Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τελειώνει η προθεσμία για το Β' εξάμηνο!...Πείτε την αλήθεια!!!.... Γιατί κλείσατε το Ωδείο Ιτέας;;;;




    Κι ενώ πυκνώνει το μυστήριο γύρω από την συμπεριφορά του Δήμου Δελφών απέναντι στο Δημοτικό ωδείο Ιτέας...

...τελειώνει ο χρόνος για το Β' εξάμηνο και την υποβολή των συμβάσεων! 



     Μας απέστειλαν όλη την αλληλογραφία των υπουργών με βουλευτές από πολλά μέρη της Ελλάδος, με αφορμή  επερώτηση την οποία ακολούθησε υπογραφή της  σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

 Και τα ερωτηματικά γίνονται ακόμη πιο έντονα...



  


Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης είχε διαβεβαιώσει (31/10/2012), ότι έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από πλευράς του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη των 141 συμβασιούχων καθηγητών στα Δημοτικά Ωδεία της Χώρας και μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα (υπ’ αριθμό 2/81927/23-11), δόθηκε η έγκριση της χρηματοδοτικής πίστωσης με την οποία «ανοίγει» ο δρόμος για την στελέχωση των Δημοτικών Ωδείων. 



   Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:  «…οι συμβάσεις των ατόμων που αμείβονται αποκλειστικά από αντίτιμα, στο εξής θα γίνεται κατόπιν έγκρισης με την έκδοση ΚΥΑ με τη συνυπογραφή του Υπουργού Οικονομικών…».



  Η  ΚΥΑ υπογράφηκε από τον Χ. Σταϊκούρα και αναφέρεται  στα Δημοτικά Ωδεία τα οποία είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αλλά και σ' αυτά που είναι Ιδιωτικού Δικαίου και λειτουργούν ως Επιχειρήσεις των Δήμων...


 * Αυτά αφορούν Δήμους που πληρώνουν οι ίδιοι τους καθηγητές...

Εδώ που πληρώνουν οι ίδιοι οι γονείς ΟΛΑ τα έξοδα και  συγκεκριμένα στην  Ιτέα,  γιατί διαλύθηκε το ακμαίο Ωδείο των 120 σπουδαστών;;; 



** Όχι μόνο δεν φροντίστηκαν οι συμβάσεις, όχι μόνο έγινε κινητοποίηση για να "βρεθούν" τα χρήματα των γονιών, αλλά ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΩΔΕΙΩΝ!!!...


***  Ποιος είναι ο λόγος που ΔΕΝ υπάρχουν Δημοτικά Ωδεία στον Δήμο Δελφών;;;....


 
 ****  Γιατί κλείσατε το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας;;;



         Πείτε την αλήθεια!!!...

9 σχόλια:

  1. Μηπως, λεω μηπως, για να ευννοηθει το ιδωτικο ωδειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ όταν τους τα κατεβάζετε αφήστε τουλάχιστον το πάμπερς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΟ ''ΒΟΥΛΓΑΡΗ,ΛΑΙΝΗ,Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ''.Η ΜΙΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΓΛΥΦΟΥΝ.Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ.ΑΦΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Ν.Ο.Ι ΤΩΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ .ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ?ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΨΙΜΟ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ''ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΜΑ....ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη φωνάζετε Ιτιώτες! Εσείς τις ψηφίζετε κι εσείς θα τις ξαναψηφίσετε !
    Δεν λυπάμαι απλά !
    Τα συναισθήματα μου ρέπουν προς την αηδία!!
    Πλακώστε τις στις κλωτσές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι σας ενοχλεί το ιδιωτικό Ωδείο??? Σε όλη την χώρα ΔΕΝ λειτουργούν τα 'βαφτισμένα' Δημοτικά Ωδεία γιατί στην πραγματικότητα και αυτά μουσικές σχολές είναι!!! Όλα τα άστοχα του εκάστοτε Δήμου ή Δημοτικής αρχής θα τα πληρώνει η ιδιωτική πρωτοβουλία?
    Εμένα πάντως με απασχολεί ιδιαίτερα όλη αυτή η κακία και η μιζέρια που έχει έρθει στην επιφάνεια με την κρίση που όπως φαίνεται μόνο οικονομική δεν είναι...........είναι καλύτερα να δούμε τι θα κάνουμε ο καθένας για το καλό των παιδιών του και να σταματήσουμε να βαράμε όποιον νομίζουμε ότι φταίει. 'Όσο για τα εξάμηνα των παιδιών μας αυτά θεωρούνται χαμένα από χέρι κιόλας.Τι με νοιάζει εμένα η κυρία του ιδιωτικού!!! Αυτή με μάρανε.
    Τι θα κάνουν πάλι λουμπινιές για να φέρουν πίσω τα χαμένα εξάμηνα???? Θα μπλέξουν και το υπουργείο? Ποιος υπάλληλος θα δεχθεί να βάλει ημερομηνίες στα μαθητολόγια που δεν ισχύουν??? Αλλά και πάλι τι σας κόφτει τόσο αφού τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικότατα και πληρώνουν οι καημένοι γονείς από την τσεπούλα τους και μάλιστα ΑΔΡΑ και όχι σε τιμές Δημοτικού Ωδείου αλλά στους χώρους του όμως, επί της ουσίας λοιπόν τι? Έλεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή