Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Οι κοινωνικές προσφορές του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας...



     Πριν λίγο καιρό δημοσιεύτηκε από αυτοδιοικητικούς το "ατύχημα νέου εργαζόμενου" από στύλο ηλεκτροφωτισμού σε περιοχή ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας... στην ζώνη Λιμένα Κίρρας.
 



Αν και στο παρελθόν γινόταν ετήσια συντήρηση των στύλων ηλεκτροφωτισμού, πήρε κάμποσο καιρό να διαπιστωθούν οι νέες προθέσεις και οι σκοποί που είναι ξακάθαρα η κοινωνική προσφορά...
Ιδού η απόδειξη:
   Στην έδρα του φορέα, στην Μαρίνα Ιτέας, δίπλα σχεδόν στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας, ο βαρύς στύλος ηλεκτροφωτισμού έσπασε με δύναμη από την διάβρωση; προφανώς...  




  
  Αν εξαιρεθεί ο κίνδυνος των Γαλατών (να  σου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι) η βόλτα στο σκοτάδι θα μπορούσε να προσφέρει κι ένα πρώτης τάξεως χειμερινό μπανάκι, αποδεδειγμένα υγιεινό..
 
 Αναθαρρώντας από το γεγονός οι στύλοι ανταγωνίζονται ποιος θα πέσει πρώτος...
 

  ... στον μεγάλο βραχίονα ξεκουράζεται κι άλλος συνάδελφος... πιο κάτω κι άλλος!  

 Τί να λέμε τώρα...
Είμαστε αληθινά μπροστά!

 

3 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΥΛΩΝ ???????
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ?
    ΜΕ ΤΙ ΠΟΡΟΥΣ ?
    ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ?
    ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟΣ ΣΤΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ?
    ΦΥΣΙΚΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΜΕΝΗΣ ΛΑΜΠΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΣΑΠΙΑ ΚΟΛΩΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ (ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?)
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,UELOYN ANTIKATASTSSH, ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ;TI KANEI TO LIM. TAMEIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΤΕ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΜΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή