Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...
Άγιο Φως -Πανάγιος Τάφος - Ι. Ναός Αναστάσεως, Ιεροσόλυμα, Ισραήλ...

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Αναγνωστόπουλος: κύριε Ταγκαλή, μετά τις καταγγελίες Σωτηρόπουλου, εξηγήστε πώς σε πανελλαδικό διαγωνισμό με τέτοιο ποσό υπάρχει ένας μόνο ανάδοχος για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;;...

 


 

Δελτίο Τύπου 

Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών

  Για ακόμη μία φορά γινόμαστε γνώστες μιας πράξης του “δράματος” μεταξύ του κυρίου Ταγκαλή και του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας, κυρίου Σωτηρόπουλου.

 Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 19/01 κατατέθηκε ερώτηση στην Δημοτική Αρχή σχετικά με την προμήθεια ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τον κύριο Σωτηρόπουλο όπου δεν απαντήθηκε και ο κύριος Ταγκαλής ζήτησε έγγραφη ερώτηση.

Φαίνεται ότι ο κύριος Σωτηρόπουλος προέβη σε δήλωση πως η προμήθεια των ηλεκτροκίνητων οχημάτων προέκυψε μέσω φωτογραφικού διαγωνισμού με την ανάδοχο εταιρία – προμηθευτή των. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το πως διαφήμιζε το προηγούμενο διάστημα  η Δημοτική Αρχή τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που «…διαμορφώνουν τις συνθήκες που έχει ανάγκη η κοινωνία του μέλλοντος, όντας έτοιμος (σ.σ. Δήμος Δελφών) να την υποδεχτεί».

Συνεπώς μετά από αυτές τις καταγγελίες γεννώνται και νέες απορίες σχετικά με το πως τελικά πραγματοποιήθηκε η προμήθεια των ηλεκτροκίνητων οχημάτων που αποτελούν  έργο με τίτλο «Προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων Δήμου Δελφών», προϋπολογισμού, 1.227.818,83 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Κύριε Ταγκαλή οφείλετε να απαντήσετε και να ενημερώσετε τους συμπολίτες μας πως πραγματοποιήθηκε η προμήθεια των οχημάτων και πως είναι δυνατόν σε ένα πανελλαδικό διαγωνισμό και με τέτοιο ποσό χρηματοδότησης να υπάρχει ένας και μόνο ανάδοχος; Υπάρχουν συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και ποια είναι αυτά και υπήρξε αδυναμία συμμετοχής από άλλους αναδόχους; Αντίστοιχοι διαγωνισμοί πανελλαδικά διεξάγονται με τέσσερις και πέντε υποψήφιους αναδόχους.

Κύριε Σωτηρόπουλε, αν η καταγγελία σας ευσταθεί, οφείλετε σήμερα κι όλας με στοιχεία που έχετε συλλέξει να πάτε να τα καταθέσετε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου