Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κ. Καραγκούνης, αδελφός του "δικού" μας Μάριου απέτρεψε την απόδραση του Βλαστού!...


Αποκάλυψη -σοκ του υφυπουργού Δικαιοσύνης!  

Κώστας Καραγκούνης: Γνωρίζαμε για το σχέδιο απόδρασης του Βλαστού! 



 Στην  αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Βλαστού, γνωστού και από το πέρασμά του από τις φυλακές Μαλανδρίνου, αναφέρθηκε ο γνωστός μας υφυπουργός και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, αδελφός του πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας, Μάριου Καραγκούνη...


   "Η πληροφορία για την απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού ήταν γνωστή εδώ και καιρό", δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης.
Όπως δήλωσε, το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε στη διάθεσή του συγκεκριμένη πληροφορία για το συγκεκριμένο πρόσωπο, για το λόγο αυτό είχε μπει πρόσθετο πλέγμα στις φυλακές Τρικάλων.
Για τον ίδιο λόγο οι φρουροί είχαν διπλασιαστεί, ενώ σε φύλακες και σκοπούς είχε δοθεί συγκεκριμένη οδηγία σε περίπτωση που διαπιστωθεί προσέγγιση ελικοπτέρου να πυροβολήσουν πρώτα στο ουραίο του τμήμα, ώστε τουλάχιστον αρχικά να αποτραπεί το ενδεχόμενο να τραυματιστεί ένας πιθανώς απαχθείς χειριστής.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Δικαιοσύνης στη διάρκεια της απόπειρας απόδρασης έγινε πραγματική μάχη μεταξύ φρουρών και επιβαινόντων στο ελικόπτερο, με περισσότερες από 500 σφαίρες να έχουν πέσει μέσα σε λίγη ώρα.
"Οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν από το ελικόπτερο ίσως με καλάσνικοφ. Οι φύλακες απάντησαν και έγινε πραγματική μάχη. Έπεσαν περίπου 500 σφαίρες. Περίπου πεντακόσιοι κάλυκες βρέθηκαν στο προαύλιο.
Έριξαν μάλιστα και ανεμόσκαλα για να προσεγγίσει ο Βλαστός, ο οποίος προσπάθησε να ανέβει, χωρίς ωστόσο να κατάφερε να πλησιάσει.
Το ελικόπτερο έμεινε τελικά από διαρροή καυσίμων και αναγκάστηκε να καθηλωθεί στο πάρκινγκ της φυλακής
Ο Βλαστός έχει υποστεί τραυματισμό, ενώ πιθανότατα ελαφρά τραυματίας είναι και ένας από τους επιβαίνοντες στο ελικόπτερο", είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Δικαιοσύνης από τις Βρυξέλλες.
Ο Κ. Καραγκούνης συνεχάρη τους φρουρούς για την άμεση και αποτελεσματική αντίδρασή τους.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης με δήλωσή του, "συγχαίρει θερμά για την αποτροπή της απόδρασης τον διευθυντή της φυλακής, τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους εξωτερικούς φρουρούς οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους εκτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους".
Αύριο Δευτέρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης θα μεταβεί στις φυλακές Τρικάλων...

3 σχόλια:

  1. Ναι εβαλε τα στηθη του μπροστα και σταματησε τους κακοποιους απο μονος του.Οπως και ο αλλος¨¨ δικο μας ¨¨ απο που και ως που, δικο σας , καταδικο σας μπορει .Επιτελους τα γραμματια δεν σταματανε ποτε ; και αναγκαζομαστε να γραφουμε φουμαρα και αλλες αηδιες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Συγγνώμη!
      Δεν ήθελα να σε πληγώσω με τον καλύτερο διοικητή Νοσοκομείου που είχαμε!
      Δεν χρειάζεται πάντως να μπαίνεις στον κόπο να γράφεις πρωί-πρωί...

      Διαγραφή
  2. Απάντηση σε ένα σχόλια που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ...

    * Μα γιατί κουράζεσαι τόσο; Δεν ευθύνομαι εγώ που έχεις αποτύχει! και όχι μόνο εσύ...

    Αν θέλεις να δημοσιευτούν τα σχόλια που κατά καιρούς μου στέλνεις, μπορείς να τα υπογράψεις με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και αξία σου, υποθέτω!

    Διαφορετικά, για να σε βοηθήσω, σου θυμίζω τούτο: το μίσος βασανίζει αυτόν που το νοιώθει. Το αντικείμενο του μίσους πορεύεται ανέμελα...πρόσεχε λοιπόν μη δηλητηριαστείς.

    Πάντως ανθρώπινα, ελπίζω να μη σου συμβαίνει αυτό. Τα κίνητρά μου είναι το κοινό καλό και η καρδιά μου είναι γεμάτη αγάπη για όλους. Όπως είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια δεν εξυπηρετώ ούτε ίδια ούτε ξένα συμφέροντα. Και λυπάμαι που με την στάση ζωής μου προσκρούω πάνω στα δικά σου. Αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή