Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κ. Χαλιωρής: Η απόφασή του κόσμου της ΝΔ στο πρόσωπο του Κυριάκου είναι δεσμευτική για όλους...!

                                                                                                            Καστράκι, 12 Ιανουαρίου 2016 

   Φίλες και φίλοι, 


   Η συμμετοχή μελών και φίλων στην διαδικασία για την εκλογή νέου Προέδρου στην παράταξή μας υπήρξε μεγάλη και ταυτόχρονα καθοριστική. 

Η απόφασή της είναι δεσμευτική για όλους. Η κοινή αυτή διαπίστωση αποτελεί την πιο αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η παράταξή μας έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και βαρύ ιστορικό και ιδεολογικό υπόβαθρο, ενώ ταυτόχρονα δίνει την απαραίτητη δύναμη στο νέο αρχηγό αλλά και την υποχρέωση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μη μας απογοητεύσει.


 Ένα ακόμα ιδιαίτερα ηχηρό μήνυμα, που βγαίνει από τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές, είναι πως η κοινωνία ψάχνει λύσεις και πολιτικές για να απαλλαγεί από την ανεύθυνη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αρχίζοντας να περιβάλλει ξανά με εμπιστοσύνη την αξιωματική αντιπολίτευση. 

Το αίτημα σαρωτικής ανανέωσης είναι έντονο και συνιστά τον πιο βασικό όρο για να αλλάξουμε συθέμελα την παράταξή μας, να την προσαρμόσουμε στις ανάγκες της εποχής και τα αιτήματα των πολιτών και τελικά να αποτελέσουμε τη στέρεη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τον τόπο. Που μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται μονόδρομος για τη χώρα και την κοινωνία. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί ούτε μια μέρα. 
 Κυρίως γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει.

Πιστεύω στέρεα ότι με αιχμή του δόρατος τη νέα γενιά και συνδυάζοντας την πείρα και την εμπράγματη συσσωρευμένη σοφία των μεγαλυτέρων στελεχών με τη νεανικότητα και τη δίψα για δημιουργία των νεοτέρων, θα καταφέρουμε να αλλάξουμε εκ βάθρων την δομή της παράταξής μας και να επανακαθορίσουμε τη διαδραστικότητα και την επικοινωνία μας με την κοινωνία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας.

 Αυτή η  αναπόφευκτη προϋπόθεση είναι παράλληλα μια πρώτη ευκαιρία, ιδίως για τη γενιά μας, ώστε να μπει ξανά η Ελλάδα στο δρόμο της ομαλότητας και της προκοπής.

Καλή επιτυχία από καρδιάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα είμαστε όλοι αλληλέγγυα πλάι του στο δύσκολο αλλά κι ωραίο αγώνα που αναλαμβάνει.

Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής
Οικονομολόγος
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Φωκίδος

4 σχόλια:

  1. KΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΛΙΩΡΗΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ? ΠΩς ΖΕΙ, ΠΩΣ ΤΑΞΕΙΔΕΥΕΙ? ΟΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΆ ΚΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ? ΑΠΟ ΕΝΣΗΜΑ ΜΗΔΕΝ ΟΜΩΣ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΛΙΟΡΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΓΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΛΙΓΟ?? ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά η απάντηση, εργάζεται/Έχει δικό του Μηχανουργείο με εξαγωγικό, κυρίως, προσανατολισμό των παραγόμενων προϊόντων του.Δεν τον χρηματοδοτεί κανείς, έχει ένσημα 15 χρόνων και πρόκειται για έναν πολύ απλό άνθρωπο που θέλει να βοηθήσει τον τόπο του.Για περισσότερες λεπτομέρειες, ρώτησε τον ίδιο.Θα τον συναντήσεις ευκολότερα από κάποιους άλλους ακριβοθώρητους!

      Διαγραφή
  2. Το αίτημα σαρωτικής ανανέωσης είναι έντονο και συνιστά τον πιο βασικό όρο για να αλλάξουμε συθέμελα την παράταξή μας, να την προσαρμόσουμε στις ανάγκες της εποχής και τα αιτήματα των πολιτών

    ΕΣΕΙΣ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ..ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΝΘΕΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ???? ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ Ν.Δ ???
    Ή ΜΗΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα βρε Χαλιορη το θεο σας δεν εχετε,η καλητερη αλλαγη ειναι να φυγετε ολοισας απο την νδ μπας και παρει επανω του αυτο το ερμο κομμα,οπως σου λεει και ο αλλος πιο επανω βαλε κανενα ενσημο για την τιμη των οπλων, να θυμασαι οτι με το λιβανισμα και το λαιφ σταιλ προκοπη δεν γινετε,οχι το μυαλο στην μασα,θα πατε το κομμα στον πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή