Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο δήμαρχος, η ιστοσελίδα, το Χιονοδρομικό της Γκιώνας, ο Τσάκας και η κοροϊδία…



Αναδημοσίευση:

 


Δημοσιεύθηκε Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 20:39

 Πως δένουν όλα αυτά!

   Όλα ξεκίνησαν από ένα φαινομενικά αθώο άρθρο που δημοσίευσε στις 13.1.2013 η τοπική ιστοσελίδα…, η οποία αναφερόταν στην υποτιθέμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος και την επικείμενη συμφωνία μεταξύ μεγάλης Αραβικής εταιρείας και του Ελληνικού Δημοσίου για τη δημιουργία χιονοδρομικού κέντρου στη Γκιώνα. 
   Το άρθρο αυτό το είχε δημοσιεύσει η σατυρική ηλεκτρονική εφημερίδα «το κουλούρι».
   Το κείμενο αυτό με εμφανέστατη περιπαικτική διάθεση και κοσμοπολίτικες υπερβολές, περιέγραφε ότι θα γίνουν τέτοιες υποδομές στη Γκιώνα που θα τις ζήλευε και το πιο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου.

   Τι ξενοδοχειακές μονάδες, τι εστιατόρια όπως τα διασημότερα: Babrutts Pallas, Kempinski, Ritz, τι το ELBulli και μάλιστα με θέμα το…Χάνι της Γραβιάς!!, με 5 τελεφερίκ των τεσσάρων χιλιομέτρων το καθένα στα … «χωριά»!!! Άμφισσα (καλά το είπε), Γραβιά, Λιδορίκι, Αγία Ευθυμία, Συκιά, με 85 κανόνια για παραγωγή φρέσκου χιονιού με νερό από το Μόρνο, με αμέτρητους αναβατήρες για κάθε χιονοδρόμο κ.α.

  Ακόμη και ο γνωστός από τη πώληση του Παναθηναϊκού στον Άραβα Πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας είχε το ρόλο του…!!

 Εν όψει δε των αναμενόμενων δυσμενών εξελίξεων στο ζήτημα του Τ.Ε.Ι. κάποιοι νεόκοποι της τοπικής πολιτικής άρπαξαν την ευκαιρία να στρέψουν, όπως πίστευαν, αλλού το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας. Μπήκε το σχέδιο σε εφαρμογή και οι διαχειριστές της τοπικής ιστοσελίδας…κατάφεραν μετά από …πολύ προσπάθεια(!), να πάρουν συνέντευξη από τον κ.  Δήμαρχο  για το χιονοδρομικό στη Γκιώνα. 

  Το να εξασφαλίσουν βέβαια αυτή τη συνέντευξη δεν ήταν και τόσο εύκολο, είναι κατανοητό αυτό, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο έντονη κριτική ασκούν μέσω του διαδικτύου στον Δήμαρχο… αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι προ ημερών εγκαλούσαν με αυστηρότητα τον κ.  Δήμαρχο με όση ευγένεια διέθεταν, να επιδιορθώσει ένα παγκάκι στο Κάστρο που είχε ξεβιδωθεί ένα ξύλο…τόσο καλά…

  Ο  κ.  Δήμαρχο  εκτεθειμένος στα μάτια των συμπολιτών μας για την αδιαφορία του και την αποστασιοποίησή του από τη διεκδίκηση της παραμονής του ΤΕΙ στην Άμφισσα, δεν έχασε την ευκαιρία και με μισόλογα… ενέδωσε στο « πειρασμό» της παραπλάνησης όχι μόνο κατά τη συνέντευξη προς τους εντοπίους φίλους του, αλλά και στη περίεργη συνέντευξη που έδωσε στον Αντένα λίγες μέρες μετά, κατά την οποία δήλωσε στη δημοσιογράφο ότι … «α λ λ ά ζ ο υ ν» τα δεδομένα της περιοχής « ε ν τ ε λ ώ ς »… και άλλα τινά … τελώντας εν γνώσει της αναληθείας των!!!  και αυτό, στα πλαίσια του… σύγχρονου παλαιοκομματικού πολιτικού λόγου που …εκφέρει…

  Τι… θα γίνει όμως με τη συνέντευξη που λέγεται ότι θα δώσει και ο Βλάσης Τσάκας στον γνωστό Αρχιτσέλιγκα της Γκιώνας που «τσίμπησε» κι αυτός και...πατάει πόδι ζητώντας να …μη γίνει το χιονοδρομικό στη θέση «πλάκα» της Γκιώνας αλλά…παραπλεύρως στη θερινή του κατοικία, στη θέση «Ταράτσα», προκειμένου η όλη εικόνα να συνδέεται με τον χαρακτήρα της περιοχής… !! 

  Τι άλλο θα δούμε…

Πηγή: AmfissaΟΛΑ

2 σχόλια:

  1. όποιος νομίζει ότι ο Φουσέκης ήταν αποστασιοποιημένος από το ΤΕΙ είναι ή αφελής αδαής. Και όποιος νομίζει ότι το ΤΕΙ κρατήθηκε μόνο από τη Μανδρέκα είναι άσχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΚ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΚΟΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΜΕ ΤΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ...ΠΕΤΥΧΑΝ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή