Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Κώστας Χαλιορής: Λέμε ΝΑΙ! - για το μέλλον της νέας γενιάς, για το μέλλον της Ελλάδας!...

Δελτίο Τύπου 

                                                                    Καστράκι Φωκίδας,                                 1 Ιουλίου 2015 




   Κανείς μας δεν δικαιούται να σιωπά, και κανείς δε δικαιούται να απέχει από τον δημόσιο ρόλο του και την ευθύνη του απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία.

   Καλούμαστε μέσα σε κλίμα εθνικολαϊκιστικής έξαρσης και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να δεσμεύσουμε με την επιλογή μας το μέλλον της πατρίδας για τις επόμενες δεκαετίες.

   Μέχρι σήμερα, ουδείς εκ της κυβερνήσεως, μας έχει υπεύθυνα και επίσημα διαφωτίσει για τις μακροπρόθεσμες αλλά και βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις της επιλογής του ΟΧΙ.

   Η παρούσα κυβέρνηση οφείλει να αγωνισθεί μέσα στα υπάρχοντα ευρωπαϊκά και διεθνή πλαίσια, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί αλλά και δεσμευτεί στον ελληνικό λαό.

   Η λαϊκή εντολή προς την κυβέρνηση είναι εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση και όχι για χρεοκοπία και έξοδο από την ευρωζώνη και ενδεχομένως και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   Είναι πραγματικότητα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της. Με κυριότερα το δημοκρατικό έλλειμμα στη λειτουργία της και την ετεροβαρή αναπτυξιακή σχέση Βορρά-Νότου. Παρόλα αυτά, όμως, ανήκουμε στην Ευρώπη, είμαστε στην Ευρώπη κι έχουμε ισχυρό λόγο. Δε θα τον απεμπολήσουμε.

   Δεν απομονωνόμαστε, δε διχαζόμαστε, κατοχυρώνουμε τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού.

   Την Κυριακή 5 Ιουλίου με νηφαλιότητα και συνείδηση της κριιμότητας της απόφασης μας, χωρίς κραυγές και χωρίς πατριδοκαπηλία λέμε ΟΧΙ στο ΟΧΙ.

    Λέμε ΝΑΙ. 
Για το μέλλον της νέας γενιάς, για το μέλλον της Ελλάδας!



Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν.Φωκίδας



9 σχόλια:

  1. ΚΩΣΤΑΚΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα τί ρόλο βαράς εσύ είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο. Μεγάλε στην άκρη...βαρεθήκαμε να σε βλέπουμε να ξεφυτρώνεις σαν μανιτάρι στα socials και όπου αλλού...Αν εκλεγείς κάποτε σε κάποια θέση τα λέμε τότε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθανε οτι γ..............τε πλακωσανε και οι γυφτοι,τι να σου πω και σενα?τωρα ξυπνησες εσυ?αιντε να χαθειτε να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ δεν θέλατε την Ελλάδα ΕΥΡΩΠΗ..
    Πάντα την θέλατε..ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ !!
    Για να βολευόσαστε πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι !!!
    Τον..πούλο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγαινε καλύτερα για καμία φωτογράφιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ-ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ-ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ-ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ- ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΄΄ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ΄΄ ΤΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΧΕΙΣ-ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΑΠΛΑ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΙ ΕΣΥ-ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΙΑΞΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΑΝ ΖΕΙ Η ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ-KAI NA ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ-ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή