Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Πολίτες στο Προσκήνιο: Πρόσκληση εν όψει της δίκης για τα «ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ: Δύο πρώην Δήμαρχοι Δελφών στο Κακουργιοδικείο»...

- Όλοι την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 
στο Μουσείο των Δελφών για Ειρηνική Διαμαρτυρία
και 
την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 
στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας που δικάζονται οι υπεύθυνοι-

Πολίτες στο Προσκήνιο
 Δημοτική Παράταξη Δήμου Δελφών 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 ΔΕΛΦΟΙ Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 (ώρα 11.30)

 «ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ: Δύο πρώην Δήμαρχοι Δελφών στο Κακουργιοδικείο» 

   
    Ζούμε σε μια καταπληκτική περιοχή ΜΕ όμορφες παραλίες και μοναδικής ομορφιάς ορεινούς όγκους ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ το λίκνο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, τον αρχαιολογικό χώρο των ΔΕΛΦΩΝ. 

 Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, βιώνουμε μια προκλητική παραβίαση του παγκόσμιου αυτού μνημείου. 
 Το όνειδος αυτό αποκτά διαστάσεις ανατριχίλας, επειδή η παραβίαση του ιερού χώρου έγινε από τους ίδιους τους Δημάρχους των Δελφών, για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων! 
 Το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαίωσε πολλάκις το γεγονός της παραβίασης. 

  Οι δικαστικές Αρχές απέδωσαν κακουργηματικές πράξεις στους υπεύθυνους πρώην Δημάρχους Δελφών κ.κ. Νικόλαο Φουσέκη, Παναγιώτη Καλτσή και στους συνεργάτες τους, παραπέμποντάς τους σε δίκη ενώπιον του Εφετείου κακουργημάτων Λαμίας, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.
 
 Δημοσιεύσεις εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας, κανάλια τηλεοράσεων, τοπικός τύπος και εκατοντάδες ηλεκτρονικές εφημερίδες ανά την Ελλάδα, ανέδειξαν το όνειδος της παραβίασης του Αρχαιολογικού Χώρου των Δελφών από τους ίδιους τους δημάρχους του. 

  Από το 2008 μέχρι σήμερα πέρασαν έξη χρόνια και η ελεγχόμενη από τον Δήμο Δελφών, Πολεοδομία δεν έχει ολοκληρώσει!!! ακόμα τη διαδικασία ΠΕΡΙ αυθαιρέτων, ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ και ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ τον αρχαιολογικό χώρο ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

   Ήρθε η ώρα, ως υπεύθυνοι πολίτες του τόπου αυτού να δραστηριοποιηθούμε για την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ .

   Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 πρέπει να βρεθούμε όλοι οι ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου, ανεξάρτητα από την πολιτική μας ένταξη στο μουσείο των Δελφών και να διατυμπανίσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά.

  Καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Δελφών, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, τους Βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές, Πανεπιστημιακούς, Φοιτητές και όλους τους συλλόγους, σε επιστράτευση ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. 

 Όλοι την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στο Μουσείο των Δελφών για Ειρηνική Διαμαρτυρία και την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας που δικάζονται οι υπεύθυνοι.

   Όλοι μας έχουμε υποχρέωση και δικαίωμα να παραστούμε στην δίκη.
 Όλοι όπως: Το Δημόσιο, 
οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια των οποίων τελέσθηκε το έγκλημα, 
το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος, 
το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος,
 Πανεπιστήμια,
 άλλοι επιστημονικοί φορείς, 
δικηγορικοί σύλλογοι,
 φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, 
μη κυβερνητικές οργανώσεις
 και φυσικά πρόσωπα, ανεξάρτητα αν έχουν υποστεί περιουσιακή ζημία, προς υποστήριξη της κατηγορίας και μόνο και με αίτημα, ιδίως την αποκατάσταση των πραγμάτων (παρ.7 του άρθρου 28 του Ν.1650/1986, περί Προστασίας του Περιβάλλοντος).

              Όλοι την Κυριακή 2/11/2014 στο Μουσείο των Δελφών

16 σχόλια:

  1. οι πολιτες στο προσκηνιο απευθυνουν την προσκληση,οι πολεμιοι συνδυασμοι του συστηματος φουσεκη τι κανουν?τελικα οπως φαινεται ο προεκλογικος χαρακτηρισμος πολιτες στο παρασκηνιο για τους πολιτες στο προσκηνιο πρεπει να αποδωθει στους υπολοιπους συνδυασμους οι οποιοι μετα τις εκλογες κουρνιαξαν σαν τις κοτες και ουτε φωνη ουτε ακροαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA KANOYN TOYS TZAMPA MAGKES KAI OI ALLOI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΧΙΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΒΒΟΥΚΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποια αληθεια ρε παιδια; θα μας τρελανεται στο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ , ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΡΡΕΑΣΤΗ-
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ( ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ ΟΛΕ ) ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΩΦΕΥΣΑΝ. ΕΛΠΙΖΩ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι να ζητήσουν συγγνώμη, το Υπουργείο Πολιτισμού. Γιατί αυτό επιβεβαίωσε πολλές φορές τα γεγονότα.
      Επιτέλους βγάλτε τις κομματικές παρωπίδες και κοιτάξτε κατάματα τα γεγονότα.
      Καταστραφήκαμε σαν κράτος, ο κόσμος υποφέρει και κάποιοι, απλά και μόνον γιατί ωφελήθηκαν από τους κατηγορούμενους, προσπαθούν να απαλύνουν τις κατηγορίες με επικοινωνιακά τερτίπια.
      Μπορεί να πιστέψει κανείς ότι το ελεγχόμενο από το κόμμα των κατηγορουμένων Υπουργείο Πολιτισμού, τους κατηγόρησε άδικα;
      Τα πορίσματα του Υπουργείου Πολιτισμού έστειλαν του δημάρχους ενώπιον του κακουργιοδικείου με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες και κανένας άλλος.
      Έλεος πια. Όρια δεν έχουν τα κομματικά πάθη;

      Διαγραφή
  6. Ρωταει καποιος. Ποιοι να ζητησουν συγνωμη ?
    Θα του απαντησω , υπενθυμιζοντας του , μια προηγουμενη παρομοια υποθεση, με τους ιδιους λασπολογους κατηγορους ( Τριχιαδες,σχοιναδες,ξενοδοχους κ.τ.λ ) , που κατηγορησαν υπευθυνα και αθωα δημοσια προσωπα ,ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ,ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ
    ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ, ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑΡΙΑ . Επι σειρα ετων διασειρθηκαν,διαπομπεφθησαν, ακομη και απο το τοπικο τυπο, εξουθενωθηκαν οικονομικα και ηθικα .
    Τελικα,οπως γνωριζουν ,πιθανον ελαχιστοι,εκριθηκαν ολοι ΑΘΩΟΙ .απο το Εφετειο Λαμιας
    Η λασπη επεσε εις το κενο. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ,ΠΟΥ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    .ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ..............ΞΕΧΑΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν γνωρίζεις ότι το δικαστήριο αυτό γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες, διότι δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά τόσο σοβαρή δίκη να διαρκέσει μόνον οκτώ λεπτά (3,5 ώρες 28 διαφορετικές δίκες), ήμουν στο δικαστήριο και το γνωρίζω.
      Δεν αμφισβητούμε την κρίση της δικαιοσύνης, απλά αναφέρουμε το παγκόσμιο δικαστικό χρονικό ρεκόρ διεξαγωγής δίκης, διαίρεσε τις 3,5 ώρες με τις 28 διαφορετικές δίκες και τα συμπεράσματα δικά σου.
      Γι αυτό ανησυχούν οι Πολίτες στο Προσκήνιο και ζητούν δίκαιη δίκη. Θέλουν δίκαιη δίκη και όχι παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας, που δεν προλαβαίνεις να δώσεις ούτε τα στοιχεία σου.
      Πάλι με ψεύτικες επικοινωνιακές πολιτικές προσπαθείτε να δημιουργήσετε απαλλακτικό κλίμα.
      Με την προηγούμενη δίκη δεν είχαν καμία σχέση αυτοί που αναφέρεις, τους ξέρω και γνωρίζω ότι είναι δυναμικοί και με δυνατά στοιχεία στα χέρια.
      Την δίκη αυτή προκάλεσε το Υπουργείο Πολιτισμού. Δεν το αναφέρεις αυτό.
      Δεκάδες δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να τους παραπέμψουν για σειρά κακουργημάτων. Και μόνο αυτό γι αυτούς που έχουν τσίπα θα έφτανε.
      Δεν οφείλουν οι αμετανόητοι αυτοί δημόσιοι άνδρες να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό που τους εμπιστεύθηκε τις τύχες του και αυτοί δεν δίστασαν να καταστρέψουν ακόμη και τον αρχαιολογικό χώρο.
      Στην εποχή μας, δυστυχώς, έχουνε λόγο και οι εξαγορασμένες συνειδήσεις.

      Διαγραφή
    2. ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΑ ΤΟΣΟ ΛΕΣ. ΣΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΕΣ.
      ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ 28 ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕ -ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ- ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  7. Δεν αμφισβητουμε τη κριση της Δικαιοσυνης,............αλλα η προηγουμενη αποφαση πρεπεινα γραφτει στο βιβλιο Γκινες.
    Δεκαδες δικαστικοι αποφασισαν τη παραπομπη , ..........αλλα οι πολιτες στο προσκηνιο απαιτουν μια δικαιη δικη.
    Δυστυχως, αδυνατω να παρακολουθησω , τον αλληλοαναιρουμενο και αλληλοσυγκρουομενο λογο σας , Αυτο που καταλαβαινει και ο πλεον αδαης ειναι , οτι
    ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ...........ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!! Με αυτο το σκεπτικο
    μαλλον θα χρειαστειτε , παλι να γραψετε κατι στο βιβλιο Γκινες.
    Κοντολογις , θα σας ελεγα οτι , εαν δεν θελετε μπορειτε , να αμφισβητειτε το ΕΡΓΟ ολων αυτων των χρονων ( με τα οποια λαθη ) . Αυτο που δεν δικαιουσθε να το κανετε ειναι, να αμφισβητειτε ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
    ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολιτες στο προσκηνιο ..ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ..
    αμα τους βαλεις να κυβερνησουν, σε 48 ωρες θα εχουν ριξει το καραβι στα βραχια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιές δίκαιες δίκες βρεεεε. Απο παρθενογένεση προήλθατε οι πολίτες στο προσκήνιο; Όχι βέβαια. Συσκοτίζετε με τον τρόπο που ξέρετε πολύ καλά, οτι η δικαιοσύνη είναι ταξική και σαν τέτοια θα την υπηρετήσετε όταν σας βγάλουν στην εξουσία! Είστε μέρος του συστήματος και οι κολοτούμπες σας σε τοπικό επίπεδο γρήγορα θα αποκαλυφθούν. Εξ άλλου είναι τόσο μικρή η Ιτέα και γνωριζόμαστε όλοι πάρα πολύ καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Στη χτεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) για την εκλογή προέδρου, είχαμε μια απτή απόδειξη της σύγκλισης των "μνημονιακών" δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τους "αντιμνημονιακούς" του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκλιση αυτή δείχνει στους "ανυποψίαστους" τη συμφωνία τους στο κυρίαρχο μοντέλο του δήμου - επιχειρηματία, που κινείται στα ασφυκτικά πλαίσια, τα οποία καθορίζουν τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ και των κυβερνήσεων. Η σύγκλιση αυτή διαλύει αυταπάτες - σε όσους ακόμα έχουν - για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για τη συνέχεια, όπως δηλώνει, του κράτους και της πολιτικής που έχει γονατίσει τη λαϊκή πλειοψηφία. Πέρα από το παρασκήνιο και τα κομπρεμί, με τα οποία μοίρασαν "μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί" τα αξιώματα στην ΠΕΔΑ, το κύριο είναι η σύμπλευση παρά τις επιμέρους διαφορές στο μοντέλο φορομπηξίας και στήριξης επιχειρηματικών συμφερόντων. Το έδειξε και η ψήφιση στην Περιφέρεια του προϋπολογισμού από τους ίδιους που συμμάχησαν και στην ΠΕΔΑ. Καιρός για γρήγορα συμπεράσματα, γιατί οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη θέση τους στην κοινή πλέον στάση με το συγκυβερνών ΠΑΣΟΚ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η νέα δημοτική Αρχή του Δήμου Δελφών, η νέα Αντιπεριφέρεια Φωκίδας
    Δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα.
    Θεωρούν επουσιώδες το γεγονός.
    Πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένοι να έχουν άποψη.
    Οι προσωπικές φιλίες πρέπει να στέκονται μακριά από το κοινωνικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΦΟΥΣΕΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ..............................................ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβόσαστε να αναφέρεται ακόμη και το όνομα του Υπουργείου Πολιτισμού και ότι το Υπουργείο λέει στα έγγραφά του τι έφτιαξαν οι δήμαρχοί μας μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.
      Τα έγγραφα αυτά τα έχουν στα χέρια τους χιλιάδες άτομα.
      Σοβαρευτείτε και πάψετε να βλέπετε φαντάσματα.
      Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει γίνει.
      Έξη χρόνια περιφέρεται το θέμα. Το έμαθαν ακόμη και οι πέτρες.
      Δεν μπορείτε πλέον να κρυφτείτε.
      Αντιμετωπίστε την αλήθεια και σταματήστε να βλέπετε ότι σας κυνηγούν φαντάσματα.
      Δεν σας κυνηγάει κανένας. Οι τύψεις των πράξεών σας, σας κυνηγούν.

      Διαγραφή