Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…
Ατενίζοντας το καμμένο Δελφικό Τοπίο του κόσμου…

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας: συμμετέχουμε ενεργά στο ΠΑΜΦΩΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ...!

    Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, στο δίκαιο αίτημα όλων των πολιτών και των εμπλεκομένων φορέων της Φωκίδας, για τη διαφύλαξη και την άμεση βελτίωση όλων των δομών υγείας του Νομού.
   Οι συνάδελφοί μας, καθημερινά γίνονται μάρτυρες των τραγικών καταστάσεων που βιώνουν ασθενείς και εργαζόμενοι κυρίως στο Νοσοκομείο της Άμφισσας αλλά και των υπόλοιπων δομών υγείας του Νομού, μεταγάγοντας συνεχώς κρατουμένους σε νοσοκομεία όμορων νομών, για απλά περιστατικά που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αντιμετωπισθούν στη Φωκίδα, εάν υπήρχε η στοιχειώδης στελέχωση σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και φυσικά σε κατάλληλη και πλήρη υλικοτεχνική υποδομή.

    Δυστυχώς, οι μνημονιακές πολιτικές οδήγησαν σε κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας, με άμεσες και πολύπλευρες συνέπειες, για τον τόπο μας.

   Η ένωσή μας θα συμμετέχει ενεργά στο ΠΑΜΦΩΚΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της 3ης Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 στην πλατεία Κεχαγιά στην Άμφισσα και καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας, να δώσουν δυναμικό παρών. 

   ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 


                                ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 


 Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                            Ο Γεν.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                        
 
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Δρόσος                              ΝΤΕΛΗΣ   Χρήστος



                                                                                       

2 σχόλια:

  1. (όπως έχω ξαναγράψει...) Πάντως η κατάσταση της Υγείας στη Φωκίδα σήμερα είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ πολιτικών του παρελθόντος, τα μνημόνια, αν τα έχει κανείς ακουστά! Και απ' όσο θυμάμαι, στην πόλη αυτή δεν κουνήθηκε φύλλο κατά των πολιτικών αυτών, σωστά; Μια κοινωνία που έχει μάθει να ζει με τον βουλευτή της, τον κομματικό της παράγοντα, τον κολλητό της, τον "άνθρωπό" της κλπ... σήμερα, αντιλαμβανόμενη την κατάσταση "τέρας"που η ίδια με τις επιλογές της δημιούργησε & ανέχτηκε, εκπλήσσεται, αγανακτεί, τρομάζει... Φοβάμαι ότι τώρα βλέπει στον καθρέπτη τον πραγματικό της εαυτό! Ας ξεκινήσουμε από την αυτοκριτική πρώτα, και μετά ας περάσουμε σε ΛΟΓΙΚΕΣ προτάσεις μήπως και διασωθεί κάτι. Εξακολουθώ βέβαια να απορώ γιατί όλα αυτά τα χρόνια που φαινόταν πού πάει το πράμα, σιωπούσαν όλοι, του κ. Δημάρχου μη εξαιρουμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου για την πρόοδο της κατάστασης, τα μνημόνια και τους πολιτικούς. Δίνω όμως ένα ελαφρυντικό στους Ιτιώτες. Όταν σε εκαπδεύουν από παιδί , οι κάθε Γκελεσταθέοι Καπαρελέοι Λαινέοι Μανδρεκέοι και άλλοι πολλοί και τα συστημικά τους τσιράκια να είσαι ραγιάς να μη μιλάς, να σκύβεις να μη τολμάς να μη κινείσαι, κάπου στην πορεία από τον φόβο η αξιοπρέπεια χάνεται και απομένει η συνήθεια της ένοχης σιωπής. Και μετά για να αντέξεις τον εαυτό σου κατηγορείς όσους δεν φοβούνται και βολεύεσαι σαυτό τον τρόπο ζωής αρπάζοντας ότι σου πετάνε. Δουλίτσες, εργάκια, λεφτουδάκια ότι έχετε τη καλωσύνη και αντί να πουλάς τη σιωπή σου την ξεχνάς. Τι να κάνει ο δήμαρχος? από εκεί μέσα προέρχεται. Δε βλέπεις ποιον έκανε αντιδήμαρχο στην Ιτιά? μεγάλο παλλικάρι μπροστάρης στους αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή