Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Με Σαμαρά συναντήθηκαν Καράμπελας- Μανδρέκα...

Ετερόκλητες παρουσίες είχε το γεύμα που οργάνωσε ο Σαμαράς σε γνωστό Αθηναϊκό ρεστωράν όπου παραβρέθηκαν περίπου 25 βουλευτές.



 Η σημειολογία των ονομάτων των παρισταμένων κινήθηκε μεταξύ Γιαννάκη, Μεϊμαράκη, Λυκουρέντζου, Μπασιάκου,  Κεφαλογιάννη κλπ και υπουργών και υφυπουργών νευραλγικών υπουργείων...μεταξύ δε αυτών ήταν και δύο γείτονες νέοι βουλευτές: ο Γιάννης Καράμπελας από την Βοιωτία και η Ασπασία Μανδρέκα από την Φωκίδα! Πιθανότατα οι μόνοι δύο νέοι βουλευτές που δεν είχαν υπουργείο στην συνάντηση. 

 Προφανώς πρόκειται για προσυνεδριακή τακτική του Σαμαρά με στοιχεία συγκρότησης, "παλιννόστησης" και εξομάλυνσης της εσωστρέφειας.
 Για τους δύο δικούς μας δεν χρειάζονται και πολλές πληροφορίες...ο Γιάννης Καράμπελας εκτός από άνθρωπος του Προέδρου είναι και αδελφικός φίλος του Κώστα Παπαθανασίου...
 Η Ασπασία Μανδρέκα από την άλλη έχει μπροστά της τις εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής οργάνων που έχουν αρχίσει με την εκλογή προέδρου ΟΝΝΕΔ στην περιοχή μας...

  Και ξέρουμε όλοι από την μονοεδρική μας κατάρα,  πότε βγαίνει το θεριό από την σπηλιά που σύμφωνα με την ιερά  παράδοση  εξουδετέρωσε ο Άγιος Ευστάθιος...βοήθειά μας! 

4 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΦΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΖΕΥΤΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρχισε πρώτα με το ποιον θέλουνε να κανουνε προεδρο της ΟΝΝΕΔ !! σε περιμένει μια μεγαλη εκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί εσύ τελευταίε ανώνυμε πως ξέρεις και έχεις βγάλει συμπέρασμα για τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και θα μας κάνεις και έκπληξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή