Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Μέριμνα της Μητροπόλεως Φωκίδος για τους άπορους φυλακισμένους...


 

     Το Πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Αμφίσσης επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. κ. Θεόκτιστος, για να ευλογήσει την προσπάθεια και να δει από κοντά την εξέλιξη της ετοιμασίας των πακέτων φιλανθρωπίας προς τις φυλακές Αμφίσσης και Μαλανδρίνου.

   Ο υπεύθυνος της Ποιμαντικής Διακονίας Φυλακισμένων της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δαβίδ Τσελίκας, με την βοήθεια ιερέων και εθελοντών, ετοίμασαν για ακόμα μια φορά πακέτα αγάπης και φροντίδας, που στέλνει η Ιερά Μητρόπολη  προς τους απόρους φυλακισμένους. 
 Αυτή τη φορά  συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία  ζήτησαν οι ίδιοι οι φυλακισμένοι και τα οποία δυστυχώς δεν παρέχει το κράτος προς τους απόρους φυλακισμένους των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

   Η μόνη μέριμνα του κράτους στους φυλακισμένους είναι το φαγητό και τίποτε άλλο. Οπότε το λόγο έχει κι εδώ πάλι η Εκκλησία...
  Έτσι συγκεντρώθηκαν σαμπουάν, οδοντόκρεμες, εσώρουχα, ρούχα, καθαριστικά ρούχων, σαπούνια κ.α. που μοιράστηκαν προσωπικά στους απόρους φυλακισμένους και συγκεκριμένα στα καταστήματα κράτησης Αμφίσσης και Μαλανδρίνου. 

   Επίσης η Τράπεζα Alpha Bank προσέφερε στην Μητρόπολη Φωκίδος για 153 πτωχές οικογένειες δέματα αγάπης. Η Ιερά Μητρόπολη ευχαρίστησε την Alpha Bank και πρόσφερε τα δέματα αγάπης σε 153 οικογένειες του Νομού Φωκίδος που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου