Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ο Φωκικός έδωσε παίκτη στην Α' Εθνική (SuperLeague)

 ενώ 











Συμβόλαιο 4ετίας υπέγραψε σήμερα με την ομάδα του Ατρομήτου, ο Μανώλης Καλλέργης. Παρά το γεγονός ότι  είχε δεχτεί κρούση από διάφορες ομάδες της SuperLeague,  ο ίδιος επέλεξε τελικά να αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα χρώματα της ομάδας του Περιστερίου, πρόταση που έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από την ΠΑΕ Φωκικός αφού τα δύο Σωματεία έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Άλλωστε ο Μ. Καλλέργης θα γίνει ο δεύτερος παίχτης μετά τον Θ. Καραγκούνη που θα έχει ακολουθήσει την διαδρομή Φωκικός-Ατρόμητος.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ως επισφράγιση των πολύ καλών σχέσεων τω δύο ομάδων, ο Φωκικός θα πραγματοποιήσει φιλικό στην Άμφισσα με τον Ατρόμητο πιθανότατα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δηλώσεις Παπαδημητρίου
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το Fokikos.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Σ. Παπαδημητρίου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και τόνισε ότι, αποτελεί στόχο του Φωκικού να προωθεί παίχτες σαν τους Καραγκούνη και Καλλέργη σε ομάδες μεγαλύτερες κατηγορίας. «Εμείς φέτος θα κάνουμε επαγγελματικό συμβόλαιο σε 3 παιδιά της ομάδας νέων, τους Ζαχαρόπουλο, Λαγγουράνη και Κοντογιώργο, ενώ ο Γεωργουσόπουλος έχει ήδη από την προηγούμενη σεζόν προωθηθεί στην αντρική ομάδα με στόχο να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα ταλέντα από την περιοχή μας να δείξουν την αξία τους»

Δηλώσεις Καλλέργη στο Fokikos.gr

Αμέσως μετά την υπογραφή του στην ομάδα του Ατρομήτου, ο Μανώλης Καλλέργης μίλησε στο Fokikos.gr για τη νέα του ομάδα.
«Περίμενα από μέρα σε μέρα την μεταγραφή μου στον Ατρόμητο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα για αυτή την εξέλιξη. Χαίρομαι που πάω σε ένα Σωματείο νοικοκυρεμένο, σε μια πολύ καλή ομάδα που βασίζεται σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές», τόνισε.«Σήμερα φεύγω από Άμφισσα για να εγκατασταθώ μόνιμα στην Αθήνα. Φεύγω από τον Φωκικό με τις καλύτερες εντυπώσεις και θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ όλους για αυτά τα χρόνια», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση που του κάναμε εαν πήρε την γνώμη του Θ. Καραγκούνη, που επίσης πήρε μεταγραφή από τον Φωκικό στον Ατρόμητο για την ομάδα του Περιστερίου, απάντησε ότι δεν είχε ακόμα κάποια επαφή μαζί του,εμφανίστηκε ενοχλημένος για τον χαρακτηρισμό από τα ΜΜΕ ως «νέου Καραγκούνη».

«Με ενοχλεί αυτή η ταμπέλα», σημείωσε. «Τι πάει να πει νέος Καραγκούνης; Εγώ είμαι ο Καλλέργης. Μπορεί να έχουμε ομοιότητες, αλλά ο καθένας έχει μια διαφορετική προσωπικότητα», ανέφερε.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Μανώλης Καλλέργης αποτελεί μέλος της ομάδας μας.Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που διέπρεψε φέτος στο πρωτάθλημα της Football League με τα χρώματα του Φωκικού βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Προηγήθηκε ωστόσο η συμφωνία της ομάδας μας με τον Φωκικό.

Αμέσως μετά μίλησε στο atromitosfc.gr και δήλωσε τα εξής αναφορικά με την συμφωνία του με τον Ατρόμητο: «Από την πρώτη στιγμή που ο εκπρόσωπος μου κύριος Ματθαίος με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Ατρόμητου, αυτομάτως έφυγε από το μυαλό μου κάθε άλλη πρόταση που είχα δεχθεί και ο ερχομός μου στην ομάδα αποτέλεσε μονόδρομο.Ο Ατρόμητος έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου και πλέον είναι μια μεγάλη ομάδα. Έχει μέλλον, φιλοδοξίες κι επενδύει σε νέους παίκτες, κυρίως σε Έλληνες ενώ κάθε χρόνο κοιτάζει όλο και πιο ψηλά. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας είπα το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Αποτελεί μάλιστα μεγάλη τιμή που θα δουλέψω μαζί του και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον δικαιώσω.

Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ από την πλευρά του για την υλοποίησή των στόχων της. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Ατρόμητου κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο γιατί από την πρώτη στιγμή με περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και με έκαναν να νιώθω ότι βρίσκομαι χρόνια στον Ατρόμητο».

Ο Μανώλης Καλλέργης γεννήθηκε στην Άμφισσα στις 5 Δεκεμβρίου 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Ακαδημία ’94. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Κεχαγιά Προσηλίου, ΑΟ Καρδίτσας (2009-10-Δ’ Εθνική) και τα τελευταία δύο χρόνια στον Φωκικό με τον οποίο είχε 28 συμμετοχές, 2 γκολ (Γ’ Εθνική) και 32 συμμετοχές – 4 γκολ (Β’ Εθνική).

Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις του αριστερού και δεξιού χαφ και του περιφερειακού επιθετικού.

Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Καλλέργης

"Θα έχω πάντα τον Φωκικό στην καρδιά μου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου