Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Κύριε Ταγκαλή σας ψάχνουμε στο Silver Alert για να απαντήσετε για την κατάργηση της ΚΤΕΛ Γραβιά-Αθήνα παρά τις δεσμεύσεις σας...

Δελτίο Τύπου 

Ανανεωτικής Δύναμης 

Δήμου Δελφών

 


   
Κύριε δήμαρχε 

 

στις 6 Απριλίου 2023 μας ενημερώσατε μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook) και μας επισημάνατε αρκετές φορές ότι με "δική σας πρωτοβουλία" κάνατε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να πραγματοποιούνται δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Γραβιά προς Αθήνα και αντίστροφα , ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της ΔΕ Γραβιάς, ΔΕ Παρνασσού καθώς και της ευρύτερης περιοχής και όλα αυτά κύριε δήμαρχε λίγους μήνες πριν τις εκλογές.

Ενδεικτικά μάλιστα γράφατε :

« Η καθιέρωση του συγκεκριμένου δρομολογίου αποτελούσε σημαντικό αίτημα των κατοίκων των δύο Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας και ως οφείλαμε, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, αναλάβαμε την πρωτοβουλία ώστε σήμερα να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξή του.»

Σας ρωτάμε λοιπόν ευθέως. Τι άλλαξε και στις 10 Ιανουαρίου 2024  μαθαίνουμε με ένα τυπικό δελτίο τύπου από το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ότι το τελευταίο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024; Ποιες ήταν οι ενέργειές σας ούτως ώστε να μην σταματήσουν τα δρομολόγια; Η περιοχή θα δει να λειτουργούν ξανά τα δρομολόγια κατόπιν "πρωτοβουλίας του Δήμου" μετά από 5 χρόνια και φυσικά προεκλογικά;

Εδώ και δέκα μέρες αναρωτιόμαστε πραγματικά αν πρέπει να βγάλουμε Silver Alert για να βρούμε τον Δήμαρχο. Επιλέγετε συνειδητά να μην απαντάτε στα εύλογα ερωτήματα που σας θέτει η αντιπολίτευση ελπίζοντας πως τα θέματα θα καλύπτονται και θα ξεχνιούνται με την σιωπή σας. Η ίδια η καθημερινότητα όμως σας θέτει προ των ευθυνών σας και οφείλετε κάποια στιγμή να δώσετε απαντήσεις για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τους πολίτες.

Ο τόπος μας μικραίνει και εσείς είστε απλοί θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου