Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ο Χ. Σταϊκούρας ζητά παρέμβαση για το Νοσοκομείο της Λαμίας

Ο Χ. Σταϊκούρας  στην κοπή της πίτας ΤΟ Ιτέας, δηλώσας ότι εκπροσωπεί την Φωκίδα
                                                            


 Αν νομίζατε ότι ο κίνδυνος για το Νοσοκομείο μας,  όσον αφορά την μετακίνηση ιατρικού κλπ προσωπικού προς την Λαμία πέρασε, για δείτε πως ξεκίνησε τη νέα θητεία του ο Χρήστος Σταϊκούρας: 


 Το ερώτημα είναι τί κάνουμε "εμείς"  στην Φωκίδα;  Έχουμε κατά νου καμιά παρέμβαση, καμιά επερώτηση; ...
  
                                                       Επερώτηση για το Νοσοκομείο Λαμίας


  - Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών  Χρήστος Σταϊκούρας, απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Ανδρέα Λυκουρέντζο,  για την αντιμετώπιση επειγόντων προβλημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.  
 Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Το Γ.Ν. Λαμίας αντιμετωπίζει πολλά και επείγοντα προβλήματα.  Ενδεικτικά σας γνωστοποιώ ορισμένα εξ' αυτών, όπως μας αναφέρθηκαν από τον Διοικητή του Νοσοκομείου.

1ον. Η μετακίνηση Ιατρού Επιμελητή Β' Νευροχειρουργικής από το Γ.Ν.  Λαμίας στην Αθήνα δημιουργεί πρόβλημα ελλείψεων σε εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

2ον. Με την Α.Π. ΔΥ5α/οικ. 60695/15-6-2012 Απόφαση του ΥΥΚΑ έγινε ανακατανομή των ποσών που προβλέπονταν για την αποζημίωση των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ του μηνός Απριλίου, τροποποιώντας, την κατανομή που είχε γίνει με την Α.Π. Υ10α/ΓΠ οικ. ΓΥ 156/01-03-2012.   Με την νέα κατανομή, έγινε μείωση του ποσού που αντιστοιχεί στις εφημερίες μηνός Απριλίου των γιατρών του Γ.Ν. Λαμίας, με συνέπεια να αδυνατεί το Νοσοκομείο να καταβάλει αποζημίωση για εφημερίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

3ον. Η Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου έχει άμεση ανάγκη για ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό διότι αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τον αναγκαίο αριθμό εφημεριών».

Παρακαλώ για την αξιολόγηση και αντιμετώπιση των ως άνω προβλημάτων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου