Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

350.000 ευρώ για κατασκευή τοιχίου σε τμήματα του δρόμου Άμφισσας – Λιδορικίου...

Πάντα τέτοια!
Συνεχίζουμε....

Δημοπρατήθηκε το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών σε τμήματα της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου» άνωθεν Αγίου Γεωργίου

 

  Δημοπρατήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας το έργο: «Άρση επικινδυνοτήτων και κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης πρανών σε τμήματα της Ε.Ο. Άμφισσας – Λιδορικίου», προϋπολογισμού 350.000,00€.
            Το συγκεκριμένο έργο αφορά στις εργασίες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο εξαιτίας των βροχοπτώσεων κατά το μήνα Νοέμβριο. Αποτέλεσμα αυτών ήταν η κατακρήμνιση τμήματος πρανούς επί της Ε.Ο. άνωθεν του Αγίου Γεωργίου και η διακοπή της κυκλοφορίας.

            Οι εργασίες που προβλέπονται να εκτελεστούν, αφορούν χωματουργικές εργασίες (άρση καταπτώσεων και πρανών, καθαρισμός ετοιμόρροπων βράχων και καθαρισμός οχετών), τεχνικές εργασίες (κατασκευή οπλισμένου τοιχίου αντιστήριξης μήκους 156 μ. τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων ανάσχεσης βράχων, επενδεδυμένη τάφρος απορροής υδάτων), ασφαλτικές εργασίες (κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής  ώστε να δοθούν οι απαραίτητες επικλήσεις στο οδόστρωμα, κατασκευή ασφαλτικής αντιολησθηρής και διαγράμμιση του οδοστρώματος).

                                                                                                        Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
                                                                                                                                                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

1 σχόλιο: