Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015...


   ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2015, από 1 έως 17 Αυγούστου στην Αγία Ευθυμία

   Οι δεκάδες τηλεφωνημάτων ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων αγωνίας για την τύχη των φετινών ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ μας έπεισαν ότι, σε πείσμα των πολύ δύσκολων στιγμών που διέρχεται η χώρα και σε πείσμα της ανυπαρξίας ενίσχυσης από τον Δήμο Δελφών και την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, αξίζει να το προσπαθήσουμε και φέτος. 

   Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών αναλαμβάνοντας όλο τον κίνδυνο -και σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας- ετοίμασε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων εφάμιλλο των προηγούμενων πολύ πετυχημένων και σας το παρουσιάζει.

  

   Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων γι’ αυτό και σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις δεν υπάρχει επιβάρυνση για όσους θελήσουν να τις παρακολουθήσουν.

   Για να «τα βγάλουμε πέρα» θα βασιστούμε στις όποιες ιδιωτικές χορηγίες, στη λαχειοφόρο αγορά μας (1€ ο λαχνός) και στη διαχείριση τόσο της δημοτικής βραδιάς όσο και της αντίστοιχης λαϊκο-δημοτικής. 

  Φυσικά ο εθελοντισμός που αποτελεί ουσιαστικό χαρακτηριστικό των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ θα πρέπει φέτος να εκδηλωθεί σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.

   Εμείς ρισκάραμε, από εσάς ζητάμε την συμπαράστασή σας και φυσικά την συμμετοχή σας στο σύνολο των εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου