Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙ !!!...

                         

   
   Ο πολύπαθος Αγροτικός και Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Σερνικακίου, οι


εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται υπό καθεστώς κατάσχεσης, ως προϊόν…καλής διαχείρισης και άψογης διαπλοκής, ως κακό κομμάτι, δεν ανήκει στη Τράπεζα Πειραιώς που ρούφηξε τη καλή προίκα της πρώην Αγροτικής τράπεζας, αλλά στο…Πυρ της κακής Αγροτικής Τράπεζας που κράτησε τα μπάζα, παραμένει και αυτός εγκαταλειμμένος στη μοίρα του.


    Προ ημερών και με το πρόσχημα της προστασίας του υπό κατάρρευση κτιρίου της τοπικής κοινότητας που είναι φυτεμένο μέσα στο οικόπεδο του συνεταιρισμού και δίπλα από τα κτίρια του παλιού ελαιοτριβείου με τα ολοκαίνουργα μηχανήματα, συνεδρίασαν, ύστερα προφανώς από οδηγίες του Δημάρχου και με τις ευλογίες εκ πατρός του αναρμόδιου Αντιδημάρχου, όλες μαζί ενωμένες, περιέργως, οι αντίρροπες δυνάμεις της τοπικής τρόϊκας του Σερνικακίου, που είναι γνωστό στους κατοίκους πόσο ενδιαφέρονται για το χωριό.

    Ύστερα από πολλή σκέψη πήραν ομόφωνη απόφαση να περιφράξουν τα ανεμοδαρμένα κτίρια του συνεταιρισμού για να μη μπαίνουν μέσα τα κακά πνεύματα και ποιος ξέρει με τι μελλοντικό σκοπό, σίγουρα για καλό σκοπό, γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και τα παραμέσα….

    Όπως ήταν επόμενο το θέμα οδηγήθηκε προς διαβούλευση, όπως λέει συχνά και ο Δήμαρχος, στην υπαίθρια βουλή της πλατείας Σερνικακίου, ξώμακρα από τον πλάτανο για να μη πέσει και ο υπόλοιπος. Πολλές απόψεις ακούσθηκαν ως προς τη σκοπιμότητα της ανεπανάληπτης αυτής κίνησης των τοπικών εκπροσώπων και κρατήθηκαν πρακτικά. 

    Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η τοποθέτηση των παλουκιών από τον διαχρονικό , συνεργάτη του Δημάρχου, τα οποία έμειναν ορφανά γιατί ήταν παράνομα. 

    Το συμπέρασμα που βγήκε από τους παρακαθήμενους, ήταν, ότι η τοπική τρόϊκα, τις προηγούμενες μέρες, 
 έκανε Διάσκεψη κορυφής 
και πολύ πολύ σοφής, 
ήτοι, ήθελαν να μάθουν
 όπως είπαν τα πουλιά,
 με ποιόν τρόπο το κουκούτσι  
μπήκε μέσα στην ελιά.-

                                                           ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

12 σχόλια:

  1. Είναι απορίας άξιο το παμψηφεί της απόφασης για καταπάτηση, αντιπολίτευση δεν υπάρχει; Τι δουλεία έχουν στο οικόπεδο του συνεταιρισμού; Μάλλον να το αναμορφώσουν όπως τα κτίρια του πρώην εργοστάσιου ελεών Λιανουλόπουλου. Ίσως έχουν και σύμβαση με τις Τράπεζες. Ιδωμεν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αύριο το πρωί στη Λαμία στις 9.00 το δικαστήριο για την υπόθεση Τουμπανάρια στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών!!!!!!!!!!!!!!.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυριο ειναι τα τουμπαναρια γιατι δεν ενημερωνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ τη καταπάτηση και τα αυθαίρετα στα Τουμπανάρια - Αλαφόκαστρο με πρωταγωνιστές τα γνωστά παιδιά τους πρώην δημάρχους Φουσέκη και Καλτσή που δικάζονται αύριο Πέμπτη 19-3-15 στο Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας και κανείς δεν το θυμήθηκε να ενημερωθούν οι δημότες τώρα τα τσιράκια τους ετοιμάζουν και άλλες αυθαίρετες καταπατήγσεις στο Σερνικάκι και αλλαχού και βέβαια με το ΟΚ του νέου δήμαρχου ο οποίος είναι η χειρότερη συνέχεια της προηγούμενης διεφθαρμένης δημαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή απευθύνεσθε σε μας και καλώς πράττετε, χωρίς την παραμικρή διάθεση δικαιολογίας, λέμε απλά πως δεν το γνωρίζαμε. Εάν το είχαμε πληροφορηθεί, πιστεύουμε πως είναι κατανοητό ότι θα το αναφέραμε με κάθε επισημότητα. Πάντως έγινε γνωστό έστω και μέσω των μηνυμάτων αναγνωστών... Ευχαριστούμε γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ !!! ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α ρε Νικολάκη!!!!!!!! και ειρωνίες?

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΤΡΩΣ ΦΤΗΝΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ 50ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
  8. Αναβλήθηκε η δίκη για τα Τουμπανάρια στο εφετείο κακουργημάτων Λαμίας για τις 15 Οκτωβρίου επειδή ο Ανδρεουλάκος είναι δικηγόρος σε κακούργημα στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή