Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ¨



Η ¨ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ¨ στις 24/6/2012 ημέρα Κυριακή παρακολούθησε σεμινάριο CPR & AED ( Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης-ΚΑΡΠΑ- με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή) λαμβάνοντας πιστοποίηση από το EUROPEAN RESUSCITATION COUNCIL (Πρόκειται για το μόνο επίσημο και πιστοποιημένο σεμινάριο από τη European Resuscitation Council που πραγματοποιείται με εκπαιδευτές τουResuscitation Teaching Council of Greece).
 
Θα ήθελε να ευχαριστήσει το Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τον κ. Χαράλαμπο Κουρελή από τους Δελφούς για την δωρεάν φιλοξενία των εκπαιδευτών της ομάδας.

Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των εξωτερικών ιατρείων για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλες τις εκδηλώσεις που έχει αναλάβει η ομάδα (υπερμαραθωνιος αγώνας δρόμου Δόλιχος Δελφοί-Ολυμπία, Ε4,Ραλλυ Ακρόπολης καθώς και την πρακτική των μελών στα επείγοντα)

Τέλος ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας τον εκπαιδευτή κ. Ιωάννη Πολίτη και το προσωπικό της για την άψογη συνεργασία στα πλαίσια της εκπαίδευσης που αφορά  την δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου