Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο λεβέντικος χαιρετισμός του κ. Δημάρχου μας στα OPTIMIST 2013...

  Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δελφών λάβαμε το παρακάτω βαρυσήμαντο Δελτίο Τύπου, το οποίο δεν μπορούσαμε για κανένα λόγο να στερήσουμε από τους αναγνώστες μας!
   Ο λόγος, μεστός με την άνεση του ευφραδικού Δελφικού φιλοσοφισμού αποκαλύπτει την γενναιόδωρη κουλτούρα ενός πιστού υπηρέτη του Παρνασσισμού με φονταμεταλιστικές αποχρώσες ενδείξεις σε ένα συνοθύλευμα από επιθυμίες που εξολοθρεύονται από τον πετούμενο άνεμο των ιστίων: 




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                       ΑΜΦΙΣΣΑ, 11.06.2013
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ                                                    
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ                                                                
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                 

Διεύθυνση: Πλατεία Κεχαγιά                    
Τ.Κ. : 331 00 Άμφισσα                                
Τηλέφωνο: 2265350027    
FAX: 2265350021

Α.Δ.Τ.:  39/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ:     Χαιρετισμός του Δημάρχου Δελφών, κ. Νικολάου Φουσέκη στα πλαίσια της διοργάνωσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ OPTIMIST 11 ΧΡΟΝΩΝ – ΕΤΟΥΣ 2013».


 

«……….Κυρίες και κύριοι,

            Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στις όμορφες πόλεις της Ιτέας και του Γαλαξειδιού όλους εσάς τους μικρούς ιστιοπλόους και τα μέλη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
            Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας γιατί με αυτήν την επιλογή καταφέραμε, οι Πανελλήνιοι Αγώνες Optimist να καθιερωθούν πλέον ως θεσμός. Ξεκίνησαν το έτος 2009 ως συνδιοργάνωση της τότε Ν.Α. Φωκίδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και την υποστήριξη του τότε Δήμου Ιτέας και του Ναυτικού ομίλου Ιτέας και ύστερα από πέντε χρόνια αποτελούν πλέον ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στη Φωκίδα και την ευρύτερη περιφέρεια. Άλλωστε η ανάπτυξη και του θαλάσσιου – αθλητικού τουρισμού στο Δήμο Δελφών αποτελεί βασική μας επιδίωξη και στρατηγικό μας στόχο.
            Κάθε χρόνο οι Αγώνες στέφονται από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ενώ προσφέρουν σε όλους μας αξέχαστες στιγμές, μεγάλες επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.
            Εύχομαι και φέτος η διοργάνωση: «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ OPTIMIST 11 ΧΡΟΝΩΝ - ΕΤΟΥΣ 2013» να γνωρίσει ανάλογη επιτυχία με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση της ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι», αφού οι δύο αυτοί όροι δημιουργήθηκαν για να περιγράψουν τις αρχές και το ήθος που πρέπει να διέπουν έναν αγώνα και να χαρακτηρίζουν τους αγωνιζόμενους σε κάθε τομέα, σε κάθε δραστηριότητα, σε κάθε φάση της ζωής τους.
            Με τις σκέψεις αυτές θα ήθελα να εκφράσω την πεποίθησή μου, πως για άλλη μια φορά θα ανταποκριθούμε στις οργανωτικές προσδοκίες, ώστε και αυτοί οι Αγώνες να στεφθούν με επιτυχία, παρέχοντας στους αθλητές που συμμετέχουν ένα άρτιο οργανωτικό πλαίσιο.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους».


Από το Γραφείο Τύπου


12 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΓΑ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!!!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ο σωτηρας! τωρα που αρχιζουν οι μαζικες απολυσεις ,το ελικοπτερακι να ειναι απικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ Ο Ν.Ο.Ι ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 80.000ΕΥΡΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώην πρόεδρος είναι ο εξ απορρήτων. Ο τωρινός είναι ο άνορωπός του. Ο αυριανός σκοπεύει να είναι και σύμβουλος. Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ΄΄επιλογή΄΄ αυτή κατάφερε να πληρώσει απο το υστέρημα των δημοτών διακόσιες χιίάδες ευρώ (και φέτος πάλι 200.000 ευρώ θα δώσει ο λεβέντης;) για να νοιώσει ο Φουσέκης , οι αυλικοί και το.. Κολονάκι αξέχαστες στιγμές και δυνατές συγκινήσεις....!
    Μη χειρότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H SYGKINHSH TOU KATAR A MENOUME ELLADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΙΚΟΛΑΚΗ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ .ΚΑΗΜΕΝΕ ,ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω πω πω τι δημαρχος ήμουνα εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φραγή για τις μυίγες υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανάσα στην προβολή του τουριστικού προϊόντος, των μεταφορών και της αλιείας στην ευρύτερη περιοχή θα δώσει η κατασκευή του λιμανιού του Άστρους, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία και του δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Μανώλη Σκαντζού.

    «Μετά από τις επίπονες και επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Πελοποννήσου υλοποιείται ένα πολύ σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 5.300.000 ευρώ, και μάλιστα σε πολύ δύσκολους καιρούς, αποδεικνύοντας ότι, όταν είμαστε αποφασισμένοι και μεθοδικοί επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα» τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «στόχος και πρόβλεψή μας είναι το έργο, που αποτελεί προσδοκία δεκαετιών για τους κατοίκους, να ολοκληρωθεί νωρίτερα από τη συμβατική προθεσμία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να μας δουλευουν κάποιοι εξυπνότεροι απο εμάς, πάει κι έρχεται...
    Το να μας δουλεύουν κάποιοι που ...πατινάρουν, πάει πολύ....
    Έχουν, μωρέ, τόσα χρόνια, κάνει στο τόπο έστω και ΕΝΑ έργο ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΝΟΗΣ ;;
    Σαν δεν ντρέπονται, με αυτά που λένε και αυτά που κάνουν....ΑΚΟΜΗ....;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή