Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Ανοιχτά φιλοκυβερνητικός πλέον ο δήμαρχος Δελφών: " Πότε άλλαξε γνώμη για το χώρο των Ρομά ο κ. Ταγκαλής;... Κρίμα, στην εποχή μας και σ’ έναν τόσο μικρό τόπο η αντιπολίτευση να ασκείται με όρους ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Νέας Δημοκρατίας"...


  «Πότε άλλαξε γνώμη για το χώρο των Ρομά 
ο κ. Ταγκαλής;»

   Επειδή η δημόσια συζήτηση κάνει πάντα καλό.



 Επειδή η πολιτική υποκρισία πρέπει να στηλιτεύεται και να μη θεωρείται αποδεκτή συμπεριφορά. Επειδή επί ένα μήνα ο κ. Ταγκαλής (προσπαθώντας να χαϊδέψει κάποια αυτιά κακά πληροφορημένων συμπολιτών μας) προτείνει διαβούλευση για το χώρο εγκατάστασης του οικισμού των Ρομά, αλλά δεν μας αποκαλύπτει ποιον χώρο έχει να προτείνει.

   Ας δώσουμε στη δημοσιότητα άλλο ένα στοιχείο, για να δούμε τι έχει να αναφέρει ο κ. Παναγιώτης Ταγκαλής επ’ αυτού. 
 Παραθέτουμε τη σχετικά πρόσφατη υπ’ αριθμ. 448/16.11.2015 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών για την αγορά ακινήτου ως μοναδικού καταλλήλου ακινήτου προκειμένου να δημιουργηθεί ο χώρος εγκατάστασης των Ρομά, που έχει υπερψηφίσει ο κ. Ταγκαλής και η παράταξή του.
  Το ακίνητο ασφαλώς βρίσκεται μέσα στο χώρο, τον οποίο ο κ. Ταγκαλής θεωρεί σήμερα ακατάλληλο. 
 Πότε άλλαξε γνώμη αλήθεια ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας; 
 Τώρα που είμαστε στο «διά ταύτα»; 
 Τώρα που επίκειται το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που μαζί δήθεν κατά τα λοιπά υποστηρίζουμε; 
 Ή μήπως τώρα που αντιλήφθηκε πως το ζήτημα «σηκώνει» πολιτική εκμετάλλευση; 

 Κρίμα, στην εποχή μας και σ’ έναν τόσο μικρό τόπο η αντιπολίτευση να ασκείται με όρους ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Νέας Δημοκρατίας της δεκαετίας του ’80 και του ΄90. 

   Σας επισυνάπτουμε την υπ’ αριθμ. 448/2015 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών (δημοσιευμένη στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με ΑΔΑ: ΩΖ37Ω9Θ-


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

6 σχόλια:

  1. Οι περισσοτεροι απο οσους υπερψηφισαν δεν κατοικουν στην Αμφισσα αρα με ελαφρα την καρδια ψηφισαν γιατι σκεφτηκαν ¨μακρια απο τον Κ--ο μας και οπου αλλου θελει ¨. Αν ομως βαλεις ξανα το θεμα και πεις να εγκατασταθουν εντος του δημου Δελφων και οχι μονο στην Αμφισσα ( οπως ειναι και το σωστο ) τοτε θα δουμε τι ψηφους θα παρεις και απο τους αλλους , αλλα θα χασεις και τους δικους σου.Σε βολευει αυτη η αποφαση που πηρατε , αλλα δεν θα περασει στον κοσμο της Αμφισσας και μην κανεις ξανα προσπαθεια και μαλιστα με τροπο αλαζονικο . Οσο για τον Ταγκαλη εχει και αυτο ακαιραιες τις ευθυνες και για το παρελθον και για τωρα και θα πρεπει ευθαρσως να βγει και να δεχτει οτι εκανε λαθος , να ζητησει να ερθει ξανα το θεμα στο ΔΣ διαφορετικα το κλιμα δεν θα τον σηκωσει ουτε αυτον ουτε κανενα αλλο δημ. συμ κατοικο Αμφισσας.Τελος με τα ¨παιχνιδακια ¨σας προς αγρα ψηφων εθεν και ενθεν . Αντε να τολμουσατε και οι δυο να ψηφισετε να εγκατασταθουν στην Ιτεα ουτε φιδι στον κορφο σας ενω στημ Αμφισσα ολα βολικα ουτε ο κοσμος αντιδρα ( μεχρι τωρα ) αλλα και οι οι δημ συμβουλοι της φανηκαν κατωτεροι των περιστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννη Μπούγα τάμαθες τα νέα?
    Ο Θανασάκης που υποστήριξες στις δημοτικές εκλογές αλλάζει τρένο και διαδρομή.
    Παίρνει τον υπεσιβηρικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα Μπουγα άντε να τον βρεις και να του ζητήσεις να σε βοηθήσει...

      Διαγραφή
  3. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΆΖΕΙ ΆΠΟΨΗ, Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΈΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο αποτυχημενοι ( δημαρχος-βουλευτης )να ενωσουν τις δυναμεις τους κατω απο ενα αποτυχημενο κυβερνητικο σχημα , τι περιμενουν να κανουν ; αποτυχια στο τετραγωνο.Καληνυχτα και στους δυο απο την Αμφισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο τραίνο; Δεν περνάει άλλο, το'χασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή