Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ φτάνουν στα 100 φύλλα και ζητάνε τη γνώμη σας...


 
   Τον προσεχή Μάρτιο, τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, η εφημερίδα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών, συμπληρώνει 25 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας και με την ευκαιρία αυτής της επετείου προτιθέμεθα να εκδώσουμε δυο φύλλα: το ένα με αρ.100 ως επετειακό και το άλλο με αρ.101 που θα σηματοδοτεί την είσοδο των «Α.Ν.» στη νέα 25ετία. 

    Επειδή η συμπλήρωση 100 φύλλων αλλά και 25 χρόνων αδιάλειπτης κυκλοφορίας για ένα έντυπο, όπως τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, μπορεί να χαρακτηριστεί ορόσημο, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε όλους εσάς τους αναγνώστες της εφημερίδας, μόνιμους ή περιστασιακούς, και να σας ζητήσουμε να μας γράψετε λίγα λόγια γι' αυτό το γεγονός. 

  Πέραν των όποιων ευχών, ζητάμε τη γνώμη όλων, την κριτική σας και τις παρατηρήσεις σας. Θα αποτελέσει τιμή για εμάς αν θελήσετε να μας στείλετε σχετικό κείμενο το οποίο και θα δημοσιευθεί στο προαναφερθέν επετειακό φύλλο των «Α.Ν.». 

  Σε περίπτωση που ανταποκριθείτε στο αίτημά μας και προκειμένου να προγραμματίσουμε έγκαιρα την ύλη του φύλλου αυτού, παρακαλούμε να αποστείλετε το σχετικό κείμενο όχι αργότερα από το τέλος Ιανουαρίου στη διεύθυνση της εφημερίδας: Αριστογείτονος 11-13, 10552, Αθήνα ή με e-mail (κάτι που προτιμάμε) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agiathimia.com. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 
  


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου