Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σοκ! Και στην Κρήτη οι έρευνες για την δολοφονία στο Δίστομο ενώ παραστρατιωτικός αλβανικός λόχος σκοτώνει στο οργανωμένο αντάρτικο...







epixeirisiellastor
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη περιοχή των εργατικών κατοικιών Πεντεβή στο Ηράκλειο. Τεράστιες αστυνομικές δυνάμεις όχι μόνο από την Κρήτη έχουν απλωθεί στην ευρύτερη περιοχή με πλήρη εξάρτιση κάνοντας κατ' οίκον έρευνες και έχοντας ζώσει όλο το τετράγωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, η επιχείρηση αφορά στη δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο Βοιωτίας από άγνωστους δραπέτες και στήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα. Αυτή την ώρα ολόκληρη η περιοχή είναι στο πόδι παρακολουθώντας την γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση.
makeleio



ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΛΟΧΟΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ...


- Αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο τη νύχτα με τους δραπέτες των Τρικάλων
- 37 ετών, πατέρας δύο παιδιών, ο άτυχος αστυνομικός από τη Λιβαδειά
- Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν
- Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων
Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν. Είναι θαύμα που χθες δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα όταν άνοιξαν πυρ σε μπλόκο αστυνομικών στα όρια Φθιώτιδας-Βοιωτίας, στον παλιό Λεβέντη.
Όλα έγιναν ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας. Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.
Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν. Οι δραπέτες οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζή, χωρίς αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.
Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.
lamiareport.gr
Θέλουμε να σημειώσουμε την πολύ μικρή ενημέρωση που παρέχεται αυτές τις ώρες από τις αστυνομικές υπηρεσίες που προφανώς έχουν αιφνιδιαστεί από τις εξελίξεις.
Όμως θεωρείται αδιανόητο μετά από την δολοφονία της αδικοχαμένης Κατερίνας στα Ίσθμια να μην είναι κατορθωτό να ανακοπούν άτομα που ανήκουν σίγουρα σε παραστρατιωτική ομάδα που στρέφεται ευθέως κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Και γι αυτό ευθύνη φέρει η πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ αλλά και ο ίδιος ο αρχηγός της που τον έχουν για να υπογράφει χαρτιά στην Κατεχάκη και να πηγαίνει σε καμιά κηδεία η σε κανένα μνημόσυνο.
makeleio

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ, ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΤΥΠΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ....
    ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΛΟΚΑΝΤΖΉΔΩΝ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ '' ΟΥ ΤΣΕ ΚΑ ''
    ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΝΙΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦΟΡΟΥΣ...
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ....
    Ο Στρατός, θέλει...Στρατό...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΝΤΥΣΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥ ΤΣΕ ΚΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΟΝΗ.ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΟΥΡ....ΛΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΧΟΣ ΒΑΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΩΝ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΡΥΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΚΕΛΕΨΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή