας μία ...στοχαστική μελαγχολία....

    ΑΥΤΟ θα περάσει , όταν σιγά -σιγά αποδεχθείτε τη πραγματικότητα των γεγονότων που εξελίσσονται γύρω σας.

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ λίγο τη ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ , στην εσωτερική και εξωτερική σας εμφάνιση , γιατί ενίοτε επιφέρει.......ΚΛΑΥΣΑΥΧΕΝΙΣΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΥΣΑΥΧΕΝΙΣΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σημαίνει θηλυπρεπισμός με την βαριά έννοια. Δε νομίζω ότι πρέπει να βρίζεστε έτσι για τα μάτια της ΣΟΥΖΟΥΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή