Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...
Ατενίζοντας το καμμένο δελφικό τοπίο του κόσμου...

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Τιμητική εκδήλωση για τους βραβευμένους μαθητές της τουριστικής Σχολής Γαλαξιδίου...

  Μια πραγματικά ιδιαίτερη και άκρως επιτυχημένη εκδήλωση για τους βραβευμένους μαθητές πραγματοποιήθηκε στη σχολή ΙΕΚ  ΕΠΑΣ  Γαλαξιδίου, με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή τους  στον  9o ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ( ΗELEXPO Detrop) στις 26/02/2015 – 01/03/2015στη Θεσσαλονίκη. 


    Στην ξεχωριστή αυτή βραδυά τιμήθηκαν οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές  που συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία, που χάρισε στη σχολή  συνολικά  17 βραβεία (1 αργυρό, 8 χάλκινα και 8 επαίνους)  και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την δημιουργία μιας λαμπρής επαγγελματικής καριέρας...
   Ξεναγοί και ψυχή του γευσιγνωστικού θριάμβου στην αίθουσα  cocktail

 ήταν οι βραβευθέντες παρασκευαστές... με τις γαστρονομικές δημιουργίες της 

νίκης! 
 


 «Τα πιάτα που ετοίμασαν σήμερα τα παιδιά για τη βραδιά αυτή είναι κι εκείνα που παρουσίασαν στη Θεσσαλονίκη και για τα οποία βραβεύτηκαν στον διεθνή διαγωνισμό» επιβεβαίωσε ο καθηγητής  Λευτέρης Μπαϊράμης.
  Ο διευθυντής της Σχολής Στέλιος Μοσχονάς  φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές της σχολής, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς, ενώ  διάβασε και την συγχαρητήρια επιστολή της Υπουργού Τουρισμού  Έλενας Κουντουρά.

 
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν καλεσμένοι από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, της δημοσιογραφίας, κοινωνικοί και άλλοι φορείς, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδος Κώστας Μίχος, ο Αντιδήμαρχος Γαλαξειδίου Γεώργιος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος  Δελφών Λουκάς Αναγνωστόπουλος, η αντιδήμαρχος τουρισμού
Μαίρη Ανδρεοπούλου ,ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γαλαξιδίου Γεώργιος Μηνάς,ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού επιμελητηρίου Φωκίδας Γεώργιος Γαζής,

 
 η  πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Δήμου Δελφών Έλλη Κοτσάνου καθώς και πολλοί ξεχωριστοί φίλοι της Σχολής, πρώτη εκ των οποίων η μεγάλη χορηγός Νάνσυ Παντελεημονίτου ιδιοκτήτρια της ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕ Σ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, της οποίας η αρωγή τόσο στην Σχολή όσο και στην τοπική κοινωνία αποτελεί σημαντική παράμετρο...  

 
   Προς το  τέλος της βραδιάς  οι μαθητές παρουσίαζαν τεχνικές flairing και  παρασκευές coctails σε μια εντυπωσιακή επίδειξη δεξιοτήτων.
 
   Περιττεύει, πιστεύουμε να αναφερθεί ότι η λειτουργία και ιδιαιτέρως η βραβευμένη πλέον ποιότητα της Σχολής οφείλεται σε ένα και μοναδικό άνθρωπο: τον Στέλιο Μοσχονά. 
    
Άοκνος, αφανής, μα κυρίως αποτελεσματικός και ικανότατος έχει αφιερώσει τα πάντα στην υπηρεσία της υψηλής εκπαίδευσης στον χώρο του Ελληνικού Τουρισμού…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου