Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γαλαξειδίου...

 «Επιστολή παραίτησης»    Σας γνωρίζω ότι μετά από πολλή περίσκεψη, προβληματισμό, στενοχώρια αλλά και βαθύ αίσθημα ευθύνης, αναγκάσθηκα σήμερα 05-03-2015 να υποβάλλω την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του Προέδρου του Δ.Σ. του νεοσύστατου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. 

    Αντιλαμβανόμενος όμως την μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε για την σύσταση και λειτουργία του νέου αυτού Νομικού Προσώπου του Δήμου Δελφών, προτίθεμαι, παρά τις προσωπικές αντιξοότητες, να παραμείνω με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ.Γαλαξιδίου, εφόσον δεν εξευρεθεί αντικαταστάτης μου. 

     Σε κάθε περίπτωση, δια της παρούσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τον Δήμαρχο Θανάση Παναγιωτόπουλο και το Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου και τους διαβεβαιώνω ότι θα σταθώ ειλικρινής αρωγός στις προσπάθειές τους για το καλό του Δήμου μας και ειδικότερα της πόλης του Γαλαξιδίου.

 Με τιμή,

Αθανάσιος Θ. Παρασκευάς

3 σχόλια:

  1. τι εγινε δημαρχε, αρχισε να ξηλωνετε το πουλοβερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα γιατί με την ιδιότητά του ως απόστρατος του λιμενικού, ήταν γνώστης του αντικειμένου και θα μπορούσε να βοηθήσει στην οργάνωσή του ως νεοσύστατο. Ελπίζουμε ο νέος Πρόεδρος να είναι ανιδιοτελής, πέρα από κομματικές ταυτότητες και να κοιτάξει τα συμφέροντα του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ ΘΑΝΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή