Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Χάνονται οι ελπίδες για το Νοσοκομείο Άμφισσας... Συλλογική Επιτροπή Αγώνα συστήνουν οι εργαζόμενοι...


 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ & Κ.Υ 
   
      Το Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν Άμφισσας & Κ.Υ, μετά την συνάντηση της 19ης Φεβρουαρίου 2016, φορέων του νομού με τον υφυπουργό υγείας κ. Πολάκη, στην οποία συμμετείχε, καμία ουσιαστική δέσμευση από πλευράς υπουργείου δεν αποκομίσαμε, σχετικά με την επίλυση των λειτουργικών προβλημάτων που ταλανίζουν το Γ.Ν Άμφισσας...

   Επίσης η απαξιωτική συμπεριφορά που τύχαμε κατά την προσπάθεια επίδοσης ψηφίσματος διαμαρτυρίας στην Βουλή των Ελλήνων μαζί με φορείς του νομού, (υπήρξε άρνηση από πλευράς προεδρείου της Βουλής να δεχτεί αντιπροσωπεία για να επιδώσει το ψήφισμα) επιβεβαιώνει την αρχική μας σκέψη, ότι δεν υπάρχει ειλικρινής διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων του Γ.Ν Άμφισσας. 

   Επειδή η παροχή υγείας είναι κοινωνικό αγαθό, που το κράτος πρέπει να παρέχει και ο πολίτης να απολαμβάνει άμεσα χωρίς ταλαιπωρία, δωρεάν, κάτι το οποίο πλέον δεν ισχύει για τις υπηρεσίες που παρέχει το Γ.Ν Άμφισσας, καλούμε στις 3/3/2016 και ώρα 12:00 μβ, στο γραφείο του σωματείου, εκπρόσωπο από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Δελφών, τον Δήμο Δωρίδας, τους ιατρούς, το εργατικό κέντρο Φωκίδας, προκειμένου από κοινού να συγκροτήσουμε επιτροπή αγώνα, με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων των δομών υγείας του νομού, και την οργάνωση δράσεων για την επίλυσή τους. 

                                ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

2 σχόλια:

  1. Θα μας μείνουν τουλάχιστον οι φωτογραφίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eσεις του σωματειου τωρα θελετε λυση?οταν σας διοριζαν δε μας τα λεγατε αυτα,πιος σας επιανε τοτε θυμαστε? ταλιμπαν της κολοβατας,και τοτε γιατρους ειχε και γιατρια δε βρισκαμε,που ειναι οι γεναιοι πεφωτισμενοι σκληροι συντροφοι του πασοκ?της ν.δ.ανεχετε λιγο φιλοτιμο σταματηστε να μας δουλευετε,ολους σας ξερουμε εναν εναν κομματοσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή