Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Παραιτείται ο Αγγελέτος... Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας ο Δρόσος Παρασκευάς...!


  Με ένα ολιγόλογο μήνυμα προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς, τους συναδέλφους του και τον κόσμο που τον ψήφισε, ανακοίνωσε την παραίτησή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Φωκίδας κ. Γιάννης Αγγελέτος...

  Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο προβλέπεται η αντικατάστασή του από τον πρώτο σε σταυρούς  Περιφερειακό Σύμβουλο του Συνδυασμού του νυν Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, που είναι ο κ. Δρόσος Παρασκευάς... καλή δύναμη και στους δύο!






ΙΤΕΑ  1-8-2017

   Προς 

τον Κο Περιφερειάρχη
 Στερεάς Ελλάδας 

 Κύριε Περιφερειάρχη,

   Επειδή οι σημερινές πολιτικές και οικονομικές συνθήκες δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι γι’ αυτά για τα οποία ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας εκλέχθηκα στο περιφερειακό συμβούλιο δηλώνω την παραίτηση μου από αυτό. 

  Στους συναδέλφους ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον αμοιβαίο σεβασμό και τις σχέσεις πολιτικού πολιτισμού που αναπτύχθηκε μεταξύ μας. 

   Στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν δηλώνω ότι θα συνεχίσω μαζί τους τον αγώνα για την υπεράσπιση των κοινωνικών κατακτήσεων και δικαιωμάτων. 

 Γιάννης Αγγελέτος
 Περιφερειακός Σύμβουλος

3 σχόλια:

  1. 🤔 τον κέρδισε η πολεοδομία ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΟΥΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο που γινοτανε μεχρι τωρα δεν ισχυει. μετακινουνται με δικα τους εξοδα και σπαταλανε ατελειωτες ωρες γι αυτο το λογο δεν υπαρχει προθυμια. υπάρχουν και καποιοι που ειναι οπως λες λιγοι και καλοι που ειναι μεσα στα πραγματα

      Διαγραφή