Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ: Οι δραπέτες σκότωσαν αστυνομικό! φοβούνται οι κάτοικοι...

   Μία από τις μεγαλύτερες και πιο  εκτεταμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού,  για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών με τα καλάσνικοφ.
  
   Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία των τριών Νομών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Βοιωτίας...και διενεργούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι σε 
 ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ ελικόπτερα  με θερμική κάμερα,  εκπαιδευμένοι σκύλοι και ΕΚΑΜ, ερευνούν την δασική περιοχή, ενώ επί ποδός είναι και μεγάλος αριθμός αστυνομικών από σχεδόν όλες τις μονάδες που  χτενίζουν κυριολεκτικά την περιοχή...






ΣΟΚ: Οι δραπέτες σκότωσαν αστυνομικό στο Δίστομο





Ήταν 2.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πέντε άγνωστοι προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο στην περιοχή Διστόμου.
Έγιναν αντιληπτοί και αμέσως έφτασαν στο σημείο ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς και ένα συμβατικό της ασφάλειας με τρεις άντρες. Πέντε εναντίον πέντε.

Οι 5 δράστες έβγαλαν τα καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν όλους τους αστυνομικούς. Τους πήραν τα όπλα. Ένας από τους "ασφαλίτες" προσπάθησε να τραβήξει όπλο. Τον σκότωσαν εν ψυχρώ και έφυγαν. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και η σύζυγός του ήταν για τρίτη φορά έγκυος...
Πρόκειται για πέντε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που αλωνίζουν στην Στερεά Ελλάδα χωρίς να μπορεί η αστυνομία (ακόμη) να τους συλλάβει. Κλέβουν το ένα αυτοκίνητο μετά το άλλο, μετακινούνται από χωριό σε χωριό, σπέρνουν τον τρόμο και παραμένουν ασύλληπτοι.
Όλα αυτά σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες..
Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται...όπως και ο τρόμος των πολιτών της περιοχής μας και ιδιαίτερα των μικρών χωριών
Lamiastar 
<< Χάσαμε πολύτιμο χρόνο...>>, έλεγε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο LamiaReport. << Από τις 2:00' το μεσημέρι, που τους είδαν οι πυροσβέστες, εμείς ενημερωθήκαμε σχεδόν δυο ώρες αργότερα....>>, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρ
ος αξιωματικός.


Ωστόσο το κλεμμένο λευκό Nissan από τη Λιλαία, που βρέθηκε "καμουφλαρισμέν
ο "  λίγο πιο πέρα από το σημείο που είχαν βάλει φωτιά οι δυο κακοποιοί, δίνει κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να έφυγαν με τα πόδια και να κρύφτηκαν κάπου στη δασική περιοχή της Δαμάστας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι πυροσβέστες που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο Αλβανούς, φέρεται ότι αναγνώρισαν τον καταζητούμενο δραπέτη της φωτογραφίας, που ακούει στο όνομα KOLA και είναι από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς. 

Μάλιστα όπως είπαν χαρακτηριστικά είχε αφήσει και μουσάκι....Αυτό που έκανε τους πυροσβέστες να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν ότι είδαν να προεξέχει από ένα σάκο η κάνη ενός όπλου, ενώ οι δυο Αλβανοί αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματά τους στους πυροσβέστες όταν τα ζήτησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου