Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ: το ΙΚΑ Άμφισσας ΕΧΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ υπαλλήλους!!!!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ


                          
                         ΠΡΟΣ

 Τον Υπουργό εργασίας και κοιν. Ασφαλίσεων 
 Τον Υφ. Εργασίας Τον κ. Διοικητή του ΙΚΑ
 Τον δ/ντή του ΙΚΑ Άμφισσας 
Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων
 Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ- ΚΚΕ- ΔΗΜΑΡ- ΑΝ.ΕΛ. 
   Κοιν.
 Τοπικό και Αθηναϊκό τύπο. 

    Τα τελευταία χρόνια με τις τεράστιες περικοπές στις συντάξεις, την εκτίναξη στα ύψη των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, την ανεργία να καλπάζει με τις όποιες επιπτώσεις στα ταμεία και στις συντάξεις, το ΙΚΑ, ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός οργανισμός που ενδέχεται, σύμφωνα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες, να ενσωματώσει και όλα τα υπόλοιπα (ταμεία) ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!! 
  Ναι καλά διαβάσατε, το ΙΚΑ, παρακάμπτοντας ακόμη και αποφάσεις δικαστηρίων, έχει σε συνεχή ομηρία εργαζόμενους του ,των πρώην SΤΑGE, χωρίς να τους ασφαλίζει με ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ενώ τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε και προσλήψεις στη θέση αυτών των εργαζόμενων, που και εμπειρία διαθέτουν και η προσφορά τους είναι υπέρ του δέοντος.
  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του παρ. του ΙΚΑ της Άμφισσας που οι τρείς του, συγκεκριμένοι εργαζόμενοι, έχουν όλες τα προσόντα να συνεχίσουν εργαζόμενοι με όλες τις προϋποθέσεις της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
   Σας κοινοποιούμε απόσπασμα της υπ΄ αριθμ. 2081/2013 δικαστικής απόφασης, ενώ αναμένουμε τις ενέργειές σας, προκειμένου να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. 

   ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο Γ. ΓΡΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου