Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Κραυγή αγωνίας- καταγγελία αναγνώστη για το Νοσοκομείο Άμφισσας!

 Αναγνώστης μας,  καταγγελία:  -Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι στο Νοσοκομείο Άμφισσας παραιτήθηκαν η εναπομείνασα νεφρολόγος και η μία καρδιολόγος για συνταξιοδότηση, ένας παθολόγος αποχωρεί την άλλη εβδομάδα λόγω λήξης συμβάσεως, μία θέση παιδιάτρου μετατράπηκε ξαφνικά με υπουργική απόφαση σε θέση οδοντιάτρου(!!!)και ο ένας από τους 2 ορθοπεδικούς αποχωρεί λόγω διορισμού αλλού!

 Έχουμε και λέμε: 

1. παραίτηση της Νεφρολόγου
2. συνταξιοδότηση της μίας εκ των δύο καρδιολόγων 
3. αποχώρηση παθολόγου -έληξε η σύμβασή του
4. αποχώρηση ενός εκ των δύο ορθοπεδικών λόγω διορισμού 
5. μετατρέπεται η μία θέση παιδιάτρου σε ...οδοντιάτρου με Υπουργική απόφαση...


 Κατόπιν αυτών, ερωτάται η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

   α.  εάν αληθεύουν τα παραπάνω
    β.  για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς της, σχετικά
     γ.  πως η  θέση παιδιάτρου μετατράπηκε ξαφνικά με υπουργική απόφαση σε θέση οδοντιάτρου και  ποιος θα την καλύψει;;;

10 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ???
    ΤΟΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΗ ΒΟΥ.... ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥ.... ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Με 2 παιδιάτρους και 2 γυναικολόγους ο μισός μήνας δεν καλύπτεται με εφημερεύοντα παιδίατρο και γυναικολόγο. ΔΕΝ υπάρχει εφημερεύων ΩΡΛ για 26-27 ημέρες (ανάλογα αν ο μήνας έχει 30 ή 31 ημέρες), ουρολόγος για άλλο τόσο, πνευμονολόγος για 25-26 ημέρες ΚΑΘΕ μήνα. Την κατάρρευση του Νοσοκομείου θα την πληρώσετε πολύ ακριβά. Τώρα σε χρήμα, απευθυνόμενοι αναγκαστικά σε ιδιώτες, σύντομα δε και με ανθρώπινες ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ.ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.ΙΣΩΣ Η ΔΙΚΑΙΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πουλιμενοι και ξεφτιλες η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ....ΠΟΤΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΛΥΠΗ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΒΑΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ....(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ Η ΦΩΚΙΔΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απορω γιατι ρωτατε αφου το γνωριζετε!!!!!!!!!!!!προετοιμασες και εσυ το εδαφος για τη κατασταση ουτε κεντρο ΥΓΕΙΑΣ .ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΠΤΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη φοβάστε θα μας σώσουν οι παπατζηδες, αερολογοι ΚΚΕδοΣυριζαιοι, "Ανεξαρτητοι" και Μουγκαυγητες με τις ιαχες πατριωτισμου και τα σωου στο πεζοδρομιο.
    Έχουν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ στο κοινοβουλιο ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και δεν εχουν κανει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. Μας θεωρουν αμελητεα ποσοτητα για να ασχοληθουν αυτοι οι κυριοι που τιμηθηκαν με την ψηφο του φωκικου λαου. "ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΕ." ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το νομό Ευρυτανίας, στην τελευταία προκύρηξη για αγροτικούς γιατρούς, δεν κατέθεσε αίτηση ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Κορόιδα είναι; Να πληρώνουν νοίκι κτλ με μισθό 700 ευρώ στη μέση του πουθενά; Πάνε εξωτερικό όπου ξεκινούν κατευθείαν ειδικότητα χωρίς καμία αναμονή και με πολλαπλάσιους μισθούς. Δεν αργεί και η σειρά του νομού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή