Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Καλό Παράδεισο αγαπημένη «συμπατριώτισσα» Τζέσυ Παπουτσή…


 Αποτέλεσμα εικόνας για τσεσυ παπουτση

   «Έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. 
  
  Είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». 
  
  Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37. Από τα πιο πληθωρικά ταλέντα στον χώρο η τηλεοπτική της καριέρα έχει αφήσει εποχή.

    Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με τον δεύτερο σύζυγό της, συνάδελφο και στιχουργό Γιάννη Μάνιο από την Κίρρα Φωκίδας με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

   Η Τζέσυ αγάπησε την περιοχή και επισκεπτόταν πολύ συχνά την Φωκίδα με τον Γιάννη, είχε βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες μας, ήταν πολύ ευαίσθητη, απλή, πρόσχαρη  και εξαιρετικά αγαπητή.

   Ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Γιάννης Μάνιος ζει άλλη μία τραγωδία… αδελφός της μακαριστής αδελφικής φίλης μας Γεωργίας Μάνιου, η οποία ήταν λέκτορας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι έμενε στην Κίρρα με την οικογένεια της, όταν το 2012 σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, 11 και 14 χρόνων  και ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια…
  
   Η τραγωδία είχε λυγίσει την Τζέσυ που ήταν και νονά του μικρού Αναστάση… Αμέσως μετά είχε διαγνωστεί με μία μορφή καρκίνου εγκεφάλου… 

  Γιάννη, οι αγαπημένοι σου έφυγαν για μια ζωή στο Φως… στον Παράδεισο… 
 Μεγάλη δύναμη, καλό κουράγιο να έχεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου