Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Πρωτοφανής κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ευπάλιο! Αφίχθη και ο Θ. Ανδρεουλάκος...


   Πάνω από 200 αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο έχουν εγκατασταθεί στο Ευπάλιο και χτενίζουν  όλη την περιοχήΣε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρωινές ώρες σήμερα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Δωρίδα με κέντρο το Ευπάλιο , όπου πάνω από 200 αστυνομικοί της ΕΛΑΣ με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων (Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε., Ομάδα ΔΙ.ΑΣ κλπ) και ελικοπτέρου, χτενίζουν κυριολεκτικά την ορεινή Δωρίδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που δολοφόνησαν τον αστυνομικό στο Δίστομο Βοιωτίας.

Επικεφαλής είναι ο Αστυνομικός Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κασκάνης και ο Αντιστράτηγος των Ειδικών Δυνάμεων Δικόπουλος που δίνουν αναφορά κατ΄ ευθείαν στον Αρχηγό της Αστυνομίας. Στη περιοχή βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη Θ. Ανδρεουλάκος...

Ως γνωστόν περίπου την 02.00 ώρα, στο Δίστομο Βοιωτίας, άγνωστος δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα 37χρονο Υπαρχιφύλακα, του Τμήματος Ασφάλειας Λειβαδιάς, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ελέγχου ατόμων.

Ο άτυχος 37χρονος αστυνομικός , πατέρας δύο παιδιών που
σκότωσαν ξεμηρεώματα στο Δίστομο
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λειβαδιάς, που εκτελούσαν υπηρεσία ελέγχων στην περιοχή της Δεσφίνας, αφού ενημερώθηκαν για ύποπτα άτομα, τα οποία κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου, κινήθηκαν προς το σημείο για τον εντοπισμό και τον έλεγχό τους.

Στο σημείο μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς. Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε παρακείμενο αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρύ οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό τους εξοπλισμό (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G3-A3).

Στη συνέχεια, όταν κατέφθασε στο σημείο δεύτερο συμβατικό όχημα με δυο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς έβαλε εναντίον τους, με πυροβόλο όπλο και ανθρωποκτόνο πρόθεση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός, στο δεξί μηρό. Ο 37χρονος Υπαρχιφύλακας διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Λειβαδιάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι δράστες διέφυγαν με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε .

Κινήθηκαν προς την περιοχή του άξονα Ιτέας – Ναυπάκτου , αλλά μετά από μπλόκα εγκλωβίστηκαν μεταξύ Ερατεινής και Ευπαλίου και αναγκάστηκαν να κατευθυνθούν προς την ενδοχώρα της Δωρίδας.

 "DORIDA news" 

5 σχόλια:

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α καλα εχεις σοβαρο προβλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 5.52
    Α ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΚΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΔΩ ΑΛΒΑΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή