Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Λουκάς Αναγνωστόπουλος: μετά τον Ματζώρο με τις ΜΚΟ, έρχεται η "διαπλοκή" Σωτηρόπουλου! είναι μόνο η αρχή…

Δελτίο Τύπου

 

Δήμος Δελφών – Δήμος Διαπλοκής 

 


       Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε, μια μόλις μέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής, ότι οι εκλογικοί συσχετισμοί της 8ης Οκτωβρίου ήταν επίπλαστοι και προέκυψαν κατόπιν υπόγειων συμφωνιών ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Στον βωμό της προοπτικής του τόπου που εμείς οραματιστήκαμε και καταθέσαμε, μέσω του προγράμματός μας στον δημόσιο διάλογο, θυσιάστηκαν αρχές και αξίες προκειμένου να μοιραστούν μόνο θέσεις και καρέκλες. Για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν και κρατούν πίσω τον τόπο μας υπάρχει μόνο σιωπή.

    Παρά το ηθικό ή ανήθικο, αν και νόμιμο, της απόφασης του κυρίου Ταγκαλή να ορίσει τον κύριο Σωτηρόπουλο αντιδήμαρχο περιβάλλοντος και πρασίνου, παρά τις μεταξύ τους συμφωνίες αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα, προκύπτουν και κάποια πολύ σοβαρά ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν.

1. Κύριε Σωτηρόπουλε αν όντως θεωρείτε ότι προδοθήκατε και ο δήμαρχος αθέτησε τον λόγο του απέναντί σας γιατί δεν ανεξαρτητοποιείστε;

2. Κύριε Ταγκαλή αν όντως ισχύουν οι καταγγελίες και συμμαχήσατε “επί πτωμάτων” για να ανανεώσετε την θητεία σας τότε τι έχουν να περιμένουν από εσάς οι πολίτες την επόμενη πενταετία; Ειδικά μετά την δραματική “μείωση” του ποσοστού σας , δυστυχώς για τον τόπο, μετεκλογικά.

Προφανώς εμείς που σας γνωρίζουμε δεν πέφτουμε από τα σύννεφα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Εξάλλου σε ελάχιστο χρόνο μετά τις καταγγελίες αφού πρώτα είχατε υποβαθμίσει τον κύριο Μαντζώρο σε εντεταλμένο σύμβουλο, αναγνωρίζοντας ίσως τις αστοχίες σχετικά με την ΜΚΟ και τις παράνομες αναπλάσεις στον Άγιο Μηνά, τελικά προκειμένου να αποσιωπήσετε τον “Θεματοφύλακα” της συζήτησής σας τον αναβαθμίσατε σε αντιδήμαρχο Δεσφίνας.

Οι πρακτικές σας είναι γνωστές και έχουν βαθιά ρίζα. Συμμεριζόμαστε όμως τους συμπολίτες μας που μόλις τρεις μήνες μετά τις εκλογές αισθάνθηκαν προδομένοι γιατί στήριξαν κάποιους ανθρώπους να αναλάβουν τις τύχες τους και αυτό που είδαν από την πρώτη κι όλας μέρα ήταν απαξίωση και παρασκήνιο.

Φυσικά η περίπτωση Σωτηρόπουλου είναι μόνο η αρχή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου