Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...

Ιερουσαλήμ Άγιοι Τόποι Γολγοθάς...
Ιερουσαλήμ, Άγιοι Τόποι - Γολγοθάς...

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

8ο Τουρνουά μπάσκετ 3x3 που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας: Από τις 9 έως και τις 26 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής!...
 Φτιάξε τώρα και την δική σου ομάδα!!

  Κατά το χρονικό διάστημα από 28 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2018 είναι
προγραμματισμένο να διεξαχθεί το δημοφιλές τουρνουά 3x3, που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στη διασταύρωση των οδών Καποδιστρίου και Πετρόπουλου στην Ιτέα. 

 Η έναρξη υποβολής αιτήσεων είναι στις 9 Ιουλίου και η λήξη υποβολής αιτήσεων στις 26 Ιουλίου. 

  Μπορείτε να συμπληρώσετε και να εκτυπώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής επιλέγοντας αυτόν τον σύνδεσμο ή να κατεβάσετε το έντυπο της αίτηση σε μορφή pdf ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ 3 ΟΝ 3 -Το 3 εναντίον 3 παίζεται στο μισό γήπεδο. 
  Οι ομάδες αποτελούνται από 4 παίκτες (ένας αναπληρωματικός)το μέγιστο, και από 3 το ελάχιστο.
- Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να έχει στην σύνθεσή της 2 εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές (που αγωνίστηκαν την περίοδο 2017-2018) οι οποίοι θα είναι γεννημένοι από το 2002 και μεγαλύτεροι. Στους αθλητές που είναι γεννημένοι από το 2003 και μετά (αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία) δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
 - Ο μέγιστος χρόνος παιχνιδιού είναι τα 14 λεπτά μεικτού χρόνου (δύο επτάλεπτα χωρίς να σταματάει το ρολόι, με διάλειμμα 1 λεπτού ανάμεσα). Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους 16 πόντους κερδίζει τον αγώνα ανεξάρτητα με το χρόνο του παιχνιδιού. Αν υπάρξει ισοπαλία ακολουθεί 2λεπτη παράταση. 
  Αν έχουμε πάλι ισόπαλο σκορ κάθε παίκτης από τις ομάδες εναλλάξ εκτελεί μία ελεύθερη βολή.
  Η ομάδα που θα πετύχει τις περισσότερες βολές θα είναι η νικήτρια του αγώνα. 
 - Ο χρόνος σταματάει μόνο στην εκτέλεση ελευθέρων βολών.
  - Οι ομάδες δικαιούνται 1 time out διάρκειας 1 λεπτού σε όλο τον αγώνα.
  - Time out για τραυματισμό μπορεί να δοθεί από τον διαιτητή. 
 - Όλα τα καλάθια μετρούν για 1 πόντο ενώ τα σουτ πίσω από την γραμμή 3 πόντων μετρούν για 2 πόντους.
  - Η πρώτη κατοχή του παιχνιδιού καθορίζεται με το στρίψιμο ενός κέρματος. 
 - Σε κάθε κατοχή, η μπάλα πρέπει να βγαίνει έξω από την γραμμή των 3 πόντων για να ξεκινήσει η ομάδα μια νέα επίθεση. 
 - Μετά από επιτυχημένο καλάθι (σε ζωντανό χρόνο ή μετά από ελεύθερη βολή) η μπάλα αλλάζει κατοχή και πηγαίνει στην ομάδα που αμυνόταν. 
 - Μετά από φάουλ, η επαναφορά γίνεται από την πλάγια γραμμή ή την τελική γραμμή όπως ορίζουν οι κανόνες του μπάσκετ 5 εναντίων 5.
  Το φάουλ πάνω στο σουτ τιμωρείται με την εκτέλεση 1 βολής και το φάουλ στο σουτ έξω από την περιοχή 3 πόντων τιμωρείται με την εκτέλεση 2 βολών όπου οι ομάδες διεκδικούν την κατοχή. 
  Κάθε ομάδα μετά τα 4 ομαδικά φάουλ σε κάθε 7λεπτο εκτελεί σαν συνέπεια 1 βολή. 
 Παίκτης που θα συμπληρώσει τα 4 φάουλ αποβάλλεται από τον αγώνα. 
 - Σκόπιμη καθυστέρηση του αγώνα (πάνω από 20 δεύτερα χωρίς σουτ) θα επιφέρει μετά από προειδοποίηση του διαιτητή αλλαγή κατοχής.
  - Τεχνική ποινή θα δίνεται σε κάθε περίπτωση που οι παίκτες δεν συμμορφώνονται με τους επίσημους κανονισμούς της καλαθοσφαίρισης (ανάρμοστη συμπεριφορά, διαμαρτυρία στους διαιτητές κλπ).
 Η τεχνική ποινή επιφέρει 1 βολή και κατοχή της μπάλας από την ίδια ομάδα. 
 - Αντιαθλητικό φάουλ (κατά την κρίση του διαιτητή) επιφέρει εκτέλεση 1 βολής και κατοχή της μπάλας από την ίδια ομάδα. -Αποκλεισμός μιας ομάδας πραγματοποιείται όταν δεν συγκεντρώνει τουλάχιστον 3 παίκτες κατά την έναρξη του χρόνου διεξαγωγής του αγώνα προσαυξημένου κατά 5 λεπτά.
   Επίσης όταν μείνει με 1 παίκτη με δικαίωμα συμμετοχής. 
 - Σε κάθε περίπτωση ακολουθούνται οι επίσημοι κανονισμοί της Ε.Ο.Κ. 

  Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.gsiteas.gr/files/index.php/2015-06-21-16-08-17/2015-06-21-16-08-18/item/317-8o-tournoua-basket-3x3-tou-g-s-iteas-apo-tis-9-eos-kai-tis-26-iouliou-i-ypovoli-aitiseon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου