Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΠΑΣΟΚ Φωκίδας: Η ακρίβεια τσακίζει εργαζόμενους και συνταξιούχους - Ελλάδα η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη με τις χαμηλότερες αποδοχές!...

  


 

Η ακρίβεια τσακίζει εργαζόμενους και συνταξιούχους - Ελλάδα η ακριβότερη χώρα στην Ευρώπη με τις χαμηλότερες αποδοχές!

   

 Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια χτύπησε ταβάνι και γονατίζει κυριολεκτικά τα νοικοκυρά των εργαζόμενων και των συνταξιούχων. Το επιτελικό κράτος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη παρακολουθεί βέβαια το θέμα, στέλνοντας τους αρμόδιους υπουργούς σε σούπερ μάρκετ (ακόμα και ο ίδιος ο Μητσοτάκης), βγάζοντας φωτογραφίες για δημόσιες σχέσεις και προπαγάνδα, ότι όλα τα προσέχουμε και θα τα... τακτοποιήσουμε!!! 

 Μήνες και μήνες τώρα το ίδιο πανηγύρι αισχροκέρδειας. Ανακοινώνουν και κανένα πρόστιμο «βαρύγδουπο» σε πολυεθνικές και μεγαλοεταιρείες που αντιστοιχεί στο 1% - 2% των υπερκερδών τους. Μοιράζουν και κάτι κάρτες ελεημοσύνης… καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Δίνουν και αυξήσεις στις συντάξεις κάπου 5 έως 30 ευρώ το μήνα !!! Τέτοιο «μαστίγωμα» και κοροϊδία στα νοικοκυριά δεν έχει ξαναγίνει. 

  Οι τιμές που συναντάς στο ράφι, τα έξοδα του μηνιαίου οικογενειακού προϋπολογισμού που αιφνιδιάζουν, ο μισθός που δεν επαρκεί, είναι αποτέλεσμα μιας αρνητικής πρωτιάς και μιας λανθασμένης πολιτικής. 

 Η κυβέρνηση έχει καταστήσει τον πληθωρισμό σε βασικό όργανο οικονομικής πολιτικής. Μια πολιτική, που βασίζεται στα υπερέσοδα από έμμεσους φόρους, που πρωτίστως επιβαρύνουν τους πιο αδύναμους, επιστρέφοντας στη συνέχεια ψίχουλα στην κοινωνία με τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια» και τα pass. 

 Αυτή είναι πολιτική ομηρίας. Η Ελλάδα είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!! Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ανοίγει διάλογο με τους πολίτες για ένα συνεκτικό σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας και του πληθωρισμού της απληστίας. 

 

 

 

 

 

 

 

Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου