Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Όμηρος του φόβου των αλβανών με τα καλάσνικοφ η Φωκίδα...στους Δελφούς το επιχειρησιακό κέντρο!

Γνωστό ξενοδοχείο των Δελφών έχουν κατακλείσει οι ένοπλες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. χρησιμοποιώντας το ως κέντρο συντονισμού των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια για την σύλληψη των αλβανών ¨παρακρατικών¨ με τα καλάσνικοφ...


Τα ελικόπτερα πάνε κι έρχονται στον αέρα του Δελφικού τοπίου και οι εκπαιδευμένες ομάδες της ΕΚΑΜ και των ΟΠΚΕ πρωτοστατούν όλων των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι φήμες θέλουν τους ληστές των Τρικάλων να ανεβοκατεβαίνουν τα βουνά της Δωρίδας και της Παρνασσίδας παίζοντας ακόμη και με τις ς συχνότητες της αστυνομίας, ενώ οι αστυνομικοί μετά την τραγωδία στο Δίστομο πραγματοποιούν εντατικές περιπολίες λαμβάνοντας αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας.

Οι κάτοικοι σε ολόκληρη την περιοχή του Νομού είναι αναστατωμένοι από τον κίνδυνο για νέες τραγωδίες, μετά και την τελευταία φημολογία σχετικά με σχέδιο επέμβασης των ανταρτών αλβανών στις φυλακές Μαλανδρίνου...

Στο μεταξύ στο διαδίκτυο αναλύεται το προφίλ του επικεφαλής: 

''Ζωντανό δεν θα με πιάσετε ποτέ''


Από το 2010 όταν είχε συλληφθεί για τις ληστείες τραπεζών μετά την αιματηρή συμπλοκή στον Βύρωνα, είχε αποκαλύψει τις δολοφονικές του διαθέσεις. Ο Μάριαν Κόλα που είχε ήδη τραυματίσει τρεις αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδιώξεων στην Κορινθία και την Αργολίδα, αποδείχθηκε ''προφητικός'' καθώς είχε προαναγγείλει ότι θα στερούσε ζωές συναδέλφων τους.


''Ζωντανό δεν θα με πιάσετε ποτέ''
''Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε'' είχε πει τότε στους αστυνομικούς που περνούσαν χειροπέδες στα αιματοβαμμένα χέρια του. Η δολοφονική μηχανή από την Αλβανία φρόντισε να κάνει πράξη την απειλή του. Από την απόδρασή του και μετά σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ισθμια αλλά και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο.

''Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαϊνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό'' λένε στην εφημερίδα Espresso αστυνομικοί που γνωρίζουν καλά τι εστί Μάριαν Κόλα...

4 σχόλια:

  1. πες και σε πια δωματια μενουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να υπάρχει σε ισχύ η θανατική ποινή.......Γι΄αυτό το λόγο υπάρχει ο θάνατος στον εγκληματία σε σύγχρονες χώρες σαν τις ΗΠΑ. Τόσες ψυχές πήρε μαζί του ο αλήτης. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δώστε εντολή να τους γαζώσουν μόλις τους δουν και όχι εκφοβισμούς και βολές στον αέρα....ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή